Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Jaz imam Facal trodelno, ta stopniščni del je boljše rešen. Ni potrebno prekladanje, najnižji del (ki ni na stopnici ampak nižje) je dejansko širok in nosi vso težo - pri Krause pa je večina teže v tem primeru na 2 ozkih alu tačkah...
Saj fora je v tem da takšnih stopnic nimam kjer bi mi ta funkcija pri hiši koristila, pač cena lojtre je enaka oz. ta s stopniščno funkcijo je še 2€ cenejša ker je ravno v akciji.
Če prav razumem iz videa je ta lojtra identična klasični 3 delni edino en del letve se lahko kontra vpne od znotraj ali??? Sklepam da je edina razlika v dve dodatnih haklih?
Jaz pa iscem eno 4 zgibno da bi imela varianto podesta z visino 150 cm. Obstaja kaj taksnega, nizje variante sem ze nasel.Ali bo oderna opcija edina resitev?
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.