Rok Brumen

frisk

Pripravnik
25. sep 2007
735
18
18
Domžale
A ni v novi štacuni na brnčičevi posloval brez predplačila? Prideš plačaš vzameš greš? Kako mu je tam uspelo še 83 ovc obrit za 60k? Sicer pa so se pojavljale finte na ta račun: Chuck Norris naredi iPhone 4 iz zvečilnega gumija in sponke za papir, Rok Brumen ga ubije, mu ga vzame, proda in ne dostavi
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

guardy

Guru
3. avg 2007
8.524
1.109
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
stvar je čisto preprosta. Tip je pogruntal da ko nekdo vidi odgriženo japko, se mu zamegli um. In takih ne manjka, verjemi. idi malo pogledat v sekcijo pametni telefoni, malo preberi poste vernikov in ti je takoj jasno na koga je tip ciljal in zadel v polno. Misliš da bi lahko tak nategoval če bi pralne stroje prodajal? iVerniki pa so klientela, katero lahko več kot očitno obereš do kosti, pa bodo še vedno čakali na svoj objekt ki jim bo spremenil življenje
hysterical-1.gif

Očitno res ne spremljaš scene...

Model je večino folka nategnil s tem, ko je obljubljal, da bo i4 dobavil precej prek, kot bi ga drugače dobili.

In na začetku je denar celo vračal...

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.202
11.114
113
kod Džej-Zija
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
stvar je čisto preprosta. Tip je pogruntal da ko nekdo vidi odgriženo japko, se mu zamegli um. In takih ne manjka, verjemi. idi malo pogledat v sekcijo pametni telefoni, malo preberi poste vernikov in ti je takoj jasno na koga je tip ciljal in zadel v polno. Misliš da bi lahko tak nategoval če bi pralne stroje prodajal? iVerniki pa so klientela, katero lahko več kot očitno obereš do kosti, pa bodo še vedno čakali na svoj objekt ki jim bo spremenil življenje
hysterical-1.gif

Model je večino folka nategnil s tem, ko je obljubljal, da bo i4 dobavil precej prek, kot bi ga drugače dobili.

Ravno v tem kontekstu ima Steve prav. Vsak zdravorazumski človek bi malo posumil v zgodbo, kjer pride nek mutibarič do kontejnerja najbolj zaželjenih telefonov pred uradnimi kanali cele Evrope.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.524
1.109
113
Obišči stran
No, če bi ga steve takrat poklical pa se z njim pogovarjal,.. prašanje kaj bi naredil. Ker model je (po pričevanju kolegov) precej dobro znal obračat besede.

Isto je sedaj pri volitvah: vsi vse obljubljajo, vsi vejo kako rešit zadevo, prej pa nič? Ljudje pa še kar verjamejo
wink-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com

Ena stvar mi kot pri večini lopovov ki mi gredo najbolj naqrac, maš mozak da narediš plan in ga uspešno po točkah izvedeš in
se nabašaš s 150k to večina folka v lajfu niti ne prišpara, torej maš super finance, ok, si zmagovalec do tukaj.

Kaj pri peečki materni se pol s 150 jurji ne zbašeš z države, recimo v melbrn, na florido, v vegas, kamorkoli, pa kdo te bo v sidniju iskal in sploh našel? Za $100k dobiš hudo bajto na floridi, z ostalimi $65k pa lahko mirno živiš kakšne x let potuhnjeno, dokler se vse ne pozabi in gor in dol, furaš neko avtopralnico in kafič in je to to.

Jaz sem jezen nanjga samo v tolki meri, da je perspektiven poslovnež, le začel je na napačni strani oz. jo na neki točki
resnično zajebal za brezveze.
Folk je pošiljal denar nekomu ki ga poznajo preko spleta, preko spletne strani ki je bila narejena na nivoju "Zadeni Iphone 4,
vtipkaj svojo številko in dobil boš potrditveno kodo" In take je treba stričt, sploh če kupujejo drage igračke, niso pa tolko brihte
da ne vedo da se na internetu naprej ne plačuje. Katastrofa.

Pol pa še me dalje rasfuka njegovo mišlenje, ki je podobno mišlenju mojega (hvalabogu bivšega) svaka kater je dolžen med 1,5 in 2mio €; nafukal je x folka, in zdaj si je kupil micko in misli da bo kaj? To je blo to, hvala lepa, noben me nebo iskal?

Zdaj pa namesto bi na floridi fural avtopralnico in kafič in se ubadal s tem kiro kelnarco bo nažgal, se bo do konc lajfa jebal s tem,
kako bo ta denar vrnil?

Pa da o tem ne govorim da je v hišnem priporu pa še je kr v sloveniji. Ja qrc, te pa jim vrni dnar al kaj ti naj svetujem, butl.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.192
4.163
113
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
hysterical-1.gif

Ravno v tem kontekstu ima Steve prav. Vsak zdravorazumski človek bi malo posumil v zgodbo, kjer pride nek mutibarič do kontejnerja najbolj zaželjenih telefonov pred uradnimi kanali cele Evrope.

