To ni prav, ker ne spada v kontekst božiča, ne novega leta. Sploh pa ni to del naše kulture. Uživala pa je samo južna "nebodigatreba" (sem hotel nekaj hujšega napisat). Prej ko se bomo sprijaznili s tem prej nas bodo kulturno pohodli, fizično potolkli, ter tako ali drugače podredili sebi. Sem absolutno proti temu!in videli ljudi, ki so uživali ob južnjaški muziki (čeprav ni bili več gužve) in sem mnenja, da če veliko ljudi uživa ob neki muziki, naj jo vrtijo in naj ljudje uživajo..
A Beatle pa lohk poslušam v centru LJ, al te tud ta kultura matra? Sva bla dva dni nazaj prvič letos, kot sva vsako leto, ker je vedno kar nekaj dobrih koncertov. Vrhunski koncert The beatles tribute, priporočam, dons greš lohk v Mursko na lučke pa Help koncert. Še ene par jih je napovedanih v Ljubljani, zdej bova celo za rundo prišparala, ker bo avtobus gratis. Čebule nisem opazil, trubačev tokrat ni bilo, tko da je splošni vtis zelo zadovoljiv. Je pa Ljubljana veliko boljša kot pred 20 leti, parkirat se da direkt v centru za zelo normalen denar, ulice so čiste, ni svinjaka v strogem centru ni prometa, mestne vpadnice so manj zabite kot v preteklosti. Pa sem takrat v Ljubljani živel, dons sam delam tukaj. Tako da je šla Ljubljana tako ali drugače na bolje, ker Zokiju kljub vsem njegovim fintam ni vseeno za mesto.To ni prav, ker ne spada v kontekst božiča, ne novega leta. Sploh pa ni to del naše kulture. Uživala pa je samo južna "nebodigatreba" (sem hotel nekaj hujšega napisat). Prej ko se bomo sprijaznili s tem prej nas bodo kulturno pohodli, fizično potolkli, ter tako ali drugače podredili sebi. Sem absolutno proti temu!
Je napisal nekdo, ki so mu medtem ko ga skrbi ohranjanje slovenske kulture prodali haloween, valentinovo, black friday, springbreak, božička in samo nesposobnosti slovenske izpostave amchama se lahko zahvali da četrtega julija še ne je purana.To ni prav, ker ne spada v kontekst božiča, ne novega leta. Sploh pa ni to del naše kulture. Uživala pa je samo južna "nebodigatreba" (sem hotel nekaj hujšega napisat). Prej ko se bomo sprijaznili s tem prej nas bodo kulturno pohodli, fizično potolkli, ter tako ali drugače podredili sebi. Sem absolutno proti temu!
Nisem vohal veliko čebule v soboto.Greva pa jutri v Koper na kuhanca. Tako da ti poročam, kako je tam, če kaj po čebuli smrdi.
Vsaka glasba pritegne nekaj ljudi, ki uživajo ob njej. Ampak nas je še ogromno, ki bi tudi radi uživali v glasbi na Prešercu pa nikoli ne dobimo tega veselja. Ta čefurski cigu migu se je res totalno povsod razpasel. 30 let in več nazaj so to poslušali izključno polpismeni seljaki v samskih domovih, ki so se jim še njihovi bolj normalni zemoti posmehovali. . Danes pa zgleda, da že vsaj pol slovenije polpismenih seljakov. Kdo drug bi sicer volil Goloba in Jankoviča...Glede muzike: ko smo prišli do prešernovega, so res trubači sekali.. Ampak so imeli kar množico okoli sebe, tak da če so pritegnili kar dosti ljudi, bo že ok.. Pa ravno so sekali Đurđev dan, ki mi je ena boljših štiklov trubačev (pa n Sem pa pristaš, da vidiš ljudi, kako se imajo fajn na trgih in uživajo...
Da ne boš v prihodnosti pestval kakega bosanskega deteta.....Kako pa je kaj vzdušje v Ljubljani te dni? V naših koncih se je precej popravila klientela. V službi že vsi bosanci ipd spokali prema jugu, sošolce od otrok so tudi že starši čakali z kufri pred šolo, veliko se jih je pohvalilo, da baka u Beogradu že kupiLa odojka, vrtci prazni, brez enega od doL.
In enako temu se pozna v središčih, trgovinah, sejmih....
Mogoče bo kdo drugi, po moji smrti....Da ne boš v prihodnosti pestval kakega bosanskega deteta.....
Neizmerno uživamSe pravi, boš končno lahko mirno spal, brez strahu, da ti južni spleza izpod postelje.
Pa čeprav samo za 10dni, ma jebat ga, privošči si
Kontra vzdušju v MB.Kako pa je kaj vzdušje v Ljubljani te dni? V naših koncih se je precej popravila klientela. V službi že vsi bosanci ipd spokali prema jugu, sošolce od otrok so tudi že starši čakali z kufri pred šolo, veliko se jih je pohvalilo, da baka u Beogradu že kupiLa odojka, vrtci prazni, brez enega od doL.
In enako temu se pozna v središčih, trgovinah, sejmih....
Gp aviation, jedna od dvije kosovske kompanije povećava letove iz Prištine za Ljubljanu sa jednog na tri tjedno, ponedjeljkom, srijedom i petkom od 18.12. Letovi će se operirati sa Boeingom 737-400.
Da se ne boš kruha najedu, unga tazarečenga.Neizmorno uživam
Mogoče bo kdo drugi, po moji smrti....