Ne vem, če je GPS dovolj zanesljiv in predvsem hiter sistem. A tebe še nikoli ni postavilo na vzporedno cesto?
Opazuj kdaj, boš videl, da AC ni zaprt sistem, se da tudi z AC odpeljat.Citat:
Uporabnik stein pravi:
Zakaj pa bi na avtocesti zapustil avto???
Točno tako, ni stvar v 1200€, vsaj pri meni ne. Bolj bi bil usran, ko bi pomislil, kaj bi se lahko zgodilo, če bi nadaljeval. Ene je očitno samo za tošl strah. Če je tako, je zniževanje kazni fail.Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Zato ker si v takem primeru tako usran, da nekaj časa ne moreš voziti.
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
bil je zaspan, kasneje sva izvedela da ni bil niti pijan - GPS mu je risal pot na AC v kontra smer... Namesto da bi ga peljal pod AC na uvoz mu je pot risalo kar na izvoz kontra smeri... Sicer je sla akcija v K, je pa vsaj prezivel.
Če misli da je na navadni cesti z dvosmernim prometom potem se mu zdi normalno.Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Jaz razumem, da človek iz kakršnega koli razloga zapelje napčno na AC. Ne razumem, pa da do prvega srečanja z vozilom iz nasprotne smeri to ne opazi. Kaj misli, da so se ostali vsi zmotli, pa da on vozi prav.
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:bil je zaspan, kasneje sva izvedela da ni bil niti pijan - GPS mu je risal pot na AC v kontra smer... Namesto da bi ga peljal pod AC na uvoz mu je pot risalo kar na izvoz kontra smeri... Sicer je sla akcija v K, je pa vsaj prezivel.
Ja, samo ne ravno na vsakih 50 metrov. Napisal si: Po parih metrih te butne v betico in se umakneš, rešiš in greš s tresočimi nogami iz avta,Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Opazuj kdaj, boš videl, da AC ni zaprt sistem, se da tudi z AC odpeljat.Citat:
Uporabnik stein pravi:
Zakaj pa bi na avtocesti zapustil avto???
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Ne vem, če je GPS dovolj zanesljiv in predvsem hiter sistem. A tebe še nikoli ni postavilo na vzporedno cesto?
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Jaz razumem, da človek iz kakršnega koli razloga zapelje napčno na AC. Ne razumem, pa da do prvega srečanja z vozilom iz nasprotne smeri to ne opazi. Kaj misli, da so se ostali vsi zmotli, pa da on vozi prav.
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Če misli da je na navadni cesti z dvosmernim prometom potem se mu zdi normalno.Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Aja, bi moral opazit da so prekinjene črte nekaj daljše.