SLO vinjete 2010

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Jaz nikoli ne ugovarjam, zapisnika pa tudi nikdar ne podpišem, češ da se ne spoznam na razne člene itd.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.244
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Pojma nimam. Policajem nikoli ne ugovarjam ...
Take imajo policaji najraje.
Pa bi tudi mirno in brez ugovora podpisal zapisnik, kjer je pisalo da si pijan, alkotest pa je pokazal da nisi?
Jest sem se nekoč znašel v takšni situaciji.
Ni pisalo da si pijan, temveč, da kažeš znake, da nisi sposoben normalno upravljat z avtom oz. znake, da soi pod vplivom substanc, ki niso dovoljene (kar ni le alko) ...
Če si se obnašal, kot se tukaj, bi ti kaj takega tudi jaz pripopal - tudi tule na forumu imam namreč stalno občutek, da si vedno, ko pišeš, totalno zadet od nečesa in nesposoben upravljat sam s sabo (kaj šele z avtom).

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Poznam nekoga, ki so ga v eni uri (ok, mogoče dve, nisem štopal) trikrat zaustavili (ponoči) in trikrat dali pihat. Vsakič nula.
Pa to ne samo v eni noči.

Ene zgleda imajo na piki.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Ni pisalo da si pijan, temveč, da kažeš znake, da nisi sposoben normalno upravljat z avtom oz. znake, da soi pod vplivom substanc, ki niso dovoljene (kar ni le alko) ...
Ni res.
Na listku je bilo obkroženo, da je alkotest pozelenel nad polovico (čeprav ni) in spodaj obkljukano da priznam da sem užival alkoholne pijače.
In to mi je dal policaj za podpisat s pripombo :"vse je v redu, samo tule spodaj se podpiši".
Bi ti tak zapisnik brez ugovora podpisal?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.513
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
O ti smola... samo zal si ta listek ze vrgel stran in ga ne mores pokazati ane?
evil.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
evil.gif
Motiš se. Zagotovo ga imam še nekje spravljenega.
Mi je prav prišel tudi pri sodniku za prekrške, kajti do njega je prišla od policije še malo bolj zlagana verzija dogodka, ki je bila neskladna z zapisnikom. In tudi to mora bit še nekje spravljeno.

In kaj se ti zdi tako neverjetnega na tistem listku, da misliš da sem ga izgubil?

Nazadnje urejeno:

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Vse tvoje zgodbice se slisijo prec v stilu X-Files
smile-1.gif
Tud jest opažam, da nisi edini zaslepljeni vernik v pravično in nezmotljivo (beri negoljufivo) policijo.
Tele zgodbice so pa žal resnične. Ta zadnja v veliki meri tudi dokazljiva, imam papirje še shranjene.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Hmm, a odpremo temo "synthmanove zgodbe in poslušalci" ?

wink-1.gif
Uff, če bi slišali zgodbe kakih kolegov o njihovih dogodivščinah s policaji, to bi bilo šele zanimivo, itak pa verjeli nebi nič.
Kot tudi ne verjamete zgodbicam v stilu, da le policaj lovil mulca na motorju, kar je vidlo pol vasi, ker je pač policaj rekel da mulca ni lovil.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.513
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Dosedaj sem imel le redko opravka s policjo... pa sem precej na cesti (cca. 30.000 km letno) ... verjetno bo razlog ta, da ne delam pizdarij po cesti... ali pa imam le sreco... Pa se takrat, ko sem dobil kaksno kazen, sem bil sam kriv (dvakrat radar)... in se nisem nic pizdil pred policajem... enkrat ko je bila prometna kontrola, nisem celo nicesar rekel... samo prikimal sem, mu dal papirje na njegovo zeljo, jih je vrnil, rekel srecno voznjo in sem sel dalje ...

Kot pa opazam iz tvojih postov, pa se nate kar lepijo in vedno te cesa po krivem obdolzijo in ocitno imas vedno z njimi probleme. Si mogoce podoben kaksnemu hudemu zlocincu... imas v avtu smrekco z vonjem po zgani pijaci ali marihuani... ali pa kaj tretjega... pojma nimam... Razberem pa iz tvojih sporocil samo to, da si ti vec ali manj vedno nedolzen in ti hocejo vedno naprtit nekaj, kar nisi storil ali kar ni res...
evil.gif

Pa brez zamere... tako jaz berem tvoja sporocila... Nekdo, ki z nicemer ni zadovoljen, vendo kaj nerga... in ponavadi dobi po "gobcu"
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Dosedaj sem imel le redko opravka s policjo... pa sem precej na cesti (cca. 30.000 km letno) ... verjetno bo razlog ta, da ne delam pizdarij po cesti... ali pa imam le sreco... Pa se takrat, ko sem dobil kaksno kazen, sem bil sam kriv (dvakrat radar)... in se nisem nic pizdil pred policajem... enkrat ko je bila prometna kontrola, nisem celo nicesar rekel... samo prikimal sem, mu dal papirje na njegovo zeljo, jih je vrnil, rekel srecno voznjo in sem sel dalje ...

