Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik mhmm pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Te pa z pravo pihalko z prave razdalje na pravo mesto tut ubijem
Sej vem da je ful neprimerno ne, samo kak je človek malo na svoje igralske sposobnosti ponosen;
Jaz pa se 4je uporabniki z tega foruma (nebom o imenih, se bodo ze sami javli če), smo kot zavedni slovenci
sli med žurko v hiši, na pir. Pridemo do oštarije, malkom naroči 5 hajnikenov pa 5 viljamovk. Nisn zaj ziher al smo
dobli al ne, oz. če smo spili, ko so že začeli neki pogledi... In pol smo nekak sklenli da gremo.... In seveda ker je njih blo 89
nas pa 5 so bli pogumni, in en celo malkoma zacne potiskat, kar v osnovi ni ravno recept za dober večer... In ker sem
videl da bomo tepeni da stat nebomo mogli sem se politično odločil za umik. Pol pa je malkom šel do koče, zakurblal svoj avto in SAM nazaj, stem da sem si pomagal z pripomočkom ki je v osnovi manj nevaren od doma narete frače.
In sreča, modeli vsi na kupu (15 komadov) pred kafano razglablajo kak so štajerci leteli, naletim jaz noter med njih z avtom kr,
da so skakali ko žogice. Stopim ven, pa eden; "Puglejga klošarčka k je nazaj pršu po batine!" Stopijo do mene,
zaj pa mu tak z enega metra nastavim na čelo; "Ja kaj je žabica a bote regali malo ko ste rasfukali štajerčka ane"
Pol so pa začeli med avti skakat pičkice, ker jim je 20 letnik naredo štalo na parkingu, še zdaj bi dal enega jurčka,
za sliko obraza modela ki je ves ponosen stopo pred mene pol pa začutil kak je mrzla moja airsoft pišštola za 50€...
Seveda na mojo srečo na parking navije kareta pa so me že vklenli.
Pa da vam je videt jezo modelov ko so zvedli da je bla igrača.
Kak sem pa pol se v avto zakleno pa leto ko je policija spokala, pa je spet duga zgodba...
Tako da ni point v moči, nasilnosti, karkoli, samo zadevo je trreba predstavit na pravi način...
Je pa oglas tak smešen, da se je foter uscal od smeha...
Nerabis met 89 kolegov in mišic, samo pravo idejo pa jih sam rasfukaš...