Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
KSZ
Pa dobr a boste že nehal s takimi bedarijami.
majč
Ne pametuj pa raje dildota v predal pospravi! Ti bi bila primerna za tistega psihota Kasiusa. On se ne sekira, on samo žge...
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
KSZ
Pa dobr a boste že nehal s takimi bedarijami.
majč
Citat:
Uporabnik stariata pravi:
Edini sad ljubezni je banana!
Edino orodje ljubezni je banana!
Edino orodje za ljubezen je banana!
Citat:
Uporabnik stariata pravi:
Ha, ha, na šesti strani prvi post v tej temi od stiberja!
In kakšen pompozen začetek, kaj se pa vtikaš tja kjer ti ni mesto!
Morda sem pa samo želel narediti vtis na eno uporabnico foruma. In to ni banana!
Pa še ni zahteven glede izgledaCitat:
Uporabnik KarEn pravi:
Tjaša: glih tak bo taprav zate, v celoti izkušen in več kot očitno car (pač, kasius)
Hehe, tale pripomba je pa že mal žleht, ampak si me nasmejal, ni kaj. Ampak kakor pravijo, kdor se zadnji smeje, je kasius (jest pa jest5 bova pa stradala, hehe).Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Pa še ni zahteven glede izgledaCitat:
Uporabnik KarEn pravi:
Tjaša: glih tak bo taprav zate, v celoti izkušen in več kot očitno car (pač, kasius)
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Fadile, česar kao izbirčni mulci ne razumete je:
Moški smo lovci brez prave seksualne kontrole. Govorim za nas, moške, ki dejansko kaj podremo, ne za 20-letnike, ki fantazirajo. Če podiraš dosti, tudi kakšna dobra vmes pade. Če si kao ful izbirčen in se šparaš "za najboljšo" in ti potem "najboljša" reče ne...No, ni treba veliko računati, da se ve, kdo je na boljšem.
Zato tudi pizdiš name in na meni podobne. Nisem ti jaz kriv, da ne porivaš kaj dosti, to je tvoja odločitev, ne moja.
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Kje sm pa js rekla da bi mela Kasiusa? In po čem sklepaš da se palim na tipe k majo tolk izkušenj in bab za sabo?
Citat:
Uporabnik banana pravi:
Good song...
Kar se tiče teme: folk nima jajc bit monogam,težje je bit skupaj v dobrem in zlu, lažje se je pa gonit okol!
Razne milf bejbe in kvazi frajerji nej odrastejo in naj nehajo razmišljati samo z spolnimi organi. Itak, pa folk, ki nima vsega razpucanega, izdelanih vrednot in samozavesti do 35. tega tudi kasneje ne bo imel!
Težje v lajfu je bit pravilen in odgovoren, niti povoham ne tipa, ki je porčen...