Saj ne samo tebe.Me zasleduje in trola že nekaj let.
Kar nekaj uporabnikov obozuje.
Saj ne samo tebe.Me zasleduje in trola že nekaj let.
Glej vse naklaftraš tle gor . Zame pašeš v kategorijo andy in hanzi...razvedrilo komedija štosi ....nč osebnega . Če ti to tako jemlješ oprosti.Možno. Dve sta bili z alterja iz starih časov. Ali pa kakšna, ki ni dobila. Jaz je ne poznam. Me zasleduje in trola že nekaj let.
Dobis racun za branje razvedrilaKo
Glej vse naklaftraš tle gor . Zame pašeš v kategorijo andy in hanzi...razvedrilo komedija štosi ....nč osebnega . Če ti to tako jemlješ oprosti.
2020, priloznost zamujena.Alfa Romeo Stelvio :: Avtonet ::
Alfa Romeo Stelvio Q4 2.0 Turbo 280 Executive Avt., letnik:2018,27990 EUR :: www.Avto.net ::www.avto.net
Vozniki VAGovcev smo beta testerji, to nimaš kaj... Jaz sem se sicer v parih letih "navadil" pa mi je avto zdaj fajn in ga ne bi menjal, ker med podobnimi kljub hroščem nima veliko konkurence.
Občasno se pa vseeno zalotim in si rečem zakaj nisem takrat vzel camryja. Ali pa alfo stelvio, ki je nisem vzel, "da ne bom skoz na servisu". Joke is on me *.
* sicer tudi s škodo ni bilo nič izrednega zadnji 2 leti
To se je pri VAG grupi nehalo leta 2005 ko je pasat b6 prišo ven in eni očitno še vedno v tistih časih živijo ja.Problem je, da se VAG grupo kupuje kot definicijo zanesljivega uberwagna.
Imam Camry Executive letnik 2019 in omogoča podiranje zicev. Premium pa ima v naslonjalu na zadnjih zicih možnost nastavljanja naklona sedežev - tam pa ni možno podirati zicevZdaj ne vem katera verzija, Executive ali Premium Camry ne omogoča podiranja zicev. Pogumno, če imas otroke.
Res je, jaz sem imel standardno ozvočenje v Camryju - poraz. Ko sem dal aftermarket zvočnike igra precej boljše. hkrati sem še dodatno izoliral vrata in zvok je precej boljšiEnako kot pri corolli. JBL ni neki da bi te snelo, je pa tisti minimum, ki ga moraš imeti, ker standard ozvočenje je ...slabo.
Ni problema, ker so zamenjani samo zvocniki, priključeni na originalni radioKako je z garancijo v primeru dodajanja aftermarket zvocnikov?
Upam, da v Corolli Cross niso enako bogi. Potem je bolje, da mi jih kar takoj zamenjajo, ko dobim avtoRes je, jaz sem imel standardno ozvočenje v Camryju - poraz. Ko sem dal aftermarket zvočnike igra precej boljše. hkrati sem še dodatno izoliral vrata in zvok je precej boljši
Upam, da v Corolli Cross niso enako bogi. Potem je bolje, da mi jih kar takoj zamenjajo, ko dobim avto
Točno tako. Serijski JBL ni ne vem kaj. z dobro aftermarket rešitvijo boš precej boljšo ozvočenje imel za precej nižjo cenoNe pričakuj preveč.Če nimaš ta bolš opreme je menda bolj slabo', ni pa tudi z JBL bog ve kaj.....tako pravijo...
JBL je OK. In to je vse - OK. So pa boljši kot v 99% klasični tovarniški zvočniki ne glede na znamko vozila.
Točno to pogrešam tudi sam.Zanimivo, da noben opisovalec avtov ne pove dve besedi več o kvaliteti zvoka. Vsi kažejo navigacijo katera je brezpredmetna ob android avto ali carplay.