Citat:
Uporabnik tis pravi:
No ja... malcolmX.
Tako inteligenten pa izgleda tudi nisi. IQ testov se ne moreš kar naučiti (so tako pač narejeni). Po drugi strani pa si očitno obremenjen s svojo inteligenco, saj sam ne poznam nikogar, ki bi rešil 50 IQ testov oz. so vsi zelo daleč od tega.
IQ testi v resnici ne obstajajo, obstajajo le približki govorim po prebrani teoriji v Knjigi Zvišajte si IQ, Phillip carter in Ken Russel, sam sem jo kupil tukaj; http://www.emka.si/izdelek.asp?docid=130872 , torej na googlu pa vpisi IQ tests, mas okoli
2 miljona zadetkov, stavim da najdes 50 nalog... In pri večini ti piše, da je do izmerjeno približno, ki pa je pogojeno od dneva,
kako si spočit, če imas tremo, in da za poznavalce test ni rariateten, ker lahko manipulirajo z nalogami...
Jaz recimo rešim povprečen test z 140, pa niti slučajno ga nimam toliko... Za boljsi rezultat je zasluzno to, da sem se
dosti z nalogami ukvarjal, prebral 2 knjigi, skratka imam neko prakso, vem kako se vprasanja stopnjujeo ipd...
Iq testa se seveda negre naučit, pa da bi pol znal za celo zivlenje... Ampak ce se z njimi ukvarjas, celo sestavljas naloge,
si v prednosti...
Sicer pa IQ ni bil nek pogoj za vstop...
V osnovi se sploh nimam za inteligentnega, inteligentnež je meni nekdo ki ima 170, takorekoč je že malo čuden
za ostale... v sloveniji jih je mogoče 10 takih...