Citat:
Uporabnik ggg pravi:
kaj je zdaj s temi promili? Je to 4 po starem al kaj? Naj se odlocijo kaksne enote bojo uporabljali
Če se je to zgodilo na Gorenjskem, potem tudi jaz poznam ta primer...Citat:
Uporabnik Grikos pravi:
Citat:
Poznam par primerov, ko so šefi ki so zaposleni na Policiji napihali. Vse je odvisno od policista
Poznam primer, ko je policaj ustavil eno veliko živino na MNZ, ki se je ponoči vračal s kmečkega turizma. Ker je možakar zavrnil alkotest in se ni pustil legitimirati ga je vrgel v čuzo.... ta policaj je danes trgovec...
Citat:
Uporabnik virtuoz pravi:
Nič ne zagovarjam policista, ampak meni tudi ni jasno kaj je delal voznik z pojačanim L-jem na ustih na prehitevalnem pasu, če pravi da ni bilo nikjer okoli njega nobenega avtomobila?
Citat:
Sam neki me negre v glavo. Voznik renoja pravi da je spremljal promet non stop, nobenega ni bilo, ne pred njin, ne za njim, sam koji [censored] je pol poceu na levem voznem pasu?
Citat:
Uporabnik Grikos pravi:
Citat:
Sam neki me negre v glavo. Voznik renoja pravi da je spremljal promet non stop, nobenega ni bilo, ne pred njin, ne za njim, sam koji [censored] je pol poceu na levem voznem pasu?
Če gremo še dalje, se lahko potemtakem vprašamo tudi, kaj je pijani policaj počel na prehitevalnem pasu?
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Eno je prehitevanje, hitra voznja,etc....eno je pa bit nazgan k mina za volanom,k itak nimaš pravilnega občutka za vožnjo.
Nam hočeš s tem povedat, da je lahko policaj vsak piiiiiiiiiiiiip (cenzura).Citat:
Samo zato, ker je policaj ni nic bolj kriv kot drugi.
Citat:
Uporabnik Matko pravi:
Nam hočeš s tem povedat, da je lahko policaj vsak piiiiiiiiiiiiip (cenzura).
Logično in edino pravilno je, da izgubi službo.
Se strinjam!Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Tudi vsak piiiiiip nemore biti avtomehanik, tudi vsak piiiiiiip nemore biti trgovec, tudi vsak piiiiiiiiip nemore biti instalater...
Kasne bolne imate nekateri.
Verjamem pa, da ce bi vsi, ki bi pijani vozili, dobili odpoved delovnega razmerja, bi bila varnost na nasih cestah veliko boljsa
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Se pravi, bo ta policist čez en mesec pisal kazni zaradi prehitre vožnje in pijanosti ter širni Sloveniji solil pamet.
-Če varnostnik v trgovini krade, mu poleg kazni ode služba.
-Če je gasilec požigalec, ni več gasilec.
-Če učitelj zlorablja otroke, mu gre tudi služba.
.
.
.
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Pa ti ves da policist ni policist samo 8h dnevno?