Pa bos dosegel cilj? Koliko imas sedaj km? Mac77 pa se kdo na forumu ue ze precej preko clja.Citat:
Uporabnik alpine pravi:
Moj mašina v accentu l.97 ima cilj 480.000km. Me prav zanima kater sodobni motor lahko zdrži tolk, večina ima cilj 400.000km. 1.2 TSI v golfu vrednem 20.000 evrov crkujejo in ribajo že pri 1-2-3 letih starosti.
Citat:
Uporabnik netko pravi:
Lej kdor redni servis jemlje za izgubo ta naj si ne kupi avta izrednih pa dvomim da je imel toliko sploh pa ne za 200 vsak mesec. To je isto kot z babo kdor misli da bo prisel skozi brez da ga kosta ta naj ga rajs na roke mece
servis je strošek. strošek, ki ga imaš z avtom.Citat:
Uporabnik netko pravi:
Lej kdor redni servis jemlje za izgubo ta naj si ne kupi avta izrednih pa dvomim da je imel toliko sploh pa ne za 200 vsak mesec. To je isto kot z babo kdor misli da bo prisel skozi brez da ga kosta ta naj ga rajs na roke mece
Citat:
Uporabnik alpine pravi:
Sam tolk Accenti zdržijo približno 480.000km.
Velik servis je zelo pocen, vodno se menja lahko kadarkoli brez demontaže jermena, skoraj vse na avtu se da porihtat pred domačo garažo. Recimo notranjo oblogo vrat se dobi dol v 10 minutah, kaj ti nuca 8let star avto s 300.000km, če ni bil redno servisiran in ni imel raznorazna popravila, kup stroškov je s takim, sploh pa ko ima na števcu 120.000km. Poleg tega da daš za avto 5000 evrov še kak 1-2-3 jurje za stroške.
Vse super, če dobiš uradno servisiran avto in od poznane osebe a kaj ko ponavadi je treba it na avto.netu in tam je 3/4 sranja od avtov, kante da večjih ni za 2-3-4-5 000 evrov.
tole, tole me zanima.Citat:
Uporabnik netko pravi:
dejmo prvo stvar razjasnit... servisiranje na pooblaščencu ni pogoj za ohranitev garancije
Citat:
Uporabnik Garfildd pravi:
Citat:
Uporabnik alpine pravi:
Sam tolk Accenti zdržijo približno 480.000km.
Velik servis je zelo pocen, vodno se menja lahko kadarkoli brez demontaže jermena, skoraj vse na avtu se da porihtat pred domačo garažo. Recimo notranjo oblogo vrat se dobi dol v 10 minutah, kaj ti nuca 8let star avto s 300.000km, če ni bil redno servisiran in ni imel raznorazna popravila, kup stroškov je s takim, sploh pa ko ima na števcu 120.000km. Poleg tega da daš za avto 5000 evrov še kak 1-2-3 jurje za stroške.
Vse super, če dobiš uradno servisiran avto in od poznane osebe a kaj ko ponavadi je treba it na avto.netu in tam je 3/4 sranja od avtov, kante da večjih ni za 2-3-4-5 000 evrov.
ne ne, jaz sem slišal da zdržijo 505.000km, tko da ne folk zavajat!
Citat:
Uporabnik netko pravi:
tretja stvar zdaj vidim zakaj so slovenski avtomobili tako u riti saj očitno od nakupa dalje kar vam gre odlično vse naprej gledate striktno in samo kot strošek posledično mi je šele sedaj razumljivo zakaj je toliko avtomobilov sicer navzven lepih tehnično totalen polom
No, to je seveda čisto posploševanje, ki pa v nekaterih primerih sicer žal drži.Citat:
Uporabnik stankozaspanko pravi:
Jp, boljše je delati servise pri priznanem neuradnem, kot pri šalabajzarskem uradnem, kjer se na tvojem avtu učijo praktikanti.