Resničnostni šov Kmetija

Fiatista

Pripravnik
1. sep 2007
670
0
16
Citat:
Uporabnik pikapoka pravi:
Ke bedn šov...
stupid-1.gif
Nou šit šerlok
bonk.gif
.

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
POVZETEK:

dve sta se dvobojevali, ena je ostala....ona ko je šla ven je določila novo glavo družine, ki je postal tisti ki je bil prejšnji teden hlapec

vsi so kao totalno nezadovolnji z njim ker ni tak cukerček kot je bil prejšnja glava.

no prejšnja glava je pa nekaj zbolel in odšel domov, ne tekmuje več. to je pa bil človek ki je še mel največ pojma o kmetiji
sam ima doma kmetijo baje

pa ona ena najstarejša tekmovalka ko je 63 let stara je mama od Špele iz AtomikHarmonik

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Meni je pa tole všeč.

Taka psiho družinska drama. Zdej zdej bo zgledalo kot pri meni doma na vse največje praznike.
grin1.gif

Se pozna, da je folk starejši.
smile-1.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
ravno bral v novi...da je una špela (od harmonikov) se konkretno oprasila. Je ko čunek.
grin1.gif

Fiatista

Pripravnik
1. sep 2007
670
0
16
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
ravno bral v novi...da je una špela (od harmonikov) se konkretno oprasila. Je ko čunek.
grin1.gif
Pa ona je že skos bajsa, kaj je s tabo? A zdej je pa še bolj bajsasta al kaj? Ofak!

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Sem na hitro oplazila naslovnico v trgovini, in se je res malo razlezla..

EDIT: Kmetijo gledala 10 min,...škoda časa, ni kaj preveč zanimivo

Nazadnje urejeno:

alex33

Pripravnik
6. sep 2007
237
0
16
magda in michael sta ta teden dekla in hlapec. po moje bo v soboto magda kr lepo domov odpeketala.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.791
6.774
113
pri taščici
A že kaj kmetujejo al se še vedno samo "preseravajo". moram spet mal pogledat

No sam če starega gospodarja ni več na kmetiji potem ... (je m oral iti domov silažo delat pa otroke v šolo peljat). Se mi je kar čudno zdelo, kak kmet je da si je lahko privoščil tak "dopust",

Nazadnje urejeno:

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
LOL je tale kmetija...enim se vidi, da nimajo niti najmanjšega pojma, kako funkcionirajo kmetije oz. so v funkcionirale nekaj desetletij nazaj...stalno nabijajo, da "oni se že ne bojo pokoril, da njim noben ne bo ukazoval kaj naj jejo, zakaj ne smejo jest xy takrat kot hočejo"...sploh tista Biljana, pa un mamin sin od Simona, pa tastara Magda...halo, tle je poanta, da živijo kot skupnost, kjer so dobrine omejene...krneki, še tiste pakrat ko mal pogledam mi je kr slabo od enih ljudi...
stupid-1.gif

...pa ni mi jasno, zakaj je zbolel nekdanji gospodar Dejan...ker so nehale rože cvetet, ko so izbrali novega gospodarja in je malo bolj "šarf" v primerjavi z njim...
stupid-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Šarf... Ološ, ki je prvič v živlenju dobil vodilno vlogo, vodit pa more 2 hlapca in 6 kmetov... Kr nekaj...

Ne zavedajo se, da gospodar večinoma dela dosti več kot ostali, mogoče "boljša" dela, a so kljubtemu
težka in zahtevajo mogoče več časa kot pa drugo...

Organizacija na nuli, pa nasploh kake ljudi so dali not, nisem prepotenten, nemislim grdo, gledam
iz moškega (in ženskega stališča), večina se bo z mano strinjala, ampak a nam je res potrebno gledat
60 letne babe (že samo dejstvo da se stara babura prijavi na to, pove dovolj o njej), in pa mogoče malo
nesramno 120 kliske bombe... Nevem, meni osebno je to neokusno, v Barih so ble luštne punce, v
BBju tudi, so dali noter eno mamico da je blo malo xtra, pa še seksi je bla za popizdit...

Pa tut dede so dali... Ok tamladi so skulirani, samo tastara 2 al trije... En je kao kmetovalec,
jebeš kmetovalca ki si vzame 2 meseca dopusta...

Porazno vseskupaj! Oba bara sta bla super, BB je bil kul, kmetija je pa mimosun kot sanjsa ženska, moški...

Psihoteste, teste sposobnosti, iznajdljivosti, ki so bli res na višjem nivoju, sem opravil z uglednim uspehom,
da pa mi kdo reče da jih je naredla ona 60 letna babura, nevem, ni jih mogla enostavno, teste ki smo
opravljali (ala IQ), z njimi sem se nekajčasa v srednji ukvarjal, rešil sem jih vsaj 50, se naučil kako se delajo
naloge, skratka tu sem bil v popolni prednosti, pa sem jih naredil sicer dobro, ona jih ni mogla niti zadostno...
Nimam se za pametnega, samo nekdo ki ima prakso je v prednosti... Razgovori so bli idealni, vsepovsod mi
je šlo zares dobro, pridem v 3tji krog, kjer me zbrišejo...

In vesel sem da so me, nisem pametnjakovič, niti posebna brihta, samo z popolnimi budalami nemoram delat.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik pikapoka pravi:
LOL je tale kmetija...enim se vidi, da nimajo niti najmanjšega pojma, kako funkcionirajo kmetije oz. so v funkcionirale nekaj desetletij nazaj...stalno nabijajo, da "oni se že ne bojo pokoril, da njim noben ne bo ukazoval kaj naj jejo, zakaj ne smejo jest xy takrat kot hočejo"...sploh tista Biljana, pa un mamin sin od Simona, pa tastara Magda...halo, tle je poanta, da živijo kot skupnost, kjer so dobrine omejene...krneki, še tiste pakrat ko mal pogledam mi je kr slabo od enih ljudi...
stupid-1.gif

Pa sej to je bil point vsega! da se parim mestnim srajcam pokaze kako se je zivelo!

Ukazoval kaj naj jejo? Kaj pa je za ukazat, na izbiro imajo mleko, skuto, kislo mleko, kruh, sadje, minimalno količino mesa...

kaj boš ukazal naj jejo, če pa tak nimajo druga! Sej pa ne jejo eni pršuta in sira, drugi pa skuto in kruh...

Eni zgleda ne razumete namen šova...

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Mogoče je pa tvoja težava v tem, da si IQ teste opravil preveč dobro. Kajti, za tale šov moraš biti malo vijuviju
stupid-1.gif

Noker
17758-icon_confused.gif

Nazadnje urejeno:

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
No ja... malcolmX.
Tako inteligenten pa izgleda tudi nisi. IQ testov se ne moreš kar naučiti (so tako pač narejeni). Po drugi strani pa si očitno obremenjen s svojo inteligenco, saj sam ne poznam nikogar, ki bi rešil 50 IQ testov oz. so vsi zelo daleč od tega.