Številke, ki bolijo....

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.580
338
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik Zmago1 pravi:
ja sam če servisiras na nepoblaščenem pa kulanca ne velja
frown-1.gif

imel sem vse poštemplano razen enega servisa na npooblaščbneme in so mi zavrnili popravilo na kulanco
V določenih primerih se celo da kaj zmenit. Običajno je pa res tako. In tudi to je prednost rabljenega avtomobila s servisno zgodovino na pooblaščencu. Ampak večini ljudi to ni znano ali pa jim ni pomembno.
Se moraš pač sam odločit, kaj ti je bolj važno.

md1

Pripravnik
3. feb 2008
54
0
6
Mene pa zanima,kakšen avto dobiš za 5000 eur letnik 2008 in da je bil nov 40k?Se mi zdi precej ugodno.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
težko bomo mašli isto mnenje.
Kaj pa je boljše al na novejšem avtu gubiš 3 jurje, al da daš na star avto za 3 jurje popravila.
Sicer pa, nikol ni isto popravil pri starih avtih. Eni malo, drugi so pa zmeraj v defektu.
Najbolši bi bilo star avto, z malo km, pa da se ne bo kvaril. Zdej ga pa najdi, če obstaja

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.695
6.716
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik softi pravi:
A vpoklice tut kbdelajo?
Znanje imajo?
Zarnico sem ob drugi menjavi hitreje menjal kot pooblasceni. Prvic sem se lovil, ker sem se usmilil mehanika na pooblascenem. Toliko o znanju.

Nazadnje urejeno:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
[cenzura] hanzi. A si ti lahko pet minut tiho? Prekletih pet minut? Pametnejsi si od vseh, a jebe te vse,

A ves kaj je vpoklic? Nbeno znanje. Racunalnik ti pod nos fulne info, da je treba zategnt levi vijak na desnem kurchu. In a znas al ne znas je vseen, vidis da je treba neki narest.

Sam smartass k ti ve vse brez vsega. Zato pa smo kjer smo. Stotine pametnjakovicev, ki so sposobnejsi id vseh, a vse kar je je, je otresanje in bluzenje.
Jaz tut zvezem vticnico, pa nisem boljs od majorjs
Pa vozil sem desetine avtov, pa verjemm mnenju sjtv
Pa znam marsikaj postorit, pa mi igi klimo rihts
Pa kuham in pecem, pa bo hobotnico naredu dentex
in se in se
sam mal se ugasni..majke ti

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.695
6.716
113
pri taščici
Zakaj pa tistemu na Volvu računalnik ni zategnil levega vijaka na desnem kolesu. Ce so ze racunalniki tako vsemogocni. Mu pa enega preglodanega kabla ni našel.
Najmanj tri mesece so zadevo reševali
https://www.alter.si/tabla/showflat.php/Cat/0/Number/2226505/an/0/page/0#2226505
Pa b ti prisel s tvojim racunalom poiskat preguljen kabel. Zna pokazati pregoreno žarnico, ne zna pa kabla.
evil.gif

Se vedno imas vec sporočil kot jaz. Jaz bom danes zakljucil. Je ravno okrogla cifra...
pozdrav.gif

Nazadnje urejeno:

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Ker je dotični Volvo v neki fazi dobil v roke šalabajzer, furjast, pameten in površen z nekim osnovnim (ne)znanjem in naredil kardinalno napako. Zraven pa še odnos takratnega lastnika ki je avto prodal kot dober raje kot da bi vsaj omenil napako in predhodne posege.
Bogami, tole pa malo spominja na softijev komentar?
cool-1.gif