Šarf... Ološ, ki je prvič v živlenju dobil vodilno vlogo, vodit pa more 2 hlapca in 6 kmetov... Kr nekaj...
Ne zavedajo se, da gospodar večinoma dela dosti več kot ostali, mogoče "boljša" dela, a so kljubtemu
težka in zahtevajo mogoče več časa kot pa drugo...
Organizacija na nuli, pa nasploh kake ljudi so dali not, nisem prepotenten, nemislim grdo, gledam
iz moškega (in ženskega stališča), večina se bo z mano strinjala, ampak a nam je res potrebno gledat
60 letne babe (že samo dejstvo da se stara babura prijavi na to, pove dovolj o njej), in pa mogoče malo
nesramno 120 kliske bombe... Nevem, meni osebno je to neokusno, v Barih so ble luštne punce, v
BBju tudi, so dali noter eno mamico da je blo malo xtra, pa še seksi je bla za popizdit...
Pa tut dede so dali... Ok tamladi so skulirani, samo tastara 2 al trije... En je kao kmetovalec,
jebeš kmetovalca ki si vzame 2 meseca dopusta...
Porazno vseskupaj! Oba bara sta bla super, BB je bil kul, kmetija je pa mimosun kot sanjsa ženska, moški...
Psihoteste, teste sposobnosti, iznajdljivosti, ki so bli res na višjem nivoju, sem opravil z uglednim uspehom,
da pa mi kdo reče da jih je naredla ona 60 letna babura, nevem, ni jih mogla enostavno, teste ki smo
opravljali (ala IQ), z njimi sem se nekajčasa v srednji ukvarjal, rešil sem jih vsaj 50, se naučil kako se delajo
naloge, skratka tu sem bil v popolni prednosti, pa sem jih naredil sicer dobro, ona jih ni mogla niti zadostno...
Nimam se za pametnega, samo nekdo ki ima prakso je v prednosti... Razgovori so bli idealni, vsepovsod mi
je šlo zares dobro, pridem v 3tji krog, kjer me zbrišejo...
In vesel sem da so me, nisem pametnjakovič, niti posebna brihta, samo z popolnimi budalami nemoram delat.