Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ne vem sicer, kaj konkretno od srbske kuhinje pričakuješ. Pleskavice, čevapčiči imaš tik ob UKC (proti podvozu pod železnico) Das ist Valter (Njegoševa cesta 10) in Saraj (Bohoričeva 1).
Za bolj resno srbsko pa greš malo naprej po Zaloški proti obvoznici na desni - Portal (Zaloška cesta 110). Parkirišče je.
Dubočica vsekakor, sicer pa je Portal enak lastnik. Ravno včeraj bil v Dubočici, jedel špikane čevape, lepinjo, kajmak, pečeno papriko, odlično! Saraj sem bil dvakrat, sicer je notri lepo urejeno ampak so me obakrat razočarali.
Drži ter seveda "material" ter recept po katerem se meša, to je verjetno najbolj pomembno. V kolikor celo življenje pečeš te zadeve najbrž ni tak problem spečt če imaš tapravo "maso"...
portal..nekajkrat driska
dubočica..ok
gurman v polju..tut ni bil slab
keršič..kukr je zanukrno je men blo vedno top
čad adijo pamet
napoli je bil precej ok
vozi miško..supernova ni slab
Jaz bi na tvojem mestu rajši pogledal za kako srpsko kuhinjo - zna biti še boljša, če imaš rad te stvari.
Drugače pa kot so že svetovali - Portal in Dubočica za stil - drugače pa Softi nasvet. Po mojem ima najbolj razdelano nepce, da zna oceniti kaj je prav.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.