Resničnostni šov Kmetija

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik tis pravi:
No ja... malcolmX.
Tako inteligenten pa izgleda tudi nisi. IQ testov se ne moreš kar naučiti (so tako pač narejeni). Po drugi strani pa si očitno obremenjen s svojo inteligenco, saj sam ne poznam nikogar, ki bi rešil 50 IQ testov oz. so vsi zelo daleč od tega.

IQ testi v resnici ne obstajajo, obstajajo le približki govorim po prebrani teoriji v Knjigi Zvišajte si IQ, Phillip carter in Ken Russel, sam sem jo kupil tukaj; http://www.emka.si/izdelek.asp?docid=130872 , torej na googlu pa vpisi IQ tests, mas okoli
2 miljona zadetkov, stavim da najdes 50 nalog... In pri večini ti piše, da je do izmerjeno približno, ki pa je pogojeno od dneva,
kako si spočit, če imas tremo, in da za poznavalce test ni rariateten, ker lahko manipulirajo z nalogami...

Jaz recimo rešim povprečen test z 140, pa niti slučajno ga nimam toliko... Za boljsi rezultat je zasluzno to, da sem se
dosti z nalogami ukvarjal, prebral 2 knjigi, skratka imam neko prakso, vem kako se vprasanja stopnjujeo ipd...

Iq testa se seveda negre naučit, pa da bi pol znal za celo zivlenje... Ampak ce se z njimi ukvarjas, celo sestavljas naloge,
si v prednosti...

Sicer pa IQ ni bil nek pogoj za vstop...

V osnovi se sploh nimam za inteligentnega, inteligentnež je meni nekdo ki ima 170, takorekoč je že malo čuden
za ostale... v sloveniji jih je mogoče 10 takih...

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
aaaa.... sorry - mislil si 50 nalog in ne 50 IQ testov!
To je velika razlika
wink-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Na netu če si vzames čas, lahko rešiš dnevno po 5 testov, v recimo 3 urah, če je to nekomu zanimivo (kot je blo meni)
si v 10ih dneh rešil 50 testov
smile-1.gif

Še bol zanimivo pa je, ko gres te teste primerjat, pri enih sem dosegel 140, pri drugih 90, pol spet kak
realen z 110, pa spet 100 in nato rekordnih 150, varaira in to zelo...

Ko potegnem črto sem pomoje na čisti srednini, niti malo nad normalnim med 90 in 115 je normal, jaz recimo
da mam 105, kar ima skoraj vsak... Je pa res, da če naletim na "moj" sistem testov položim, kjer se stopnjuje vse po eni
matematični finti, vsekam tut 160, pri 160 bi z emogel matematično korenit števila od 150 dalje, jaz neznam niti 20 skorenit...
bonk.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.791
6.776
113
pri taščici
Vse skupaj me vedno bolj spominja na show oziroma zajebancijo,kot pa neko "vodenje" kmetije. Je pa res da sem v zadnjem tednu gledal samo eno oddajo in pol, pa se mi zdi da še to preveč, čeprav sem bil na začeku "komaj" čakal da so začel predvajat (pač kmečke korenine, s kolegi smo se še zajebaval da se bodo nekateri prijavili.

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Kaj se pa te potem zgodi, ko ženska ne more več izzvati druge ženske v dvoboj, v primeru da bo ona edina?

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Ampak tile dvoboji so pa čisto
bonk.gif
.
A nihče ne proba, kako je obesiti človeka na klin v steni? Pa čeprav je bila una mamca precej lahka jo mlada atletinja ni mogla premagati in so zaradi tega prekinili dvoboj.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Jaz pa srečal Jureta v mb! Človek ma jajca!!

Ja, saj je Jurij, ne Jurka. In, si ga srečal, ko je šel iz trgovine? Z jajci?

ON TOPIC: tam ena srednja žalost. Premalo se dogaja, glede na to, da je posneto v naravi. BB še razumem, ko je vse bolj statitično, a tukaj bi moralo biti precej bolj dinamično, kot dejansko je. Ta dvoboj s pasom je res
uf-1.gif
Še mame niso mogli ...

Morda bo kasneje, ko bo šla oddaja v živo, boljše .... ?

Noker

roseanne

Pripravnik
9. avg 2007
364
0
16
Citat:
Uporabnik noker pravi:

Morda bo kasneje, ko bo šla oddaja v živo, boljše .... ?

Noker

em, te moram razočarati - oddaja NE BO šla v živo. snemanje je že zaključeno.
smirk-1.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
No, ne vem če imaš ravno prav. Menda bo šlo nekaj zadnjih oddaj, predvsem pa finalna, v živo.

Noker

p.s. no, predvidevam in zdi se mi, da sem to nekje slišal ...
17758-icon_confused.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Včeraj sem pa celo 1 del (vsaj del dela) gledal in moram reči, da razumem, zakaj o tem "šovu" na forumu ni takšne debate, kot o Baru ali BB. Pa saj se nič ne dogaja !!! Ena velika žalost. Ni akcije, ni žensk (vsaj ne atraktivnih), ni niti odsvajanja, kaj šele sexa ... boring overall !

Noker

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Kakor sem jaz slisal, naj bi bilo zadnjih 5 oddaj v zivo. Je pa tko rekla kazala informacija.

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Zanimivo je, da imajo neko glasovanje kdo bo zmagal dvoboj pa folk verjetno klicari in piše smse, ko pa se že točno ve kdo je vni..mislim...wtf? A sem jaz res tako pamsten, da sem to takoj štekal???

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Citat:
Uporabnik asko pravi:
Kakor sem jaz slisal, naj bi bilo zadnjih 5 oddaj v zivo. Je pa tko rekla kazala informacija.

A vmes so se šli pa domov pogret?

Ker oddaja je ena na ena - en teden na terenu = en teden oddaj na tv-ju.
Snemali so pa že poleti (zato tudi tako lepo trava zeleni in prekipevajo od vročine).

Vsaj meni to diši, da je že davno game over.

Glasuje se pa baje samo o tem, kdo je "zmagovalec občinstva". Ker zmagovalec šova je tisti, ki bo verjetno na koncu drugega pa res obesil na tisti klin.

No, že prej nisem dajala keša, ne vem, zakaj bi ga tokrat. Pa mi je vseeno, kaj naj bi baje glasovala.

roseanne

Pripravnik
9. avg 2007
364
0
16
no, saj moja "rekla kazala informacija" je pa, da so že imeli zaključno žurko in da se zadeve sploh ne snema več tam gor.

fittipaldi00

Pripravnik
10. sep 2007
381
11
18
Že v osnovi mi reality showi niso nevemkak všeč, samo sem pa upal da bo s kmetjo drugače.

Se strinjam s predhodnikom... pričakoval sem, da se bo nekaj dogajalo, da bo poudarek na kmečkih opravilih in podobno. Na koncu pa vidim 65% obrekovanja, 25% reklam in 10% pogojno zanimivega dogajanja. Po parih delih sem že obupal.
uf-1.gif

Nazadnje urejeno:

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Zanimivo, da je na kmetiji sam ena "zemljakinja", v BB jih je blo pa 3/4.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik mhmm pravi:
Zanimivo, da je na kmetiji sam ena "zemljakinja", v BB jih je blo pa 3/4.

Kaj hočeš povedat? A ker se je govorilo, da bo treba delat, se je razmerje obrnilo ?
hysterical-1.gif

evil.gif

Noker