In zakaj bi se tak pilot tebi al pa meni umaknil, k sva navadna bebota, ki ne znava niti šajtrge vozit? On že ve.Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Podobne oslarije se dogajajo ob vožnji mimo stacionarnih radarjev. Pri Lopati je prav simptomatično, da modeli zavirajo na 110 km/h, potem pa nazaj po gasu.
In to najraje tak, ki misli, da mu vožnja s 140 daje pravico do levega pasu - pri stacionarcu pa skoči na bremzo - še vedno na prehitevalnem
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Ja men tudi ni jasno zakaj se kr vozijo k vidijo da nekaj ne stima, pomojem se userjejo ko naenkrat zacnejo svigat avti mim njih in probajo obvozit ali kako drugace odreagirat.
Drgac pa mene dostikrat zmedejo te uvozi na avtocesto, tolk enih znakov na kupu od precrtanih do napacne smeri do nevem cesa da kr mal upocasnim da dojamem kaj se sploh hoce od mene.
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Potem je vozil 17 kilometrov nasproti po prehitevalnem pasu?
Profi gor, profi dol. V narobno stran AC nisem nikoli zapeljal, niti po celini niti v Angliji.
Zakaj pa bi na avtocesti zapustil avto???Citat:
Točno tako, seveda ga lahko kapitalno userješ, samo ne sereš potem celo relacijo Ljubljana Maribor. Po parih metrih te butne v betico in se umakneš, rešiš in greš s tresočimi nogami iz avta, po pol ure pa naprej. Ne pa,da voziš kilometre in kilometre po prehitevalnem.
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Zakaj pa bi na avtocesti zapustil avto???Citat:
Točno tako, seveda ga lahko kapitalno userješ, samo ne sereš potem celo relacijo Ljubljana Maribor. Po parih metrih te butne v betico in se umakneš, rešiš in greš s tresočimi nogami iz avta, po pol ure pa naprej. Ne pa,da voziš kilometre in kilometre po prehitevalnem.
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Pa se to dejansko kdaj zgodi? Da gredo rešilci v nasprotno smer?Citat:
Uporabnik ahmed pravi:
Pri nas se zgovarjajo da preluknjanje gum ne pride v postev zaradi intervencij. Ceprov tisto 5x na leto ko rabjo v nasprotno pas resilci iti, pac grejo bodisi mimo ovire (ce je sirsi izvoz), ozirom gredo pocasi cez. Kdor pa namenoma vozi v nasprotno smer pa itak nimas mehanizmov da mu preprecis.