Bodi prepričan, da nisem nič izzival, nisem imel politega šnopsa, smrdel po marihuani, ne izgledam kot zločinec... in policaj je mene ustavil in ne obratno. Pa tudi če bi kaj od naštetega držalo (pa ni) to policaju ne daje nobene pravice da goljufa, piše napačno zapisnike, grozi, podtika dokaze... je tako ali ni?Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
No saj vem, da ne verjameš da se je meni to res zgodilo, vprašanje je kako bi ti reagiral, če bi tebi policaj dal kaj takega v podpis.
Zaenkrat se mi kaj podobnega se ni zgodilo in zaenkrat sem se preprican, da se mi kaj takega tudi ne more zgoditi... Vsaj ne, ce normalno obnasam ... in ne izzivam ...
Ja pohlevno in ubogljivo se pa res nisem obnašal, najprej nisem hotel pihat v nasprotju s pravili, kakor mi je policaj ukazal,(k sreči poznam postopek pihanja) kar je policaja razkurilo, ker sem ga dobil na goljufiji, Pa me je potem še enkrat hotel nategnit, nakar nisem hotel podpisat lažnivo napisanega zapisnika, čeprav mi je policaj grozil s priporom če ne podpišem...Pa še tretjič me je hotel nategnit, ko je na sodniji lagal, na mojo srečo nespretno.
Policaj je tisti večer rabil kakšno kazen ali pa je hotel samo enga zajebat, jest sm slučajno naletel nanj. Al pa mu je komandir naročil, kolk more kazni dat. Samo pri meni mu k sreči (za las) ni uspelo.
Nazadnje urejeno: