Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Lahko v kakšni državi EU stopiš v trgovino in kupiš novo pištolo brez razne papirnate navlake ?
Zakone pri nas poznam in me z njimi ni potrebno seznanjati.
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Lahko v kakšni državi EU stopiš v trgovino in kupiš novo pištolo brez razne papirnate navlake ?
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Poznam človeka, ki ima za sabo dolgoletno varovanje nekaterih vodilnih politikov in krepke treninge tudi v tujih varnostnih krogih.
Dal mi je le en nasvet.
Ne izvleci orožja, če nisi pripravljen z njim človeka ubiti.
Samo toliko v opomin wanna be Rambom.
Pred tem pa še krepko naštudirajte, kako boste kriminalistom in preiskovalni sodnici/sodniku razložili potek dogodkov, katerega posledica je truplo v vaši predsobi. Pa naštudirajte tako, da bo utemeljen silobran.
Citat:
Poznam človeka, ki ima za sabo dolgoletno varovanje nekaterih vodilnih politikov in krepke treninge tudi v tujih varnostnih krogih.
Dal mi je le en nasvet.
Pred tem pa še krepko naštudirajte, kako boste kriminalistom in preiskovalni sodnici/sodniku razložili potek dogodkov, katerega posledica je truplo v vaši predsobi. Pa naštudirajte tako, da bo utemeljen silobran.
Citat:
Dal mi je le en nasvet.
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Tko da Numy, ce bos mel to doma za primer skrajne sile - kupi nekje za blokom v Lj in je stvar zakljucena.
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
a ni tako da imaš plinsko pištolo lahko brez problema, samo da si 18+?
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
aja pa CS pomeni kaj? cold steel?
Citat:
Recently, blank pistol cartridges carrying CS in powder form have been released to public. These, when fired in relatively close ranges, fully expose the target to the effects of CS, and are employed as a potent defensive weapon in regions where blank firing pistols are legally permitted for such use.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Plinska ali pa signalna ni eno in isto.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Recently, blank pistol cartridges carrying CS in powder form have been released to public. These, when fired in relatively close ranges, fully expose the target to the effects of CS, and are employed as a potent defensive weapon in regions where blank firing pistols are legally permitted for such use.
http://en.wikipedia.org/wiki/CS_gas