Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Ti kot prioriteto jemlješ kaznovanje, meni je pa bolj pomembna prometna varnost.
Ja, če ti je tako pomembna, zakaj si pa kršil predpise?????
Citat:
Ti kot prioriteto jemlješ kaznovanje, meni je pa bolj pomembna prometna varnost.
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Ja, če ti je tako pomembna, zakaj si pa kršil predpise?????Predpisi so tam zaradi varnosti, a veš.
Eno pitanjce: kako naj policist ve, da je v avtu le bogaboječ bedak, kateri bi za tistih 200 EUR ogrožal celo mesto in ne serijski morilec, ki ima v prtljažniku zvezanega otroka?Citat:
Uporabnik synthman pravi:In če nekdo vozi naprimer 15km/h prehitro, pa policaju ne ustavi, pomoje ni smiselno za njim divjat skoz vas , samo zato, da bi policaj prišel do denarja. In zraven ogrožat varnost še bolj kot je bil prvotni prekršek.
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:In če nekdo vozi naprimer 15km/h prehitro, pa policaju ne ustavi, pomoje ni smiselno za njim divjat skoz vas , samo zato, da bi policaj prišel do denarja. In zraven ogrožat varnost še bolj kot je bil prvotni prekršek.
Eno pitanjce: kako naj policist ve, da je v avtu le bogaboječ bedak, kateri bi za tistih 200 EUR ogrožal celo mesto in ne serijski morilec, ki ima v prtljažniku zvezanega otroka?
Citat:
Lani al predlani je policaj skušal ustavit mulca na motorju. Mulc mu je ušel, ker je bil motor neregistriran, mulc brez izpita, vendar so ga policaji čez kak dan vseeno izsledili. Ni bilo treba divjat po vasi zaradi tega, se da najdt koga tud drugače. In ko so policaji sešteli vse te njegove prekrške, se je naslednji dan mulc raje obesil, kot pa plačal astronomsko kazen. No kazen je bila res vzgojna, mulc ne bo nikoli več delal prekrške.
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Citat:
Lani al predlani je policaj skušal ustavit mulca na motorju. Mulc mu je ušel, ker je bil motor neregistriran, mulc brez izpita, vendar so ga policaji čez kak dan vseeno izsledili. Ni bilo treba divjat po vasi zaradi tega, se da najdt koga tud drugače. In ko so policaji sešteli vse te njegove prekrške, se je naslednji dan mulc raje obesil, kot pa plačal astronomsko kazen. No kazen je bila res vzgojna, mulc ne bo nikoli več delal prekrške.
Naravna selekcija, imas ljudi vseh vrst, eni se pac za malenkosti obesajo. Ta bi se verjetno ce ne prej, ko bi ga baba prvic pustila. Ce ti starsi dolocenih stvari ne morejo vcepit v glavo si zrel za psihiatra, fertik.
Kdo je pa kretena silil, da pritiska na gas in beži?Citat:
A tako misliš tud za tistega motorista, ki je na begu pred policajem zletel v skale.
Citat:
Uporabnik elvir_vr6 pravi:
Navadno takim kot si ti ne odgovarjam....pa bom tokrat naredil izjemo....
Po tvojem mnenju bi bil Policist, ki bi te lovil odgovoren za tvoje divjanje in ogrožanje drugih....
Malo se zamisli nad svojim mišljenjem, ti bi zaradi par EUR ogrožal življenja ostalih, policist, ki te je ustavljal pa niti slučajno ne ve, zakaj si začel bežati. Če nekdo beži, je to signal, da nekaj ni v redu, morda je v avtu iskana oseba...si morda kdaj pomislil tudi na kaj takega? Dvomim, glede na tvoje veleumne izjave....
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Zrel si vsaj za nekaj svinca v koleno, ce ze ne kam drugam. 99% ljudi ne bo slo bezat, se manj pa do konca, ces, nekako mu bom ze spizdil. Pa naj ti dam za glodat se eno kost, pa me zanima odgovor. Doma ti zamorc posili punco/zeno. Drapne ti avto (torej ga po reg. ne morejo dobit), poklice se policija, ti ga nekje izsledijo, med voznjo, vklopijo lampice, tip da po gasu. Se vedno zagovarjas voznjo policistov po omejitvah, da ne ogrozajo ostalih udelezencev? Babo imas pa doma vso razcefrano! What you gonna do when you can't take no more? Policisti pa pridejo ti sporocit, da jim ga ni uspelo dobit, ker niso hoteli ga zasledovat, da ne bi ogrozali otrok na cestah. Bos se vedno istega mnenja, da je tako najbolje za vse udelezene? Da na racun smole tvoje babe je pa ostal cel avtobus otrok ziv?
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Ja, tudi prehitre dočaka teta, ne ravno vseh, marsikoga pa. Enostavno nimas kaj bezat. Ce si pameten frajer z motorjem se konca kot se je koncalo. Dvomim, da je prvic tako divjal. Aja, nisi mi odgovoril na moje prejsnje vprasanje. Se vedno cakam...
Veš zakaj. Ker hoče imeti svojo pravico do pobegaCitat:
Uporabnik Schumi pravi:
Si ze kdaj slisal, da so med kontrolo prometa naleteli na kriminalca? Policist ne ve in ne more vedet kdo je v avtu, tudi on je clovek. Vsak, ki ubezi policistu pa je potencialni kandidat, ki morda nima na vesti zgolj prevozeno polno crto. Sicer si pa dvolicen. Zakaj pa je potem dovoljeno kriminalca ganjat 120 skozi naselje, mimo sole, pa cetudi zgazimo par mulcov, samo da dobimo barabo, ki ti je nategnila babo. Ce si prevozil rdeco luc pa je to ogrozanje varnosti se drugih udeezencev, medtem ko prvi primer ne spada v to kategorijo. Mi lahko razlozis zakaj?
Niso me dobro prebral. Napisal sem, da je lovljenje kriminalca do neke mere (meje) upravičeno.Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Si ze kdaj slisal, da so med kontrolo prometa naleteli na kriminalca? Policist ne ve in ne more vedet kdo je v avtu, tudi on je clovek. Vsak, ki ubezi policistu pa je potencialni kandidat, ki morda nima na vesti zgolj prevozeno polno crto. Sicer si pa dvolicen. Zakaj pa je potem dovoljeno kriminalca ganjat 120 skozi naselje, mimo sole, pa cetudi zgazimo par mulcov, samo da dobimo barabo, ki ti je nategnila babo. Ce si prevozil rdeco luc pa je to ogrozanje varnosti se drugih udeezencev, medtem ko prvi primer ne spada v to kategorijo. Mi lahko razlozis zakaj?
Je policajem dovoljeno povoziti otroka, če nenadoma stopi pred njihov avto ko ta po naselju divja 100+ ?Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Hruške, jabuke...? Kaj pa je policistom dovoljeno? Lovljenje kriminalca s 50 na uro v naselju, izven z 90 in 130 na AC?