A res noben ne razume?

On je dobil mail iz nigerije od nekega Johna da mu pripelje to robo, plačat je moral pa vnaprej. No edino kar je, je hotel še zaslužit malce ker nigerijc je ponujal še neprodajane iphone za 200EUR, Brumči je pač dal še svoj piskrček zraven.

Skratka ni od kriv da mu nigerijc ni dostavil iphonov!
rolleyes-1.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.192
4.163
113
Citat:
Uporabnik MaverickT pravi:
Kdaj se tič vrne iz pripora? Da vem kter dan se morem psihično pripravt za njegove grozilne emaile in telefonske klice... :p

Samo da ne boš spet pussy in zaklenil temo s sporočilom da je stvar končana!
grims-1.gif

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.625
1
432
83
www.weekendwarrior.si
Niti ne. Če se ne motim je še kakšnih par mesecem nazaj poslal poslal nek email, da če ne odstanimo neke teme, da bo stvar šla naprej do odvetnika. Se mi ni dalo niti odpisati, ker sem za tipa zmetal že preveč časa
smile-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
japajade, s 150k€ bežat v tujino
hysterical-1.gif

Ja te pa jih vračaj do konc lajfa?

Eni zbežijo v tujino brez evra da ne gredo v zapor, on bi zbežal v tujino s 150k, stari to ni pes dnar. Niso miljoni,
ampak startup money pa je zafukano velik. V sloveniji pa tako veš kako je s službami in vsem, tako da selit se je že zdaj
treba, če pa je 150k v poketu pa še tolko bolj fajn.

Zdaj pa nima ne dnara, ne svobode, z mojo politiko bi imel vse.

Nerabiš bežat, enostavno zapustiš slovenijo in se preseliš tako mnogi.

Misliš da on ima x prijateljev ki ga bodo pogrešali? Misliš da je mama zdaj srečna ko je zaprt in s 150 minusa na računu?
Misliš da ga baba ni pustla?

In dejansko vrjameš, da nebo naredil samomora? E bo ga, prevaranti moralno niso tolko močni kot ti ki pošteno delaš,
in kak bo dobil 5 let resta, pa ko si ga bodo notri začelo srbi pa bosanci podajat, ga prec nebo več.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik MaverickT pravi:
Niti ne. Če se ne motim je še kakšnih par mesecem nazaj poslal poslal nek email, da če ne odstanimo neke teme, da bo stvar šla naprej do odvetnika. Se mi ni dalo niti odpisati, ker sem za tipa zmetal že preveč časa
smile-1.gif

hysterical-1.gif

Model je za rešetko, pa še kr z odvetniki grozi, pa ta kok je poslovneža tok je budale na potenco.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
hysterical-1.gif

A res noben ne razume?

On je dobil mail iz nigerije od nekega Johna da mu pripelje to robo, plačat je moral pa vnaprej. No edino kar je, je hotel še zaslužit malce ker nigerijc je ponujal še neprodajane iphone za 200EUR, Brumči je pač dal še svoj piskrček zraven.

Skratka ni od kriv da mu nigerijc ni dostavil iphonov!
rolleyes-1.gif

Pa vrjamem, da če bi si pubec maloprej poštudiral, pa bi res s kakim nigerijcom navezal stike, tako da bi neki dotični maili res obstajali, da bi recimo šel in predstavil zadevo da sta se z nigerijcem dobila, za njim pa je po prevzemu gotovine bila izgubljena
vsaka sled, in v kombinaciji s 5k€ odvetnikom bi zadeva znala zdržat na sodišču.

Pa ob predpostavkah da ga ne vlečejo ven s 25k športnega avta in mu ne plenijo dveh motorjev in podobnih jajc.

Furaš staro hondo in strgane teniske, pa bo kaj bo. (če že nimaš namena it v tujino)

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Kaj je s tistim, ko se je govorilo, da je stari policaj oz neki kriminalist, kje so zdaj te podatki, se ne spomnim, je pa nekdo omenjal, mislim, da celo na Alterju.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.024
1.934
113
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
No, če bi ga steve takrat poklical pa se z njim pogovarjal,.. prašanje kaj bi naredil. Ker model je (po pričevanju kolegov) precej dobro znal obračat besede.

glej, kot je zgoraj napisal, niti slučajno, v najhujšem možnem scenariju ne kličem nekega mlečnozobeka, ki prodaja trenutno najbolj vročo robo ko je drugače nikjer ni možno dobit. To ti zdrava pamet pove da nekaj ne štima. Zdaj ali sem jaz tak pametn, ali oni bedaki ki so nasedli tak blesavi, lahko sam presodiš

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.192
4.163
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Kateremu sinu kot pa policajevemu pa še rata 150 pajsnit pa prvo kaj naredi si 25k mašino kupi.

Samo zakaj ga bo potem nebiološki oče (očim) zalagal sedaj?

Ne vem za lastnega otroka se ne bi toliko izpostavljal za "tujega" pa še manj.