S hmeljem bom takole naredil:
8 g - Magnum, Type: Pellet, AA: 13, Use: Boil for 60 min, IBU: 25.07
25 g - Mandarina Bavaria, Type: Pellet, AA: 7.4, Use: Boil for 10 min, IBU: 16.17
25 g - Mandarina Bavaria, Type: Pellet, AA: 7.4, Use: Aroma for 0 min
50 g - Mandarina Bavaria, Type: Pellet, AA: 7.4, Use: Dry Hop for 10 days
Imam ga 100g, kaj mi bo tisti siceršnji ostanek, bom vse ponucal. Nikoli še nisem tako močno dryhopal, ne more bit slabo
Fermentor bom imel v prostoru, ki ima 14-15 C, tako da fermentacija ne bo narasla nad 16 C. Če bo potrebno, bom poskrbel, da bo kako temperaturo topleje, ampak ker bom dal celo vrečko za teh dobrih 10l, ne bi smel biti problem. Po kakem tednu ga bom itak dal na 20 C za en teden in nato v sekundarca dry hopat.
Poročam.
8 g - Magnum, Type: Pellet, AA: 13, Use: Boil for 60 min, IBU: 25.07
25 g - Mandarina Bavaria, Type: Pellet, AA: 7.4, Use: Boil for 10 min, IBU: 16.17
25 g - Mandarina Bavaria, Type: Pellet, AA: 7.4, Use: Aroma for 0 min
50 g - Mandarina Bavaria, Type: Pellet, AA: 7.4, Use: Dry Hop for 10 days
Imam ga 100g, kaj mi bo tisti siceršnji ostanek, bom vse ponucal. Nikoli še nisem tako močno dryhopal, ne more bit slabo
Poročam.