mislim, da imam jaz točno to.Grem pogledat.
Kaj pa Krause? To se tudi dost trži pri nas:
Trodelna Lestev Krause Corda 3x10 Stopnic 2.8m
Večnamenska trodelna lestev se lahko uporablja kot: enodelna lestev, dvodelna prislonilna lestev, tridelna prislonilna lestev, samostoječa ''A'' dvodelna lestev ali samostoječa ''A'' tridelna lestev. Višina v zloženem stanju 2,80 m. Višina tridelne prislonjene lestve 6,15 m. Višina samostoječe...www.merkur.si
Ja mater, pr vsaki bajti pa skor mora bit ena taka lojtra no.Drgač pa, neki ne razumem. To ja naročiš čistilni servis, pa ti lepo popucajo žalucije. Ne boš gledal te lestve celo leto v garaži zato, da boš enkrat popucal žaluzije.
mislim, da imam jaz točno to.
Meni se zdi čisto dovolj stabilna in močna. nisem profi, okol hiše jo uporabljam...
je pa kar velika "krava" za pospravit in prenašat. Prej je problem, da je previsoka, kot, da bi imel težavo kaj dosežt.
Pr teh alu lojtrah je men najvažnejša dolžina prečne noge.
Ja to spodnjo prečko mislim. Širša kot je, bolj je stabilna lojtra.
Ima tudi stopniščno funkcijo v A postavitvi? Brez tega lojtre jaz ne bi kupil. Zelo uporabno če planiraš kakšna dela na višini na stopnicah. Ko sem kupoval lojtro Alpos tega ni omogočal.Evo jutri grem iskat to "osnovno" od Krause, deluje stabilno. Cena 150€ za 3x9.