Citat:
Uporabnik gmarko pravi:
fantje, tisti znak z omejitvijo 40km/h na večni poti stoji le v primeru, ko je nevarnost prehoda žab čez cesto. Bodite pozorni da se takrat ob cesti postavijo tudi zaščitne ograje, zaradi žab, da ne morejo prečkat cesto, poleg tega omejijo hitrost na 40. Takrat seveda radi postavijo radar, ker točno vejo, da nihče ne opazil znaka 40 pač pa bo hitrost tam vsaj 50 ali 60.
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
A mi lahko kdo kako kazen napiše, če se pred radar postavim s plakatom pazi radar? ali pa če se postavim kar neposredno pred njega s plakatom, tako da ne more slikat?
Pa da jim občina neha šenkavat kakšne dotacije al pa župan poslovnim frendom odsvetuje objavo reklam na tem radiu ????Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
Bi se pa lahko kakšen ljubljanski radio spomnil akcije, v kateri bi cel dan sledili Roomsterjema in opozarjali prihajajoče voznike na radar. Če že delijo krofe, šenkavajo bencin, bi lahko tudi to
Traparije pišeš.Citat:
Uporabnik PIC pravi:
Fantje, gremo v projekt.
Sporočanje lokacije radarjev (live), pošiljanje smsjev vsem naročnikom. VSE LIVE. Gremo ZJEBAT tole ropanje. Sam nisem dobil še nobene kazni, ker NORO pazim, da ja ne bi dal 1 eur opankarju!
Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
In kakšna je razlika, če povoziš žabo s 40 ali s 50 km/h, v obeh primerih je pašteta. Menda ne mislijo, da bom zaradi žabe na cesti zaviral in tvegal, da me kdo nabaše.
Kaj si naiven. Ti bodo pa vzeli kot kolesarju, sej za njih veljajo enake kazni. Če jankovič hoče 5 milj jih bo dobil, mar mu je al od voznikov avtomobila al od kolesarjev ali pešcev. Avtomobilistom je pač najlažje pobrat, zato so ti najbolj na udaru, ampak tud od drugih se da pokasiratCitat:
Uporabnik sad pravi:
Ja, najbolje, da gremo kar izpite vrnit, bo vsaj 2 jurja v zepu ostalo.
To me pa zanima, če plavkoti tako hitro laufajoCitat:
Uporabnik synthman pravi:
Kaj si naiven. Ti bodo pa vzeli kot kolesarju, sej za njih veljajo enake kazni. Če jankovič hoče 5 milj jih bo dobil, mar mu je al od voznikov avtomobila al od kolesarjev ali pešcev. Avtomobilistom je pač najlažje pobrat, zato so ti najbolj na udaru, ampak tud od drugih se da pokasiratCitat:
Uporabnik sad pravi:
Ja, najbolje, da gremo kar izpite vrnit, bo vsaj 2 jurja v zepu ostalo.