Pa še ena “malenkost“ glede opletanja z 10 let Toyota Relax garancije. Le zakaj pozabljate omenjati DO 185.000km?
Kar pomemben podatek za ne tako mali delež voznikov. Recimo jaz bi ostal prej kot v štirih letih brez garancije.
Imaš prav, se opravičujem. Sem samo osnovno informacijo pogledal na Toyota spletni strani. Torej, če redno servisiraš na Toyoti, ti velja garancija za baterijo praktično skoraj do 11tega leta.Tole si se pa slabo pozanimal
- Toyota Relax je splošno jamstvo na celoten avto. Za to veljajo pogoji kot jih pišeš zgoraj.
- Garancija na hibridno baterijo je pa svoje jamstvo, ki nima omejitve km in velja 10 let.
Oba pdf dokumenta s pogoji sta na voljo na Toyotini strani:
Garancija in pomoč na cesti Eurocare | Toyota Slovenija
We offer a 3-year bumper-to-bumper warranty on mechanical components. Go to page and find out more about Toyota warranties and insurance offers.www.toyota.si
Toyota Relax pdf
Jamstvo Hybrid pdf
Hm, mene je nova (ne obnovljena) Garretova turbina za Ceeda prišla cca 550 eur...Sicer pa ena turbina na dizlu te enako košta kot baterija, zato ne razumem zakaj takšen halo okrog tega.
Tole je Pa hudo. Kot če bi dobil na VAGu 10 let na turbine, sklopko in dsg brez omejitve kilometrov.Tole si se pa slabo pozanimal
- Toyota Relax je splošno jamstvo na celoten avto. Za to veljajo pogoji kot jih pišeš zgoraj.
- Garancija na hibridno baterijo je pa svoje jamstvo, ki nima omejitve km in velja 10 let.
Oba pdf dokumenta s pogoji sta na voljo na Toyotini strani:
Garancija in pomoč na cesti Eurocare | Toyota Slovenija
We offer a 3-year bumper-to-bumper warranty on mechanical components. Go to page and find out more about Toyota warranties and insurance offers.www.toyota.si
Toyota Relax pdf
Jamstvo Hybrid pdf
Toyotaši. Kolk pride 2. servis za corollo hybrid ali recimo yaris hybrid? Men so ta mesec pri VAGU za 2 leti starega polota 23k km vzeli 299,64 EUR. Menjano olje, filter, kabinski filter in zavorna tekočina, pa ko bajage neki pregled vozila. Me je skor na rit vrglo.
Verovškova?Toyotaši. Kolk pride 2. servis za corollo hybrid ali recimo yaris hybrid? Men so ta mesec pri VAGU za 2 leti starega polota 23k km vzeli 299,64 EUR. Menjano olje, filter, kabinski filter in zavorna tekočina, pa ko bajage neki pregled vozila. Me je skor na rit vrglo.
Pa zgleda še manj jih bodo prodal. Majo noter v salonu enga ID BUZZ. Cena skromnih 74k. Kera familija si to lahk prvošči.Jaz bi rekel, da lovijo plane in pokrivanje višjih stroškov elektrike. Manj prodanih vozil od planiranih (problemi z dobavo), plane dosežeš s poprodajnimi storitvami, kjer lahko dosegaš s številom servisov (fiksno) ali s ceno servisov (gre gor).