Resničnostni šov Kmetija

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
res lahko zrihtas kodo??

ja, sploh ne folgam sproti odgovarjat na pm...

ne skrbet, vsi boste dobili, upam da čimprej, ker pa jih je dosti, verjetno bom ostalim jutri poslal..
hehe, potem pa svizec zavije čokolado

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
evo, ze mas moj PM! komaj cakam
cheer.gif

meni se letos ne lubi nategovat, sem mel lani poln box =)

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Citat:
Uporabnik logistik pravi:
Seveda v avtomobilizmu preberi kaj dečko kupuje od prevoznega sredstva.

Znal je pokasirati prvo nagrado
grims-1.gif
hysterical-1.gif

Če ti mamica in očka vse zrihtata in brišeta ritko, ti ni treba pokasirat glavne nagrade, da si kupiš 10 let starega ''športnika''.

Kaj je tu takega? pa 6 let ne 10. Oprosti da ne vozim češkega sranja in samo gledam kako bom prisparal na nafti,
ker drugega ko varčevat itak neznaš, zgleda si boš kaj zraven nesel.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.967
1.850
113
mtl, malkom je edini bil ko je po pravici povedal kdo in kak mu je prvi avto kupil, če bi bil tiho, tako kot vsi ostali, se ti nebi imel iz česa norca delat, se ti ne zdi?
smirk-1.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik Sergio81 pravi:
Normalno, da že kar nekaj časa snemajo:

Najprej so mogl pridelat seme, ga posjat, ter vse skupaj vzgojit, tačas so pa stradal
uf-1.gif
.
Če je pa še kanček resnice v enem od komentarjev na 24kur, da jih je mogla milica mirit
10.gif

Kolikor sem jaz videl, so se poptvjevci začeli vozit tja sredi poletja nekje, najprej mi ni blo jasno, potem sem izvedel da se pač kmetija dogaja na bližnjem hribu (griču pa damač
wink-1.gif
)

ni mi pa jasno kako so v tem času preživeli oz. posejali pa kaj pridelali da bi samo od tega živeli...

Kar se policije tiče, ne verjamem da je posredovala, k dvomim da bi znali sploh najdit to lokacijo :D

dijo_porko

mona
6. sep 2007
2.132
70
48
123
Včeraj izvedel, da bo zadnjih pet oddaj v živo.
cel žur, upam, da bojo črno kuhno pobarval na belo

LP

sevlje

Fizikalc
25. jul 2007
1.913
0
36
44
Selška dolina
No danes naj bi se začelo. Bom mal pogledal če bo kaj zanimivega. Sem videl na 24 ur, da so bolj kot ne sami starejši in da je bolj malo mladih punc
frown-1.gif

10 eur pa jim zaenkrat še ne mislim dat. .

lp

NeGrA

Pripravnik
20. jul 2007
720
0
16
je rekla: "js mam vse, vse, vse... kar nimam tle... vse mam" ... "ja ne jem žgancev pa kakih bučk..." ... "ja zjutri smo vstal pa smo misnli da bomo kej jedl, sam smo mogli prej še zakurt..." ...
no, ni za obsojat al pa karkol... sm mela TV čis tko pržgano, pa sm sam poslušala izjave... pa se mi zdi da zna tut mogoč ta 63letnica mal prahu dvignt
evil.gif

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
a mama grošelj?
ja, menda je snemanju često svoje joške okol kazala

očitno majo to v genih