Rok Brumen

erikson

Guru
25. avg 2007
22.777
6.553
113
Na sodišču je očitke obtožnice priznal, v isti sapi pa je povedal, da svoja dejanja obžaluje in da je njegov namen oškodovane poplačati ter se jim opravičiti. Del dolgov je že poravnal, 30 tisoč evrov še v času poslovanja, 10 tisoč pa v času preiskave, saj je njegov očim vzel hitri kredit.

»Družina me podpira in je pripravljena dati prihranke, namenjene obnovi hiše, starša pa bi vzela tudi hipotekarni kredit,« je dejal Brumen, ki je goljufije, ki mu jih očita obtožnica, storil v času preizkusne dobe, ko je bil obsojen zaradi istovrstnega kaznivega dejanja. Tudi zato senat ni sledil predlogu zagovornika po odpravi pripora.

Ubogi starši.

Po drugi strani pa sem presenečen, da nihče (forumaši, inšpektorji, policaji, kriminalisti) ni odkril, da je bil "obsojen zaradi istovrstnega kaznivega dejanja".

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.456
7.587
113
Ko nekoga obravnavas zaradi kaznivega dejanja, je del preiskave tudi to, da pridobis izpis iz kazenske evidence ministrstva za pravosodje.

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
zakaj mu ne določijo rok za vračanje denarja? ta znesek je smešen v primerjavi s SCTjem, Vegradom...inšeinšeinšeinše
če ne vrne denarja pa potem zapor ampak nikakor 8 let ker ga še vedno potem čakajo obveznosti.
to je parodija. on bo nahebal ko žuti za smešen znesek v primerjavi z ostalimi pravimi goljufi. tip je bedak in ne goljuf!!!

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.214
11.243
113
pravilno naj nafuka, sicer bi morali tudi drugi, ampak tip je bolan in je zrel samo za zaprti oddelek. zdaj bo še cela družina najebala, ker imajo takšnega idiota pri bajti. 150 jujrev ni malo, nekak je vseeeno al je 150 jurjev ali 5 mio. meni je oboje ogromen znesek.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
kam pa je dedc dal 150k€??? če ga je zapravil, se to mora nekje videti?? avto, motor, dopusti, cunje??

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
kam pa je dedc dal 150k€??? če ga je zapravil, se to mora nekje videti?? avto, motor, dopusti, cunje??

Mitsu EVO cca. 30k€, 40k€ je vrnil, motor cca. 10k€, smo na 80k€.
Potovanja, cunje..., žurke - v članku piše, da je trošil 15k€ mesec, kar tudi ni težko, lče imaš par "pravih prijateljev"

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
A ni bolno to, ko so nekateri tako skodozeljni, da celo podpirajo Brumna pri tem? Cisto pravi slovenceljni
bonk.gif

Nekateri dajo tudi po nekaj tisoc € are oz. predplacila za recimo avto, stanovanje...

Saj se strinjam, da gre za goljufijo, ampak v tem primeru se da "kupce" primerjat s tistimi, ki so denar znosili v piramide in Ponzijeve sheme.

top_shit

Pripravnik
13. maj 2011
555
0
16

EDIT: KSZ

Vse pomembne stvari se začnejo na črko I: i-phone, i-car, i-pad .....

i-diot .......

No?

Nazadnje urejeno:

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
Ko sem kupoval iphone sem v google napisal mojiphone in razprava o nategatprju je bila že zelo burna. Nekateri pa so še vedno ostali naivni..

retLa

Pripravnik
24. jul 2011
187
0
16
Na slikah pa izgleda kot da ne zna do 5 štet
smile-1.gif
Pa a so mu res samo g33ki nakazali, saj so ga videli z EVO.tom, pa ga nihče ni pocukal za rokav, vprašal kje je moj i-phone,i-bilokaj ?

Dvomim da se je kaj naučil iz tega,saj je že pred tem naredil podoben prekršek. 150.000€ je pa že ena kar lepa hiša, lepo je zapufal sebe in familijo.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.024
1.934
113
stvar je čisto preprosta. Tip je pogruntal da ko nekdo vidi odgriženo japko, se mu zamegli um. In takih ne manjka, verjemi. idi malo pogledat v sekcijo pametni telefoni, malo preberi poste vernikov in ti je takoj jasno na koga je tip ciljal in zadel v polno. Misliš da bi lahko tak nategoval če bi pralne stroje prodajal? iVerniki pa so klientela, katero lahko več kot očitno obereš do kosti, pa bodo še vedno čakali na svoj objekt ki jim bo spremenil življenje
hysterical-1.gif