itak, saj vidimo kdo aktivno podpira invazivne vrste in je navdušen nad "novimi kulturami" in komaj čakajo da bodo lahko pestovali.
To je oni, ki poudarja da je ćefur in je neko zemljo dobil na nenavaden način?Le kaj bo prestopnik Magnifiko rekel?
A ja, saj je govora o njegovi muziki!
SIC!
. mislim da bi bilo to dovolj praznično za vse vrle slovence.
Vseeno se vračajo, večkrat letno.Zakaj ni tako tudi v Banja luki .....Sarajevu kadar grem tja?
Saj sem napisal. Vsa južnjad je odpeketala domov k svojim. In kar na enkrat je postala Slovenija prelepa.no, nazaj na temo.
bili v soboto zvečer na lučkah v LJ. šli smo z avtobusom, tja in nazaj grede je bil avtobus praktično razen (nekaj sedežev je bilo še praznih). trubačev ni bilo videti, bil pa je harmonikar, ki se je zdaj božično opremil z lučkami in se prestavil na sredo tromostovja, kjer je bilo manj gužve. na dvornem trgu je bil nek ansambel, kjer so igrali domače skladbe, okoli pa množica ljudi, ki so peli in plesali z njimi. mislim da bi bilo to dovolj praznično za vse vrle slovence.
Saj sem napisal. Vsa južnjad je odpeketala domov k svojim. In kar na enkrat je postala Slovenija prelepa.
Hahaha! Tole vseskupaj res odlično zgleda. Kakšna scena in kulisa. Bravo Maribor!
Jaszt sem bolj prilićan....res pa da nisam od Avde...!Vseeno se vračajo, večkrat letno.
Nisi ti ciljna skupina.Jaszt sem bolj prilićan....res pa da nisam od Avde...!
Daco ima konkretno blizje, ne rabi v belo Ljubljanao.Hahaha! Tole vseskupaj res odlično zgleda. Kakšna scena in kulisa. Bravo Maribor!
Ampak prišel bi jaszt večx če bi mi vrteli belo snežinko! Pri Boski.....al pa baš na Čaršiji....!Nisi ti ciljna skupina.
Ker Slovenci idu u Филаделфијy.Zakaj ni tako tudi v Banja luki .....Sarajevu kadar grem tja?