"Svet" razkrinkal pedofila

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
tako sem na hitro ujela na tv-ju. da jih je klicala njegova žena in da ji je razložil vse in da jih čaka tožba. Ker voditelj je na koncu dodal, da za nobeden posnetek niso plačali nič in da je žal resničen

Ful mi ni jasno na kaki podlagi bo ona njih tozla ce so mu kao placali da odigra vlogo ... Torej je dobil honorar in je to to
evil.gif

Potem pa naj pokaže pogodbo, po kateri je bil plačan iz strani Pro Plus-a.

Ampak se strinjam s tistimi tukaj ki pravijo, da bo na koncu nasrkal Pro Plus, ker so omadeževali ime poštenega 35-letnika, saj so prišli do srečanja s izmišljeno identiteto, on pa tudi ni naredil nič drugega kot se pripeljal s avtom
crazy1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Take izprijence je treba javno z imenon in priimkom razkrit.
Kazen za tega modela pa tako kot je sedaj pri sodnikih v Ameriki popularno.
Na karton s flumastrom napisat "Sem ta in ta in sem pedofil" in ga postavit za cel dan na "Bavarca"

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
ksz
Tukaj podpiram Zmagota, ki je 1x prišel na idejo kako naj se označi pedofile.
Na čelo se jim vžge črko "P", da vsi vedo s kom imajo opraviti

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Tale je vsaj pošteno igral.

Je vse povedal, kolk je star in kaj bi počel, pa celo spol je izbral "taprav".
evil.gif

Userajte se raje na kakšne župnike
grin1.gif

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
tako sem na hitro ujela na tv-ju. da jih je klicala njegova žena in da ji je razložil vse in da jih čaka tožba. Ker voditelj je na koncu dodal, da za nobeden posnetek niso plačali nič in da je žal resničen

Ful mi ni jasno na kaki podlagi bo ona njih tozla ce so mu kao placali da odigra vlogo ... Torej je dobil honorar in je to to
evil.gif

Ampak se strinjam s tistimi tukaj ki pravijo, da bo na koncu nasrkal Pro Plus, ker so omadeževali ime poštenega 35-letnika, saj so prišli do srečanja s izmišljeno identiteto, on pa tudi ni naredil nič drugega kot se pripeljal s avtom
crazy1.gif

Kakše je pa potem bil njegov namen?
rolleyes-1.gif

Jet na 2 kepci sladoleda z novinarko?

nacek

Guru
13. okt 2012
2.966
613
113
A pol je blo to sam predstava za blesavo rajo ?????
uf-1.gif

Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
pa če sem jaz prav razumela, ga je na posnetku prepoznala žena in se ji je zlagal, da se je dogovoril s televizijo, da bodo kao prikazali zadevo in da so mu celo plačali dvesto evrov. in žena mu je menda verjela ter je že grozila s tožbo

Uporabil je apachijevo metodo =) vse so se dogovorili

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.210
3.572
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:

evil.gif

crazy1.gif

Kakše je pa potem bil njegov namen?
rolleyes-1.gif

Jet na 2 kepci sladoleda z novinarko?
Mogoče je bil kak socialni delavec, ki pobira mladino prek interneta, potem jih pa povabi na izobraževanje o varni rabi interneta. Polek tega pa še staršem zatoži.
grin1.gif

P.S. Nisem jaz, zgodba bi pa bila dobra.
hysterical-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Novinarka prav provocira ...

In kaj si reku, da bi mi delu?
Nč ..
Nč?? Kaj pa če bi jaz zdej prisedla k teb v avto?
Ne bi blo nč ...
Ne bi blo nč??

S tistim seksi glasekom. Tipu pa take "stare" niso zanimive, ccc.
smile-1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.671
3.184
113
v lokalni ostariji
sej novinraka ga je že v četu pozivala da se dobita (kolikor sem prebral je bla ona pobudnica) in tip je najbrž mislu da mu je končn skera v med padla...

matr, pokvarjeno...

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Ja no shit gangsta ...
bonk.gif

Ampak zakaj vprašanja "kaj bi mi delal?" in "kaj če jaz k tebi prisedem v avto?" pa to še s takim seksi glasom? Jaz bi ji rekel "pridi pa boš vidla". Na koncu novinarkina tipična reakcija, ko ženska nekaj hoče dobit in ne dobi, potem pa trmasto ******.
smile-1.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.068
6.259
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:

evil.gif

grin1.gif

Učitelji tega ne delajo? Zakaj froca v šole, vrtce športne - plesne klube vozijo starši?
Sem že 100x rekel, vsakega pedofila na detektor laži, ko smo 100% da je res pedofil enostavno kastrirati, tisti če bi imel še jajca in ponovi gnusno dejanje pa na trgu obesiti za jajca, pa naj počas crkne.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
sej novinraka ga je že v četu pozivala da se dobita (kolikor sem prebral je bla ona pobudnica) in tip je najbrž mislu da mu je končn skera v med padla...

matr, pokvarjeno...
Ja kaj pa je pa novinarki preostalo drugega, kot da ona da pobudo za srečanje, če je hotela zgodbo, če se pa on ni tega spomnil?

Če bi se novinarka obnašala tako, kot bi se vsaka 13-letnica bi ostala brez prispevka.
Le katera 13-letnica bi pa šla na zmenek z 35-letnim, ki ga še videla ni, je pa že predhodno povedal da misli lizat muco itd.....
Če so pa današnje 13-letnice takšne, jim pa na ulici grozi še mnogo večja nevarnost, tam lahko 13-letnica še koga upeca ki ji je všeč, se zlaže o letih itd....
In evo pedofila.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Ja no shit gangsta ...
bonk.gif

Ampak zakaj vprašanja "kaj bi mi delal?" in "kaj če jaz k tebi prisedem v avto?" pa to še s takim seksi glasom? Jaz bi ji rekel "pridi pa boš vidla". Na koncu novinarkina tipična reakcija, ko ženska nekaj hoče dobit in ne dobi, potem pa trmasto ******.
smile-1.gif

Mozoljasta pa kot dve 16 letnici
hysterical-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Res ne vem, kaj se razburjate. Pri nas je posilstvo 13 letnic(e) praktično legalizirano, vi bi pa linčali človeka zaradi nekega chata...

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
GLEJ, kaj dela takim frajlam. Potem pa pod pretvezo, da so 13-letnice, hvatajo moške.

Kje pa je kaj Vitan Mal? Človek, ki je v svoji knjigi na veliko opisoval svojo patološko bolezen do teles malih fantkov in trike, ki jih uporablja. To so pravi pedofili. Take bi morali kastrirati, tako kot ljudi, ki seksajo z živalmi.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.644
1.152
113
Titograd
Sem slišal da so danes mladoletnice tak lahke da se sploh ni treba nič potruditi........ ampak hudiča no, da maš ženo in glede na leta skoraj enako stare otroke.... za kozlat
bonk.gif

Car

POSTman
4. avg 2007
8.577
1.837
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:

evil.gif

grin1.gif

Učitelji tega ne delajo? Zakaj froca v šole, vrtce športne - plesne klube vozijo starši?
Sem že 100x rekel, vsakega pedofila na detektor laži, ko smo 100% da je res pedofil enostavno kastrirati, tisti če bi imel še jajca in ponovi gnusno dejanje pa na trgu obesiti za jajca, pa naj počas crkne.
Pol bi blo pa pol župnikov brez jajc!
shocked-1.gif