Imaš prav. Mislim, da je tam omejitev celo 40, bom pa preveril katera hiša je to. Po mojem je to za tistim drevesom, kjer se jih res ne vidi, Zokijev Škodilak pa tam stoji kar pogosto.Citat:
Uporabnik sniper007 pravi:
kokr vem je ZALOŠKA 195 v Polju in tam ni dvopasovnica
Vem, danes je zadnji rok za prijavo. Dobro si seznanjen.Citat:
Uporabnik Megapixel pravi:
Nisem prepričan, ampak mislim, da so pravkar zaključili z razpisom za redarje.
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
http://www.ljubljana.si/si/mol...694/detail.html
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
http://www.ljubljana.si/si/mol...694/detail.html
Sem preveril danes. To je na tisti makadamski poti pod drevesom. Če se pelješ proti centru je omejitev še 40 (ena bolj neumno postavljenih omejitevCitat:
Uporabnik gretzky pravi:
Imaš prav. Mislim, da je tam omejitev celo 40, bom pa preveril katera hiša je to. Po mojem je to za tistim drevesom, kjer se jih res ne vidi, Zokijev Škodilak pa tam stoji kar pogosto.Citat:
Uporabnik sniper007 pravi:
kokr vem je ZALOŠKA 195 v Polju in tam ni dvopasovnica
Mislim, da bom šel kar za redarja (če me bodo hoteli), takega prometa nima niti srčni kirurg.
Citat:
Uporabnik gmarko pravi:
fantje, tisti znak z omejitvijo 40km/h na večni poti stoji le v primeru, ko je nevarnost prehoda žab čez cesto. Bodite pozorni da se takrat ob cesti postavijo tudi zaščitne ograje, zaradi žab, da ne morejo prečkat cesto, poleg tega omejijo hitrost na 40. Takrat seveda radi postavijo radar, ker točno vejo, da nihče ne opazil znaka 40 pač pa bo hitrost tam vsaj 50 ali 60.
Razlika med 50 in 40 bo po novem 300€ in 3 pike. Še kakšno vprašanje?Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
In kakšna je razlika, če povoziš žabo s 40 ali s 50 km/h, v obeh primerih je pašteta.
Res da pri manjši omejitvi ni povoženih žab nič manj, ampak se pa več €€€€€ nabere v občinski blagajni. Torej omejitev ni čisto brez veze.Citat:
Uporabnik gmarko pravi:
samo ko so žabe na večni poti takrat je 40km/h omejitev, sicer pa ne. Po mojem ne gre samo za 1 povoženo žabo, tam se jih povozi celo čredo, na stotine jih leži na cesti, pa se zato hitrost zmanjša.
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Kakorkoli že, zdaj ko sem se odrekel polovički se bom pritoževal toliko časa dokler se vse ne razčisti (poznam tudi človeka, univerzitetnega profesorja, ki je rekel da gre do ustavnega sodišča in da se mu gre za princip.
Naj mi dokažejo:
-da je znak tam sploh bil
.. malo skrajšano...
Tudi to ne drži. Jaz sem res latnik tega vozila in sem morda tudi odgovoren za prekrške narejene z njim, ne morejo pa me kar določiti da sem bil v času prekrška VOZNIK oziroma celo kar KRŠITELJ.
In če mi vse to dokažejo bom bom brez problema plačal polno kazen.