Resničnostni šov Kmetija

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Ja no pa tista Biljana je za bruhat
uf-1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
si ti sploh kdaj pohvalila kakšno žensko
confused-1.gif
Fužinsko debelo možačo res še ne.
grims-1.gif

Me prav zanima kakšna si ti, če ti je Biljana debela možača .
confused-1.gif

Srečen tisti, ki te lahko vsak dan gleda.

JZoxbow

Zelenc'
19. jul 2007
20
0
1
E 50 No Kia
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:

Citat:
Uporabnik V_power pravi:

si ti sploh kdaj pohvalila kakšno žensko
confused-1.gif

Fužinsko debelo možačo res še ne.
grims-1.gif

Let me C UR PIC ... pa da vidmo, če je res, da nisi takšna kot Bila ! Morda si še večja možača? Oh?

Biač! Insajd, seveda ...
priden.gif

Jurij, redni plačnik seksualnih storitev
evil.gif

Nazadnje urejeno:

gretzky

6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
V bistvu nisem mislil tako. Saj lahko da je Bitch inside huda bejba ali pa tudi ne. Lahko da je njej Biljana bajsasta možača, ampak meni je vizuelno še kar privlačna. Sem takoj opazil, da ima malo več maščobe, ampak le-ta je dokaj razporejena in ni nabrana samo na stregnih ali na riti. V obraz mi je tudi privlačna, tako da me malo zmedejo izjave, da je debela možača. Kaj bi šele rekli za uno kuharico (mislim, da je Špela) ali pa za primorko z očali (Adrijana
17758-icon_confused.gif
).

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Mislim, da si nihče ne zasluži žaljenja, pa naj bo to Biljana, Špela ali Adrijana. In seveda, niti Bič ...
cheer.gif

Čeprav še vedno menim, da je tale Kmetija malo mim ...

Noker

gretzky

6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
A sem koga žalil?
Drugače pa se strinjam, da je tale Kmetija mimobrc. Mogoče bo proti koncu kaj bolj zanimivo. Verjetno se tudi pozna, da stvar ni snemana v živo.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Saj sploh ni letelo nate !!!
priden.gif
ampak na una dva zgoraj (Bič+JZ)

Sam toliko ...

Noker

Nazadnje urejeno:

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
glupa ko točak. Ali je možno da na svetu živijo tako neumni osebki. Na kmetiji v kopalkah
bonk.gif

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Uf, kaj sem zdajle za Klemna navijal. Dober adrenalinski dvoboj je bil, čeprav ponavadi tekme, ki niso v živo, sploh niso preveč zanimive. Zdaj bi še bil samo hec, da bi Jurij izpadel, po možnosti proti Klemnu. Ta dvoboj si sugurno oba želita, čeprav pri pasu verjetno Klemen ne bi imel možnosti, ker je Jurij dost težji. Edino če bi ga na kondiciji dobil.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik dsf pravi:

glupa ko točak. Ali je možno da na svetu živijo tako neumni osebki. Na kmetiji v kopalkah
bonk.gif

Na kmetiji v kopalkah, potemtakem moja babica ki je v mestu nesme z furtuhom strašit po svojem 2x2 vrteku?

Vrjami, da maš tudi na kmetijah prave mačke, v kopalkah seveda...

Torej ena revica ki pomaga starima čez dan pri 32° na njivi, nesme met kopalk gor ampak furtuh?

Nazadnje urejeno:

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Ah ne to ! Pri "resnem" delu pač ne moreš biti v kopalkah.Najmanj kar potrebuješ je majica za vpijanje potu in za zaščito pred opeklinami na premočnem soncu.
Hkrati pa je kokoš prpravna kot gnojne vile v žepu. Pa saj itak bo letela in na koncu ostaneta zmagovalec včerajšnjega dvoboja in daša ? . Tu moj vir ni bil čist ziher ampak se je izrazil da ostane ena od barbik tista ki ne narašča ves čas in je bolj tiho.
confused-1.gif