Kot pa opazam iz tvojih postov, pa se nate kar lepijo in vedno te cesa po krivem obdolzijo in ocitno imas vedno z njimi probleme. Si mogoce podoben kaksnemu hudemu zlocincu... imas v avtu smrekco z vonjem po zgani pijaci ali marihuani... ali pa kaj tretjega... pojma nimam... Razberem pa iz tvojih sporocil samo to, da si ti vec ali manj vedno nedolzen in ti hocejo vedno naprtit nekaj, kar nisi storil ali kar ni res...
evil.gif

Pa brez zamere... tako jaz berem tvoja sporocila... Nekdo, ki z nicemer ni zadovoljen, vendo kaj nerga... in ponavadi dobi po "gobcu"
smile-1.gif
Imaš pač srečo, kdo drug ima pa smolo, da naleti na nekorektnega policaja.
Ampak tudi, če izgledam kot kriminalec, če imam v avtu polit šnops, če smrdim po marihuani, če gobcam..., če mi alkotest pokaže 0,00 mora toliko policaj tudi vpisat v zapisnik.Je tako ali ni? Ne pa kako drugo vrednost, da ga nebi komandir vprašal, kaj je delal celo noč da ni nič pokasiral. Ali pa zato, ker mu je užitek da se znaša nad nemočnimi.
Kaj bi pa ti rekel, če bi tebi policaj dal v podpis listek s priznanjem da si pijan, ti pa trezen,( kar je pokazal tudi alkotest). Mirno podpisal, plačal kazen in šel ponovno opravljat izpit?
No saj vem, da ne verjameš da se je meni to res zgodilo, vprašanje je kako bi ti reagiral, če bi tebi policaj dal kaj takega v podpis.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.244
113
www.adriamedia.si
Citat:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Ni res.
Na listku je bilo obkroženo, da je alkotest pozelenel nad polovico (čeprav ni) in spodaj obkljukano da priznam da sem užival alkoholne pijače.
In to mi je dal policaj za podpisat s pripombo :"vse je v redu, samo tule spodaj se podpiši".
Bi ti tak zapisnik brez ugovora podpisal?

Ni ti ga treba podpisati in pravico imaš zahtevati odvzem krvi. Seveda kulturno in vedeti moraš, kaj govoriš. Če popeniš, pa fašeš še kako kazen.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.244
113
www.adriamedia.si
Citat:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
evil.gif
Mi je prav prišel tudi pri sodniku za prekrške, kajti do njega je prišla od policije še malo bolj zlagana verzija dogodka, ki je bila neskladna z zapisnikom. In tudi to mora bit še nekje spravljeno.

In kaj se ti zdi tako neverjetnega na tistem listku, da misliš da sem ga izgubil?

Torej si bil na sodišču oproščen? Potem pravna država deluje in nehaj težit.
A si policaja prijavil? Če ne, bodi sploh tiho.
Jaz recimo sem jih.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
katerga leta so ti težili na tehničnem.
Ker ta omejitev 80(100) se je pred kakšnimi 2, tremi leti črtala.
vsaj zdi se mi, bo treba spet iskat zvcp?

Res ne vidim razloga da bi lahko z enakim kombijem lahko peljal 130 oziroma samo 100. Razlika bi bila pa samo v sedežih! Prej bi razumel da bi potnike "zaščitil" in jih omejili na 100, kot pa tovor zadaj!

Takoj ko sem ga kupil...se pravi leta 2002...takoj ko so prišli prvi trafiki ven.

Kaj potem lahko tisto nalepoko 100 vzamam dol...in vozim normalno?

Je pa res malo butasto da je tovor več vreden kot pa ljudje.

Če kdo kaj zbrska kje to piše...lepo prosim za link...da si shranim da me kdo ne zeza potem.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
>>> Kadar je k zgoraj navedenem motornem vozilu pripet priklopnik je hitrost vožnje omejena na 80 km/h.

Tole bi lahko policaji malo kontrolirali.
10.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
evil.gif

Torej si bil na sodišču oproščen? Potem pravna država deluje in nehaj težit.
A si policaja prijavil? Če ne, bodi sploh tiho.
Jaz recimo sem jih.
Ja takrat sem bil na sodišču oproščen. Še najbolj po zaslugi policaja, ki se je tako lagal, da se je zapletal v lastne laži.
Policaja nisem prijavi, prvič ker bi bil za svoj trud kako državi prislužit moj denar pohvaljen in drugič, ker si ne želim maščevanja in šikaniranja policije.
Če bi pravna država delovala bi policaja prijavil sodnik za prekrške.
Ti si policaja prijavil? In kakšne so bile posledice zanj? A to zaradi" drugačnega videnja" situacije?

Še vedno pa nisi povedal, če bi ti tisti zapisnik da si pijan podpisal brez ugovora?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.513
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
No saj vem, da ne verjameš da se je meni to res zgodilo, vprašanje je kako bi ti reagiral, če bi tebi policaj dal kaj takega v podpis.

Zaenkrat se mi kaj podobnega se ni zgodilo in zaenkrat sem se preprican, da se mi kaj takega tudi ne more zgoditi... Vsaj ne, ce normalno obnasam ... in ne izzivam ...
grims-1.gif