taxi

debeli

Pripravnik
5. jan 2010
51
0
6
taxi-ker,zakaj in na kaj ste vi pozorni ko ga kličete,slabe in dobre izkušnje

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Če grem nekam bogu za hrbtom, sem pozoren, da taxist celo razume angleško, ne samo, da mi kima yes, yes, potem me pa zapelje nekam v 3pm.
smile-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ha? Meni je čisto dovolj da zna slovensko
grin1.gif

@debeli - a ustanavljaš svojo taxi službo in delaš malo raziskavo? Saj lahko napišeš, ti bomo vseeno pomagali z nasveti
wink-1.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.469
448
83
Uf, dobrodošel nazaj...

Ponavadi zaupam večjim ponudnikom, ker najhitreje dobiš prevoz. Med njimi pa izberem najcenejšega.

Pomembna je čistoča, prijaznost, poznavanje mesta, plačilo s karticami. Ne toleriram nategovanja - ta velki so neka garancija, pri ostalih se trudim prepričat kaj in kako, da ima vidno tarifo in vključen meter.

V mestih kjer si večkrat imam dobre izkušnje z lastnimi taxisti - vedno isti, če ne utegne priskrbi primerno zamenjavo. In se sploh potrudi max.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
Ti si bivši 202 pol... Se spomnim noči ko si imel nesrečo. Sej sam veš kako je, Enes ne jemlje več zunanjih, lahko greš k njemu zanjga vozit, Smajo jemlje ampak tam je večina podnevi in naročilnice. Laguna ma vedno več avtov ampak ne vem kok je posla. Če se ufuravaš nazaj in rabiš job pojdi k enesu furat, po 3 mescih greš komot drugam pa še poznanstva si boš ponoči na pumpah nabral in dobil sliko realnega stanja.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
zdej ti pa še jest povem.

če misliš to delat, pozab enesa in jajčka, najd nekoga, k ti bo dal avto, al pa si ga priskrbi sam. 10k mesečno v modusih in 10 let starih, 3 krat stolceniha vtih..ne hvala.

vsem, ki pa se vozite s taksiji.
prvo je pamet voznika
drugo je varnosti vozila
tretje je udobje in člistoča.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.373
1.240
113
www.adriamedia.si
MOL bi tako ali tako morala predpisat ne le barvo, ampak tudi velikost avta. Višji razered ali MPV, pa čisto nič drugega. Ne pa, da se je treba tlačit v razne Logane, Jette, Golfe, A4 in podobna jajca brez placa ...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
mi imamo najraje "samostojne" taxsiste, kateri se ne bojijo kej na fuš narest, kateri so pripravljeni kakšno uslugo narest, kakšno dodatno storitev... Seveda je priporočljivo, da ni predrag, in da se da dobiti kakšen količinski popust...

Včasih nas je prevažal "čebelca" (verjetno ga kdo pozna), sam kolikor sem zdej slišal, je mel eno nesrečo in ne vozi več... No, ampak je bil tale tip uredu za naše potrebe. nam je bolj vseeno kakšen je avto in koliko je udobja. Važno, da prideš živ na cilj in domov. In da vmes ne poslušaš narodnjakov, in njegovih življenskih problemov...

Aja, morem pa še pohvalit enga taxsista, k nas je enkrat pelu iz lj... Vem, da sem mu zihr kej popackal avto, ker mi je kebab čist razpadel, ko sem ga jedel (čudno, da nam je dovolil jest v avtu), poleg tega sm pa uspel še gsm izgubit v taxiju, in tako sva se naslednji dan dobila, pa mi je vrnil gsm... lahko mi ga tud ne bi... žal pa ne vem kdo je bil. Vem, da je bil avto Mercedes Sprinter, voznik pa malo močnejši, pa čist ql... skoz nasmejan, dobre volje...

Nazadnje urejeno:

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Hotel ti je povedat, kje si se videl v taxiju zret kebab, horsa etc. Se v lastnem ga ne, da bi pa komurkol drugemu svinjal po avtu pa nekak ni fajn.