sex z...

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Najboljše fukajo dolgo vezane ženske, stare čez 35 let. Take, ko jih mož malo zanemarja.

Taka te tak pofuka, da ti nič ni jasno.

Sploh ne razumem, zakaj se eni grebejo za neke brezvezne smrklje, mlajše od 25 let, če pa sploh ne znajo onegavit. Zgledajo sicer dobro, to je pa tud vse.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
stari napisal si popolno resnico
zmaga.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Pa smešno lahko jih je dobit. Dost je, da si prijazen, kultiviran, vljuden,da ji kaj pomagaš...In če maš malo prakse, hitro zaigraš na prave strune, dovzetna je pa vsaka. Pa kako cenijo pozornost, ki je doma ni...

Za smrkljo je pa konkurenca, na koncu pa dobiš slab fuk in tečno babo.

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Hehe mlado staro, samo da se klepa!
Itak so vse drolje, zato se nimaš kej vezat. Slej al prej, jo drugi porivat začne. Zato samo klepajte, život je kratak, da se posvetiš samo eni. Uni pa k misljo da njihove so zveste.... hahahah uzmi pištolj bit če ti lakše
smile-1.gif
))
Sve su kurve....

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Citat:
Uporabnik Dinotti pravi:
Uni pa k misljo da njihove so zveste...

Moja je zvesta
grims-1.gif

Niso vse ženske skurbane. Je pa veliko takih, tako da veliko lažje naletiš na kurbo, kot normalno
grin1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik Dinotti pravi:
Hehe mlado staro, samo da se klepa!
Itak so vse drolje, zato se nimaš kej vezat. Slej al prej, jo drugi porivat začne. Zato samo klepajte, život je kratak, da se posvetiš samo eni. Uni pa k misljo da njihove so zveste.... hahahah uzmi pištolj bit če ti lakše
smile-1.gif
))
Sve su kurve....

si ti alkoholik drugač haha
wink-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Tisti kateri ima polno gofljo sameg sebe je ped.. ali pa brez partnerja.

Samski sem in najraje porivam vezane ženske.Meni je to kul.

Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Tiste ki jih je tale Kasius povozil so bile ziher zelo lepe!!!

Moje načelo je, da fukam vse.Ko ne jebe svašta, ne jebe ništa.

Nazadnje urejeno:

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Skratka, priznaj da kar si ti porinil 35-letnic, so bile bolj švoh, oziroma zelo švoh. In te ta " švoh " pacientke niso nobeno merilo, da lahko govoriš kako je najlažje dobiti 35 +. Pri tvojih lepoticah starost sploh ni pomembna. Važno je, da se pojavi kakšne mrhovinar, kot ti, ki mu je vseeno kako izgleda. Važno da toplo ščije. S tem poveš vse, koliko daš nase. Ti ne pomagajo drage obleke, usnjeni čevlji in Breitling na roki! Nije žvaka za seljaka!

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
No, čaki.. zdej se bojo usul komentarji, da sem itak debela svinja ki je noben ne pogleda, da sem attention whore, da sem frigidna, premlada sem pa itak za take debate.
smirk-1.gif

Klinc pa tak forum.

ah dej no bejb...kva se sekeras. vazn, da js vem, da si kjut
srce-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Skratka, priznaj da kar si ti porinil 35-letnic, so bile bolj švoh, oziroma zelo švoh. In te ta " švoh " pacientke niso nobeno merilo, da lahko govoriš kako je najlažje dobiti 35 +. Pri tvojih lepoticah starost sploh ni pomembna. Važno je, da se pojavi kakšne mrhovinar, kot ti, ki mu je vseeno kako izgleda. Važno da toplo ščije. S tem poveš vse, koliko daš nase. Ti ne pomagajo drage obleke, usnjeni čevlji in Breitling na roki! Nije žvaka za seljaka!

Glej, za razliko od vas drkađij jaz dejansko fukam. Ni mi treba surfat za nagimi fotkami po netu. Pofukal sem pa svašta. Grde, lepe. Lepota ženske nima glih povezave s tem, kako fuka, važno je, da ni tako grda, da bi ob pogledu nanjo kozlal.

Fantje na tem forumu pretežno z nasprotnim spolom nimate nobenih izkušenj, dovolj sem star, da mi je to jasno.

Sej vem, da ti je zoprna misel, kako se boš poročil, babo ti bo pa tišal en outlaw, kot sem jaz.Thats life.
aplauz.gif

Nazadnje urejeno:

stariata

Pripravnik
12. jul 2010
55
1
8
Edini sad ljubezni je banana!
Edino orodje ljubezni je banana!
Edino orodje za ljubezen je banana!

Nazadnje urejeno:

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:

Glej, za razliko od vas drkađij jaz dejansko fukam. Ni mi treba surfat za nagimi fotkami po netu. Pofukal sem pa svašta. Grde, lepe. Lepota ženske nima glih povezave s tem, kako fuka, važno je, da ni tako grda, da bi ob pogledu nanjo kozlal.

Fantje na tem forumu pretežno z nasprotnim spolom nimate nobenih izkušenj, dovolj sem star, da mi je to jasno.

Sej vem, da ti je zoprna misel, kako se boš poročil, babo ti bo pa tišal en outlaw, kot sem jaz.Thats life.
aplauz.gif

Ti jebač! Osebno nimam ravno želje da bi se ponovno poročil, ker sem se pred cca. 5 leti šele ločil. Nikar ne misli, da če si ga dvakrat imel na toplem, si pa sedaj jebač. Izgleda da si precej jadan, da se hvališ s tistim kraflom, ki ti je dal noge narazen. Verjetno sta bile pod gasom, da sta ti pustile zraven. BEDA