Sprememba reševalnega pasu

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Celo vse soferje je sel jebat. Upam, da mu je kdo doma zeno tud pojebal. Sori izrazu :mad:, ampak sm FUL jezen :bonk:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.050
5.658
113
No.....2leti sem se gužval po tujini v svoji karijeri......

Vsak pas na svoj skrajni pas...levi skrajno levo....desni skrajno desno..... Alles in ordnung :zmaga:

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.185
1.197
113
www.adriamedia.si
Kolega je hotel policaj oglobiti, vzeti vozniško in nevem še kaj vse, ker se je s kamijonom postavil desno in delal reševalni pas na primorski AC. Policist se je pripeljal po odstavnem pasu z motorjem brez sirene in lučk in šel vse šoferje jebat...
Kako je sedaj s tem? Eni tako, drugi tako....
Upam,d a si je zapisal ime/številko, ga kar v reviji javno obajvim (policaja namreč). In povprašaem njegove šefe, kdaj ju bodo čevelj v rit zasadili.
Al pa naj se mi javi s točnio lokacijo, datumom, uro.

Seba81

Majstr
25. avg 2009
2.049
119
63
Doma
Na žalost nima številke...ve pa sedaj za naslednjič če bo imel še kdaj takšen ali podoben primer.

NoteThis

Fizikalc
25. sep 2013
518
174
43
Samo za primerjavo: globa za tole bedarijo je manjša kot za vožnjo kolesa po gozdni poti :nigladek: .

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Kdo te v gozdu lahko legitimira, ce s sabo nimas nobenega dokumenta in se na pozive o takojsnji ustavitvi ne odzoves?
A te lahko inspektor udari, ce ga ne smirglas 5 posto?

NoteThis

Fizikalc
25. sep 2013
518
174
43
Kdo te v gozdu lahko legitimira, ce s sabo nimas nobenega dokumenta in se na pozive o takojsnji ustavitvi ne odzoves?
A te lahko inspektor udari, ce ga ne smirglas 5 posto?

Sicer ni za to temo ampak: brez dokumentov boš dobil kazen še za to. Ta vikend so bili policisti s konji pod Krimom...ne vem za pro downhilovce ampak mene sigurno ujame.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Se strinjam s tabo, da je Slovenija polna bizarnosti glede vsega in sem dojel, daje kazen vecja v gozdu. Se mi je pa s tem porodilo vprasanje, ce nek inspektor krici, ustaviiii, ustaaviiii. Ti se seveda ustavis, on zacne teziti in ko pogruntas, da je inspektor in ti hoce poturiti kazen, ti mirno odpeljes naprej. Kaj lahko on naredi, no, razen, ce ni policija? Kaj ce je en brez orozja in lisic?