sedaj vem zakaj jih tolko spraskajo iz cest

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.573
8
38
motorist !!
Ker prehiteva med prehitevalnima pasom in ograjo!!!!
evil.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik paci pravi:
motorist !!
Ker prehiteva med prehitevalnima pasom in ograjo!!!!
evil.gif

Predvidevam, da ne ločiš med prehitevanjem in vožnjo mimo.

gretzky

6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
V tistem trenutku smo stali. Razen tip v Alfi je motoristu besno zaprl pot.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.497
1.654
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Včeraj s svojim motorčkom peljal skozi naselje kot zadnji v koloni, ki je peljala po omejitvi. Stardec, ki se je vključeval na cesto, me je enostavno ignoriral in zapeljal na cesto direktno pred mene, kljub temu, da me je videl! Pa kaj naj naredim s človekom, ga naj tepem al kaj?
To seveda ni edini primer, večkrat se mi je že zgodilo podobno. Mislim, da je problem v glavah ljudi, ne samo v brzini. Tudi padel sem že po cestišču zaradi močnega zaviranja, ko me je ženska izsilila. Seveda me je medtem, ko sem se pobiral, še nadrla!?
confused-1.gif

Ah, kaj bi govoril...
P.S.: Vsako namigovanje na nesposobnost ženskih voznic in stardecov je zgolj namerno!

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.345
765
113
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Stardec, ki se je vključeval na cesto, me je enostavno ignoriral in zapeljal na cesto direktno pred mene, kljub temu, da me je videl! Pa kaj naj naredim s človekom, ga naj tepem al kaj?
Jaz sem v podobnem primeru (bil s punco, 100m pred domom,...) ustavil in se pogovoril s stardecem. Ker je bil nesramen in me še zagrabil ''za rekelc'' po domače, sem ga hladno usekal na gobec. Usekati pijanega, nesramnega stardeca, ki je namerno skoraj povzročil padec mene in moje punce, 15.000 SIT. Občutek ob temu: Neprecenljivo...
Najbolje zapravljenih 15.000 sit v mojem življenju.

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Zakaj pa motorist ni stal v koloni? Tako, kot to npr. storijo recimo kakšni čoperisti iz Avstrije? Pa koji kuraac ste motoristi,d a mislite, da se lahko povsod nekaj gužvate? Stoj v koloni in bodi tiho. Če ti kaj ne paše pa se vozi z avtom ali pa hodi peš.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.994
10.747
113
kod Džej-Zija
Dobro vprašanje. Me je nekoč, ko sem še na hrvaške otoke zahajal, vedno zanimalo, od kod pravica motoristom, da grejo mimo kolone in se postavijo na začetek. Kar je še bolj zanimivo, noben ni imel nič proti. Pa dva motorja porabita ravno toliko placa kot en avto. Torej je zaradi njih ostal vsaj en avto zunaj.
jezen.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Prav je, da si ga usekal. Staredci in nekatere babe so res nemogoči vozniki. Kot da ne bi imeli zmožnosti predvidevanja za več kot 0 milisekund vnaprej. Še moje ribe v akvariju vedo, da bo papica, ko me zagledajo v radiusu treh metrov. Eh, brez veze... enakopravnost spolov in nediskriminacija. Kdo si je že to izmislil???

gretzky

6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Ampak ti si pa res pravi blagoslov za vse, ko so okoli tebe. Vse veš, vse znaš, obvladaš logiko, CPP, so hkrati tožnik, sodnik in porota,... Vsaj po tvojih besedah sodeč.
Poznam pa takih kot si ti, močnih v besedah. Ko pa je treba kaj narediti ali kaj ustvariti, pa se skrijejo mamici pod kiklo. Ti kar pametuj in lajaj naokoli, enkrat boš že naletel na nekoga, ki ti bo zbil krono z glave (v takšnem ali drugačnem smislu).
Meni se ne da ukvarjati z nedojebanimi kratkokurčniki, ki mislijo, da so požrli vso pamet sveta.
pozdrav.gif

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Mislim, da si ti kratkokurčnik:) Sej, motorje si kupujejo tisti, ki si ga morajo tako ali drugače podaljšat. Kdo kle gor pametuje ti tut ni jasno, ane? Nekdo se hvali, kako je enega na gobec usekal in mu je skoraj prišlo zraven, in zdaj je v tvojih očeh največji heroj, ane? Dej zresni se malo. Vi prekleti motoristi začnete jokat in stokat takoj, ko vam nekdo reče, da ne upoštevate prometnih predpisov. Nikjer ne piše, da se lahko vrivate povsod, kamor se lahko, da lahko prehitevate čez polno črto in divjate. Nekateri ste prav arogantni in mislite, da ste boga prijeli za jajca, če maste 150 ali več konjev pod ritjo. Ste ga ja... Kljub temu, da si aroganten in ne vem kaj vse še vseeno upam, da se ne srečava na cesti, kjer mi boš povedal, naj tvojim sporočim, da ni bolelo. Namreč ne bi bil prvi...

Nazadnje urejeno:

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Kretena, ki se po Litiji fura z najglasnejšim cestnim motorjem ever bo enkrat pozdravila moja desnica. Tamali ravno zaspi, ko se [censored] po naselju (omejitev 30, ležeči policaji) fura gor in dol. Pa ne špara gasa. Tako tudi jaz ne bom šparal desnice, ko ga vidim. Golazen neotesana. Ker jaz potem ponoči hodim gor in dol po stanovanju s tamalim v naročju, naslednji dan pa skrivam podočnjake za sončnimi očali.
10.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.345
765
113
Ti, CB postaja, če ne bi jaz fosila po nosu usekal, bi on lepo ob kozarcu rujnega svojim pivskim prijateljem razlagal, kako je prestrašil motorista, da se je skotalil po tleh, potem ga še malo za kravatelc vlekel okoli in zbrcal. Potem bi pa samo še tekmovali, kdo bo to bolj elegantno ponovil. Tako je bila pa druga varianta, kjer je nekaj časa imal drugačan pogled na svet (verjetno zaradi tega, ker je imel eno oko zaprto, mišljenja mu tako ne moreš spremeniti...). Sem pa hotel kasneje še svojih 15.000 SIT poravnati z njim, pa se je žal prej stegnil. Bi pa tebe rad videl v njegovi vlogi (samo ne se še stegnit, na takih, kot si ti svet stoji...).

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Kretena, ki se po Litiji fura z najglasnejšim cestnim motorjem ever bo enkrat pozdravila moja desnica. Tamali ravno zaspi, ko se [censored] po naselju (omejitev 30, ležeči policaji) fura gor in dol. Pa ne špara gasa. Tako tudi jaz ne bom šparal desnice, ko ga vidim. Golazen neotesana. Ker jaz potem ponoči hodim gor in dol po stanovanju s tamalim v naročju, naslednji dan pa skrivam podočnjake za sončnimi očali.
10.gif
Zajlo mu čez ulico napni.
tongue-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.