Radarji (redarji) - spet

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
saj so oni tud na kolesih

pa bi rekel, da majo za po mestu oni boljše kolo kot ti, da ne omenim, da so 8 ur na dan gor...

top_shit

Pripravnik
13. maj 2011
555
0
16
Ne vem, no ... če majo policaji na peciklu LX opremo, on pa XTR smo tm tm nekje ...

evil.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.042
9.684
113
Citat:
Uporabnik top_shit pravi:
Ne vem, no ... če majo policaji na peciklu LX opremo, on pa XTR smo tm tm nekje ...

evil.gif
hysterical-1.gif

A pa si upajo it čez rdečo med avti
grims-1.gif

Joke...

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
A mi lahko kdo kako kazen napiše, če se pred radar postavim s plakatom pazi radar? ali pa če se postavim kar neposredno pred njega s plakatom, tako da ne more slikat?
grin1.gif

Tole je super ideja!

Gremo 1 dan sabotirat radarje?

Natiskamo plakate, hladna pijača v rukzak, pa gas za redarskimi avti?

Zakaj? Zato.

Apollo, kakšen člen, po katerem lahko nedolžnega občana obtožijo kaj zaradi tega početja?
smile-1.gif

LP,
PIC

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
jaz mam še obveznosti do kakega 10.7. potem pa sigurno grem en dan to delat, ko bom fraj, edin enga morm nasrat, da me bo s skuterjem za njimi vozil (da mi ne napišejo kake kazni za nepravilno parkiranje skuterja
grin1.gif
)

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Povej, kdaj gremo. Te vozim z avtom okoli BP
smile-1.gif
.

Mamo tle kakšnega tiskarja, da nam transparente nardi?

LP,
PIC

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
To v Jankovicstanu ne bo tako dobra ideja, kot se ti je zdela, ko si natipkal tole sporocilo.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Jaest sm tud rekel da bom naslednjič, ko vidim na Brdnikovi roomsterja, lepo parkiral pred njimi in grem na sprehod. Saj tam je parking in če lahko parkirajo on lahko tudi jaz. Lahko sicer prestavijo avto, a potem ne bo tako pozicioniran (beri:skrit) in bo manj prometa.

Hudič je pa v tem da radarja odkar je tam nazaj omejitev 50 skoradja ni več. Očitno je lokacijna premalo profitabilna in so se preselili drugam, kjer je zaslužek višji. Lopovi čefu*ski, vključno z svojim mafijskim šefom opankovičem. Upam da bo naredil še čim več takih in potez in da se bo dokončno zasral vsem in da se ga rešimo enkrat za zmeraj.

Sicer pa ni vraga da ne bo enkrat tudi odgovarjal za svoja dejanja (ko bo kdaj kak tak notranji minister s katerim ne hodi na kosilo). Pri nas je posral pol mesta z svojimi stotinami hiš, zdaj pa vse stoji ko ni keša. Uničene so najlepše lokacije, take za katere so se prej drugi dolga leta trudili da bi dobili zazidljivo, zdaj je pa on to na hitro vse dobil.

10.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.745
15.802
113
aja saj res, na pločniku pa ne ovirajo nobenega...