"Svet" razkrinkal pedofila

Eh, klošar kralj
grin1.gif

Ne vem katera stvar je bolj disturbing v tem quote-u

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
ja, take akcije bi mogl na policiji skoz izvajat. pa bi se hitro umirili po teh klepetalnicah.

Čeprav zakaj kdo ne vpraša staršev teh 13-letnic, kako to, da se jim zdi normalno, če jih starejši moški vabijo na zmenke? A starš nikol otroku ne pove, da se to pa to ne sme, in da to in to ni uredu?

A so tebi starši kdaj povedali, da se kaj ne sme, pa si potem vseeno to naredil?

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
V vednost: na svetlem zahodu, v tem primeru v Angliji, se ti lahko zgodi kakšno presenečenje, mi pa še nismo tako "napredni".
Zanimivo, -na hitro preberem linkano stran in grem na čik, kjer mi pride pod roke hoferjeva reklama, v njej lepa slika kokošk na travniku in opis, nekaj v stilu :kokoši vzgajamo na slovenskih kmetijah,,
hysterical-1.gif

jezen.gif

.....in eni (večina), mi pravite de sn nor, ker pravim, da inkvizicija, enkrat še pride nazaj , ja normalno, da ne bo izgledala, ko pred tristo leti, logika, ampak drek je drek, ga napišeš z gosjim peresom, al pa natipkaš.
Ne prihaja na zadnja vrata, ampak na glavna vhodna in vi, tepci(no, večina, vsi res niste), ji še pomagate čez prag, da je ne bi, slučajno kdo spodbil
bonk.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik capl pravi:
.....in eni (večina), mi pravite de sn nor, ker pravim, da inkvizicija, enkrat še pride nazaj , ja normalno, da ne bo izgledala, ko pred tristo leti, logika, ampak drek je drek, ga napišeš z gosjim peresom, al pa natipkaš.
Ne prihaja na zadnja vrata, ampak na glavna vhodna in vi, tepci(no, večina, vsi res niste), ji še pomagate čez prag, da je ne bi, slučajno kdo spodbil
bonk.gif
467716-post_slo.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Prej sem gledal prvič posnetek...

Kaj se bo zgodilo, če grem v tvoj avto . Nič
hysterical-1.gif
Pa [cenzura], pričakuje sveže meso, ponuja se mu pa krava stara.

Ne smeš take pisat malim punčkam
hysterical-1.gif

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Ksz

A se je že naša nesposobna policija že zganila? A si ga še zmeri drkajo?

A ga je kdo prepoznal, pa mu polomil roke al pa vsaj noge?

A ga Čeferinovi že zastopajo, ker je bil sneman?

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Ksz

A se je že naša nesposobna policija že zganila? A si ga še zmeri drkajo?

A ga je kdo prepoznal, pa mu polomil roke al pa vsaj noge?

A ga Čeferinovi že zastopajo, ker je bil sneman?

...vse to in še več boste zvedeli

po

OGLASIH
evil.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
pa če sem jaz prav razumela, ga je na posnetku prepoznala žena in se ji je zlagal, da se je dogovoril s televizijo, da bodo kao prikazali zadevo in da so mu celo plačali dvesto evrov. in žena mu je menda verjela ter je že grozila s tožbo

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
tako sem na hitro ujela na tv-ju. da jih je klicala njegova žena in da ji je razložil vse in da jih čaka tožba. Ker voditelj je na koncu dodal, da za nobeden posnetek niso plačali nič in da je žal resničen

tomi

Guru
1. sep 2007
18.762
9.972
113
40
MB
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
tako sem na hitro ujela na tv-ju. da jih je klicala njegova žena in da ji je razložil vse in da jih čaka tožba. Ker voditelj je na koncu dodal, da za nobeden posnetek niso plačali nič in da je žal resničen

Ful mi ni jasno na kaki podlagi bo ona njih tozla ce so mu kao placali da odigra vlogo ... Torej je dobil honorar in je to to
evil.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.433
7.546
113
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
pa če sem jaz prav razumela, ga je na posnetku prepoznala žena in se ji je zlagal, da se je dogovoril s televizijo, da bodo kao prikazali zadevo in da so mu celo plačali dvesto evrov. in žena mu je menda verjela ter je že grozila s tožbo

Uporabil je apachijevo metodo =) vse so se dogovorili

tinca123456789

Zelenc'
24. nov 2012
1
0
1
Tole so starši krivi da se ne zanimajo dost za otroke kaj delajo na računalniku skom se dopisujejo da mal čekerajo da jim mal vec povejoo tem kaj se dogaja deklicam njihovih let če se dopisujejo z neznancem itd.. pa tut te bedne reklame k so na TVju iščeš svojga partnerja ali mogoče prijateljstvo frendi.flirt al karkol je ze too reklamerajo skoss katastrofa! Za pedofile pa skoda besed to je treba sam 10 m pod zemljo!!!