"Svet" razkrinkal pedofila

en3rgie

Pripravnik
16. okt 2007
147
0
16
kdo ma soseda 35letnika z 5008 zelenim pegoutom
smile-1.gif

motofrik

Guru
24. dec 2009
3.090
504
113
tam ko se terc po tori rola
Zakaj policija ne gre tako v akcijo? Sodniki bi pedofile izpustili takoj, ali pa vsaj drugi dan. Zakaj policija ne lovi roparjev in ostale drhali? Sodnik jih izpusti... Slovenija -raj za kriminalce...

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
.... Zakaj policija ne lovi roparjev in ostale drhali? Sodnik jih izpusti... Slovenija -raj za kriminalce...
Ker imajo od njih samo delo, sitnosti in stroške.
Od tebe, ko malce pritisneš na gas ali spiješ kako pivce imajo pa takoj par stotakov v blagajni.

Tku

Pripravnik
20. nov 2007
598
0
16
Tiha voda
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
A je v virtualnem svetu tudi kaznivo, če recimo rečem, da bi ti jaz zdele najraje z brcami v ledvica povzročil da bi scal kri?
Si pa dal idejo, kako bi polovili nasilneže, potencialne morilce in podobne.
Naj se nekdo na netu kje na chatu ali forumu izdaja za pedofila, pa ga bo kak nasilnež ali morilec zvabil nekam, da bi ga nalomil ali odrezal qrca Ko se bo na zmenku prikazal naj ga pa policija pripre, sodišče pa obsodi.

V vednost: na svetlem zahodu, v tem primeru v Angliji, se ti lahko zgodi kakšno presenečenje, mi pa še nismo tako "napredni".

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Tku pravi:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
A je v virtualnem svetu tudi kaznivo, če recimo rečem, da bi ti jaz zdele najraje z brcami v ledvica povzročil da bi scal kri?
Si pa dal idejo, kako bi polovili nasilneže, potencialne morilce in podobne.
Naj se nekdo na netu kje na chatu ali forumu izdaja za pedofila, pa ga bo kak nasilnež ali morilec zvabil nekam, da bi ga nalomil ali odrezal qrca Ko se bo na zmenku prikazal naj ga pa policija pripre, sodišče pa obsodi.

V vednost: na svetlem zahodu, v tem primeru v Angliji, se ti lahko zgodi kakšno presenečenje, mi pa še nismo tako "napredni".
Ja saj to govorim ves čas, pa ste preglupi, kaj hočem povedat. Svoboda se manjša, kazni se višajo, področje kaznovanja se širi. In to z vašo široko podporo in odobravanjem. (v imenu varnosti, zlorabe otrok, morale.....(vstavi po želji)).
Podpirate lov na čarovnice, pri nas so to pedofili, v angliji kot berem teroristi, se bo pa to razširilo še na kakšne bolj običajne dejavnosti.
Tudi naša zakonodaja se prilagaja v tej smeri, da bodo lahko zaprli kogarkoli in kadarkoli.
So pač ugotovili, da z ljudmi lažje manipuliraš, če jih vseskozi držiš v strahu in v grehu. Tako kot v krščanstvu, ko že ob rojstvu dobiš izvirni greh, za katerega se moraš vse življenje kesat in molit in plačevat odpustke.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.671
3.188
113
v lokalni ostariji
lej

da men en 35 letnik hoče 12, 13 let staro punčko lizat po muci ma Mejduš čarovnice... drugo je pa da se vidi pedofila v vsem kar ima opravka s otroci... to je pa druga zadeva

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.628
4.000
113
Če se z mladoletnicam ližejo muce Roman Polanski, Elvis Presley in Jerry Lee Lewis se pa noben ne sekira. Še ploskajo jim.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja, take akcije bi mogl na policiji skoz izvajat. pa bi se hitro umirili po teh klepetalnicah.

Čeprav zakaj kdo ne vpraša staršev teh 13-letnic, kako to, da se jim zdi normalno, če jih starejši moški vabijo na zmenke? A starš nikol otroku ne pove, da se to pa to ne sme, in da to in to ni uredu?

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
če se pa 13-letnica drogira, potem je pa sploh čas, da se vklopi socialna služba in resno pogleda v to družino. ker je to razred? 7? 6? mi smo takrat samo z velikimi očmi gledal frajerje k so si upal kadit srobrat.