sedaj vem zakaj jih tolko spraskajo iz cest

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Nekdo se hvali, kako je enega na gobec usekal in mu je skoraj prišlo zraven, in zdaj je v tvojih očeh največji heroj, ane?
Kje pa sem to napisal ali rekel?

Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Kljub temu, da si aroganten in ne vem kaj vse še vseeno upam, da se ne srečava na cesti, kjer mi boš povedal, naj tvojim sporočim, da ni bolelo.
Nisem aroganten, ampak me jezi, ko naletim na ljudi, ki bi sami uredili stanje v stilu divjega zahoda. Ne vem sicer kakšen voznik si ti, ampak včasih bi pričakoval malo več strpnosti, še posebno takrat, ko bi s svojim dejanjem nekomu naredili uslugo, ob tem pa sami ne bi bili nič prikrajšani.
Včasih strogo oklepanje CPP-ja in ostalih predpisov niti ni življensko. Npr. pelješ se skozi naselje, izven prehoda ti na cesto priteče otrok, pelješ se 50 kmh ali pa še manj. Ali ga boš povozil? Voziš po predpisih, otrok je pritekel na cesto tam, kjer ne bi smel. Če bi ga zbil,naj bi ti (ali kdorkoli drug) ne bil nič kriv. Zdrava pamet da normalnemu človeku vedet, da bo naredil vse, da ne bo povozil otroka (ali psa, stardeca, pijanca, džankija,...), vsaj moje mnenje je tako.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik dekca pravi:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Kretena, ki se po Litiji fura z najglasnejšim cestnim motorjem ever bo enkrat pozdravila moja desnica. Tamali ravno zaspi, ko se [censored] po naselju (omejitev 30, ležeči policaji) fura gor in dol. Pa ne špara gasa. Tako tudi jaz ne bom šparal desnice, ko ga vidim. Golazen neotesana. Ker jaz potem ponoči hodim gor in dol po stanovanju s tamalim v naročju, naslednji dan pa skrivam podočnjake za sončnimi očali.
10.gif
Zajlo mu čez ulico napni.
tongue-1.gif

ne-ne-1.gif

Bom poškodoval kakšnega nedolžnega otroka ali mamico z otroškim vozičkom, ki jih je tam ogomno.

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Mogoče nisi čisto razumel... Bil sem eden prvih prisotnih na Črnem Kalu, ko se je motorist z ZXR 750 raztreščil... Preden je izkrvavel je tiste, ki smo bili zraven prosil, naj njegovim povemo, da ni bolelo...

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik dekca pravi:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Kretena, ki se po Litiji fura z najglasnejšim cestnim motorjem ever bo enkrat pozdravila moja desnica. Tamali ravno zaspi, ko se [censored] po naselju (omejitev 30, ležeči policaji) fura gor in dol. Pa ne špara gasa. Tako tudi jaz ne bom šparal desnice, ko ga vidim. Golazen neotesana. Ker jaz potem ponoči hodim gor in dol po stanovanju s tamalim v naročju, naslednji dan pa skrivam podočnjake za sončnimi očali.
10.gif
Zajlo mu čez ulico napni.
tongue-1.gif

ne-ne-1.gif

Bom poškodoval kakšnega nedolžnega otroka ali mamico z otroškim vozičkom, ki jih je tam ogomno.

Pesek posuj po cesti. Po temi ga ne bo videl in če to narediš v kakšnem ovinku bo lepo zletel v škarpo ali pod odbojno ograjo in se bo začasno (ali še bolje: trajno) umiril.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
10.gif
aj jaj tega pa poznamo ja, je bil kr tečen ta vikend s tem motorjem.....samo moram priznati, da ima motor dober zvok
evil.gif

upam da ga to navdušenje nabijanja v blokado hitro mine
rolleyes-1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Pozivam vse sodelujoče, da ne spodbujate h kakršnemu koli nasilju.

Se strinjam, da je prisotnih vse preveč groženj in nagovarjanja k linču.

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.767
167
63
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Mogoče nisi čisto razumel... Bil sem eden prvih prisotnih na Črnem Kalu, ko se je motorist z ZXR 750 raztreščil... Preden je izkrvavel je tiste, ki smo bili zraven prosil, naj njegovim povemo, da ni bolelo...

glede na tvoje poste bi verjel, da si užival
crazy1.gif

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.767
167
63
ja, res kar ošpice dobim, ko začneš pametovat, kaj vse bi motoristu naredil, da bi ga preč spravil.

lp

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.767
167
63
Nikogar ne tepemo (če to misliš motoriste), smo zelo miroljubni ljudje, radi pomagamo, če je potrebno.
Možakar zgoraj, ki sem mu dal odobravajoč smeško, pa se je zgolj branil pred pijanim nasilnežem.
Ampak saj razumem, da nekateri pač radi dramatizirate in iščete negativizem, da si s tem potem popestrite življenje.
Drugi smo vam precej podobni le, da na stvari gledamo s pozitivne strani.
Recimo uporabnik "cbb" bi motoristu, ki po njegovem dela pi.arije po cesti, enostavno odprl vrata, da bi ga snel. Par postov naprej je pa še pameten, kako ga je gledal umirat. Saj je to hotel, a ni?
Da bi pa kdo prišel na piknik, nas spoznal in se imel fino ga pa ni heroja. Veste kake dobre kremenatle "Car" peče?
smile-1.gif

lp

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Aha, to z vrati te je zmotilo... Pa si pomislil kdaj na to, da mi tudi na kraj pameti ne pade nekomu nagajat, ki se drži predpisov tako kot se jih moram jaz? Na pikniku sem že bil, mam motorista za sodelavca, glede na to koliko je pameten mu ne dam več kot eno leto življenja. Njegov moto je podirati rekorde od Lj do Kočevja, zajebavati policaje in se norca delat iz avtomobilistov.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.