mi imamo najraje "samostojne" taxsiste, kateri se ne bojijo kej na fuš narest, kateri so pripravljeni kakšno uslugo narest, kakšno dodatno storitev... Seveda je priporočljivo, da ni predrag, in da se da dobiti kakšen količinski popust...
Včasih nas je prevažal "čebelca" (verjetno ga kdo pozna), sam kolikor sem zdej slišal, je mel eno nesrečo in ne vozi več... No, ampak je bil tale tip uredu za naše potrebe. nam je bolj vseeno kakšen je avto in koliko je udobja. Važno, da prideš živ na cilj in domov. In da vmes ne poslušaš narodnjakov, in njegovih življenskih problemov...
Aja, morem pa še pohvalit enga taxsista, k nas je enkrat pelu iz lj... Vem, da sem mu zihr kej popackal avto, ker mi je kebab čist razpadel, ko sem ga jedel (čudno, da nam je dovolil jest v avtu), poleg tega sm pa uspel še gsm izgubit v taxiju, in tako sva se naslednji dan dobila, pa mi je vrnil gsm... lahko mi ga tud ne bi... žal pa ne vem kdo je bil. Vem, da je bil avto Mercedes Sprinter, voznik pa malo močnejši, pa čist ql... skoz nasmejan, dobre volje...