Radarji (redarji) - spet

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
A mi lahko kdo kako kazen napiše, če se pred radar postavim s plakatom pazi radar? ali pa če se postavim kar neposredno pred njega s plakatom, tako da ne more slikat?
grin1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
ma ravno sem se peljal skozi Medno in je tam poleg avtobusne parkiran, pa me je mikalo, da se za 20 minut za njega sparkiram

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik gmarko pravi:
fantje, tisti znak z omejitvijo 40km/h na večni poti stoji le v primeru, ko je nevarnost prehoda žab čez cesto. Bodite pozorni da se takrat ob cesti postavijo tudi zaščitne ograje, zaradi žab, da ne morejo prečkat cesto, poleg tega omejijo hitrost na 40. Takrat seveda radi postavijo radar, ker točno vejo, da nihče ne opazil znaka 40 pač pa bo hitrost tam vsaj 50 ali 60.

Omejitev hitrosti je zaradi dela prostovoljcev, ki prenašajo žabe čez cesto.
Radarja redarjev na tem mestu ni bilo, saj ob cesti ni prostora za parkiranje.
Med prostovoljci je precej otrok. V razmislek, ko se naslednjič vozite tam mimo.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
to ni tam, kjer radar slika

prenos žab se namreč dogaja NA večni poti in ne na cesti med večno in brdnikovo

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
A mi lahko kdo kako kazen napiše, če se pred radar postavim s plakatom pazi radar? ali pa če se postavim kar neposredno pred njega s plakatom, tako da ne more slikat?
grin1.gif

Če bi samo opozarjal na radar, ti po moje ne morejo nič (pustimo zdaj štetje sponk v prvi pomoči). Če bi ga zakrival, pa bi mogoče lahko bilo oviranje uradne osebe.

Bi se pa lahko kakšen ljubljanski radio spomnil akcije, v kateri bi cel dan sledili Roomsterjema in opozarjali prihajajoče voznike na radar. Če že delijo krofe, šenkavajo bencin, bi lahko tudi to
smile-1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
Bi se pa lahko kakšen ljubljanski radio spomnil akcije, v kateri bi cel dan sledili Roomsterjema in opozarjali prihajajoče voznike na radar. Če že delijo krofe, šenkavajo bencin, bi lahko tudi to
smile-1.gif
Pa da jim občina neha šenkavat kakšne dotacije al pa župan poslovnim frendom odsvetuje objavo reklam na tem radiu ????
Pa tud predvolilne reklame nekaj nanesejo.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.667
6.708
113
pri taščici
Gretzky daj se enkrat poglej. Znak stoji pred izvozom iz pumpe, pod znakom je tabla za lezece ovire, na izvozu je trikot znak (krizisce?), potem pa mislim da ni vec 40 znaka. Do kdaj potem velja 40? Do izvoza iz pumpe (10m), do konca lezecih policajev, ali do krizisca za kaselj (je katero prej)?

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Mislim ,da je znak za izvozom iz pumpe, bom pa še enkrat preveril.

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Fantje, gremo v projekt.

Sporočanje lokacije radarjev (live), pošiljanje smsjev vsem naročnikom. VSE LIVE. Gremo ZJEBAT tole ropanje. Sam nisem dobil še nobene kazni, ker NORO pazim, da ja ne bi dal 1 eur opankarju!

Torej.

Rabimo:

programerje
hosting
sms service.

Akcija?

P.S.: jutri predstavim idejo našim tehničarjem, kako hitro lahko to nakodirajo.

LP,
PIC

Nazadnje urejeno:

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik PIC pravi:
Fantje, gremo v projekt.

Sporočanje lokacije radarjev (live), pošiljanje smsjev vsem naročnikom. VSE LIVE. Gremo ZJEBAT tole ropanje. Sam nisem dobil še nobene kazni, ker NORO pazim, da ja ne bi dal 1 eur opankarju!
Traparije pišeš.
S tem boš dosegel samo to, da bodo tiste ulice, kjer je bila omejitev pred 15-timi leti 60, nato 50, danes 30, čez kratek čas postale cone umirjenega prometa z omejitvijo 10km/h, prekoračitev za 1km/h te pa že sedaj košta 300€ in 3 točke, veš pa da se vse draži. Če ponoviš tole 6x pa gre 1800€, vzamejo izpit in zasežejo avto. Saj ste hoteli višje kazni, sedaj pa plačujte.

Če si je opankar postavil plan na 5 miljonov jih bo tudi nam iz žepa vzel, že ve, koliko imamo viška, da ne protestiramo. Če pa že plačamo 300€ je pa že boljš da se za ta denar vsaj danes 31km/h peljemo, namesto jutri 11km/h.
Manj prekrškov ne pomeni manj €€€ kazni v proračunu ampak ima za posledico le širjenje področja kaznovanja.

Nazadnje urejeno:

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
ksz

A poznate topnisko cesto, ko se iz dunajske ceste mimo stadiona proti mestu, zavije na levo na topnisko cesto ki gre mimo metalke do pizzerije gregorino in naprej? Kako za vraga je lahko v to smer omejitev 60km/h? Zjebana cesta, pri gregorinotu in ne pregledna.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Citat:
Uporabnik panoramic pravi:

In kakšna je razlika, če povoziš žabo s 40 ali s 50 km/h, v obeh primerih je pašteta. Menda ne mislijo, da bom zaradi žabe na cesti zaviral in tvegal, da me kdo nabaše.
bonk.gif

Ja pomojem da je bolj ta znak zate postavljen, ker zabe so spolzke ce se ne spomnis in ce naletis na trop zab, bi znal zletet iz ceste.

sad

Guru
24. avg 2007
21.042
9.684
113
Bemu, se bom zacel z biciklom furat po LJ, ker sicer bom slej ko prej brez izpita in 2 jurjev.

sad

Guru
24. avg 2007
21.042
9.684
113
Ja, najbolje, da gremo kar izpite vrnit, bo vsaj 2 jurja v zepu ostalo.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Kaj si naiven. Ti bodo pa vzeli kot kolesarju, sej za njih veljajo enake kazni. Če jankovič hoče 5 milj jih bo dobil, mar mu je al od voznikov avtomobila al od kolesarjev ali pešcev. Avtomobilistom je pač najlažje pobrat, zato so ti najbolj na udaru, ampak tud od drugih se da pokasirat

sad

Guru
24. avg 2007
21.042
9.684
113
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Kaj si naiven. Ti bodo pa vzeli kot kolesarju, sej za njih veljajo enake kazni. Če jankovič hoče 5 milj jih bo dobil, mar mu je al od voznikov avtomobila al od kolesarjev ali pešcev. Avtomobilistom je pač najlažje pobrat, zato so ti najbolj na udaru, ampak tud od drugih se da pokasirat
To me pa zanima, če plavkoti tako hitro laufajo
evil.gif