sex z...

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Citat:
Uporabnik banana pravi:
@mamca: če gledaš na monogamijo kot žrtvovanje, potem je žrtvovanje tudi da ne požreš na mah celega kozareca ocvirkov? Če ga ti je slabo, pa še holesterol zraste v nebo...za dobre stvari je vredno mal potrpet in nikol pretiravat! Varanje, skok čez plot, laganje za 5 min užitka?
Isto kot po glažu ocvirkov na en mah-slabo, holesterol sam še par strtih src dodajte!
Nima veze poročeni, neporočeni, vrednote morjo bit! In vsak mora bit tok pametn, da potrditev ne išče drugje...

p.s: vata v ušesa, pa nič prepiha ju3...ni hudik, da ne bo pomagal...jst sem vam pa itak že napisala, da ste gajstna, tko, da vas ne mislim spet zasipat z komplimenti!

@Fadil: Ločeni so ok, če jih niso bivše žene preveč zjeb... Pol nimaš kaj s takim počet!

Vidim da imaš pošlihtano v glavi in take so precej redke danes! Si available?
evil.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik banana pravi:
@mamca: če gledaš na monogamijo kot žrtvovanje, potem je žrtvovanje tudi da ne požreš na mah celega kozareca ocvirkov? Če ga ti je slabo, pa še holesterol zraste v nebo...za dobre stvari je vredno mal potrpet in nikol pretiravat! Varanje, skok čez plot, laganje za 5 min užitka?
Isto kot po glažu ocvirkov na en mah-slabo, holesterol sam še par strtih src dodajte!
Nima veze poročeni, neporočeni, vrednote morjo bit! In vsak mora bit tok pametn, da potrditev ne išče drugje...

p.s: vata v ušesa, pa nič prepiha ju3...ni hudik, da ne bo pomagal...jst sem vam pa itak že napisala, da ste gajstna, tko, da vas ne mislim spet zasipat z komplimenti!

@Fadil: Ločeni so ok, če jih niso bivše žene preveč zjeb... Pol nimaš kaj s takim počet!

Vidim da imaš pošlihtano v glavi in take so precej redke danes! Si available?
evil.gif

Počak, da strokovno pregledam visage...
tongue-1.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Mislim da je za tebe banana prestara, saj ima za žensko zadeve zelo pošlihtane. In to ponavadi imajo izkušene in malo starejše. zato dvomim, da taka ženska želi mladeniča !

banana

Pripravnik
7. okt 2010
141
0
16
Lj
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Mislim da je za tebe banana prestara, saj ima za žensko zadeve zelo pošlihtane. In to ponavadi imajo izkušene in malo starejše. zato dvomim, da taka ženska želi mladeniča !

Ne vem kaj je zate prestara, oz. stara
cool-1.gif
!
Pošlihtanost v glavi glede odnosov ima predvsem opravka z vzgojo in načeli, ki jih furaš nasplošno. Kar se izkušenj tiče-ne rabiš vedno v vsak drek sam stopit se lahko že iz slabih izkušenj drugih kdaj kej naučiš...
cheer.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Za Alter je ženska stara, ko je čez 30 ( moje mišljenje )! Glede na tvoej izjvae in komentarje, bi ocenil, da si solo!?
sprasujem se.gif

banana

Pripravnik
7. okt 2010
141
0
16
Lj
Sej veš; ni vedno potica, včasih je tud bel kruh, pa ga tko pregneteš, da je na koncu potica....
cool-1.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Citat:
Uporabnik banana pravi:
Sej veš; ni vedno potica, včasih je tud bel kruh, pa ga tko pregneteš, da je na koncu potica....
cool-1.gif

Če dobro izgledaš, sem zainteresiran, če pa je kontra, bomo pa Kasiusa poklical!
evil.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Kasiusa, Sloveneta, Štibra, Gattota ... mogoče clo Majo ...
evil.gif

Izbira je kr velika. Samo povpraševanje šepa ...

Nazadnje urejeno:

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Ne vedno! Mi je pa padlo v oči pisanje banane, saj piše lepo, inteligentno in samozavestno. Mi je všeč. Ne deluje mi smrkavo. čeprav nick name ima pa : wtf:

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Ne vedno! Mi je pa padlo v oči pisanje banane, saj piše lepo, inteligentno in samozavestno. Mi je všeč. Ne deluje mi smrkavo. čeprav nick name ima pa : wtf:

machete...he gets women!!
grin1.gif