Radar v "kanti"

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Nekdo vozi 130, se umakne hitrejšim od sebe na vozni pas, ostali vozijo normalno umirjeno, do nesreče ne pride. Drugi vozi 60-70 po prehitevalnem pasu 20km, ker vidi vsakič kamion na voznem pasu 1km pred njim in se v 20km ne umakne. Nekomu se sname, prehiteva po desni, odstavnem pasu, itd. A ni logično, da je tak človek vzrok, da se komu sname, če bi vozil normalno po predpisih pa do tega ne bi prišlo
Ne. Logično je da je edini krivec zgolj in samo tisti, ki se mu sname. Komur se na cesti snema, NIMA NA CESTI KAJ POČET.
Kaj pa nam, ki vozimo po predpisih in gledamo vas divjake? A nam se pa ne sme snemat na cesti? Kaj pa, če bi se tud nam snelo, kadar moramo pazit vsakojake ponorele divjake in dinamike, ki nas s svojim divjanjem in delanjem dirkaških pizdarij ogrožajo? Če je že kdo uperavičen da se mu sname, je sigurno bolj upravičen tisti, ki se pravil drži in tisti, ki vozi z dovoljeno hitrostjo in tudi z prilagojeno hitrostjo.
Nima se teb kaj snemat, če nekdo vozi počas. Tist, ki vozi počas je manj verjetno, da te bo ubil. Ubijate taki, ki vozite hitro.
Citat:
Zakaj jih ne kaznujejo? Ne vem, zato me to zanima. Ker podlago za kaznovanje imajo.
Ker taki ne obstajajo. Taki ki vozijo 60 ali 70 po prehitevalnem pasu NE obstajajo. Taki obstajajo samo v vaši nestrpni butici in vaši domišljiji. Probaj ti kdaj za kakšnemu malo počakat, pa boš vidu al se bo umaknu al ne! Men so se do zdaj še zmeraj umaknil, pa grem stavit da vozim dlje kot ti.

baufix

Pripravnik
5. nov 2008
155
0
16
Obala
@stardec:

Nisem niti klovn neumen, niti norec neumen. Jaz te nisem žalil, zato te prosim, da tudi ti mene ne!
Nenazadnje tudi s svojim izražanjem kažeš svojo kulturo.

Nikjer v postu (na katerega sem dobil reply) nisem trdil, da je treba divjati, niti prehitevati po desni. Le opozoril sem, da je potrebno iskati vzroke, ne posledice.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
stardec: normalno da smo počasneti, če pa nekateri pišejo da se bp vozi 180 in več na AC. in za take "dinamike smo mi ki vozimo 130 počasneti, in žleht ker pri 130 prehitevamo tovornjaka in se jim ne umaknemo že ko ga zagledamo 1km zadaj....
Tako je.
In pol ti tak, ki trdi da bi rad vozil 180 pol tle ploza da se mu upravičeno strga na cest. Strgat bi se moralo nam, ki vozimo po omejitvah, pa nas tile divjaki ogrožajo.
Prekleta banda hudičeva dinamična.
Zdej bo on men, da se mu upravičeno strga, če gre kdo pred njim počas.

baufix

Pripravnik
5. nov 2008
155
0
16
Obala
No stardec, ali boš vzel svoje besede nazaj? Da te spomnim: ko si mi repliciral in me imenoval klovn in norec neumni?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Če se počutiš užaljenega to pomen, da sem te najdu in podrezal v tvojo šibko točko.
NIKOL ni vzrok za nesrečo prepočasna vožnja. Zapomni si to! Je pa zelo pogosto vzrok za nesrečo PREHITRA vožnja.
Če pa se nekaterim trga zato, ker nekdo pred njim vozi počasi, je pa vzrok pri temu, ki se mu trga in nikjer drugje.
Komur se trgajo živci, naj jih gre nekam zvezat in naj ne išče vzroka drugje, ker je vzrok pri njemu.

baufix

Pripravnik
5. nov 2008
155
0
16
Obala
@stardec:

Prosim, če si moj post prebereš še 1x.
Potem želim, da vzameš svoje žalitve nazaj. Nisem norec neumni in nisem klovn neumni.

Res ne vem, zakaj ne bi smel biti užaljen, če me javno ozmerjaš z neumnim norcem?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Jaz te nisem žalil, zato te prosim, da tudi ti mene ne!
Ti mene žališ s tem, ker hočeš naredit krivca pri nas, ki vozimo tako kot se lahko vozi in tako kot se mora vozit.
Svoje neumnosti pa opravičuješ s tem, češ bejšte stran, da se mi ne bo slučajno strgalo.

baufix

Pripravnik
5. nov 2008
155
0
16
Obala
Predno nadaljuješ s pisanjem si preberi vsaj pravila sodelovanja. Pa kakšno knjigo o bontonu.

Ti si me žalil DOBESEDNO, kar si tudi jasno napisal. Zato ponovno zahtevam opravičilo! Tako kot si napisal, da sem norec in klovn neumni, boš tudi napisal, da to ni letelo name.

Ali pa se odstrani iz foruma, če ne znaš spoštovati pravil, bontona in dostojanstva drugih!

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Ti kar bod užaljen. In prav je da ste enkrat užaljeni tisti zarad katerih se nesreče dogajajo. Le zakaj ti neb smel bit užaljen? A je biti užaljen mogoče dolžnost tistih, ki vozimo po predpisih?
Ti se mi opraviči za svoje neumne trditve in obtoževanje nedolžnih! Ti si tisti, ki se moraš opravičit, ne jaz.
In če jaz namernim kršiteljem cestnih predpisov rečem, da je klovn ali norec je to najmanj kar mu lahko rečem. Zaslužiš si žeščih oznak.

baufix

Pripravnik
5. nov 2008
155
0
16
Obala
Sedaj me še obtožuješ, da sem namerni kršitelj predpisov?
Ker?
Ker sem v pustu #637806 - 15.04.2009 10:43 spraševal, zakaj je težko voziti na AC 130 km/h.

Daj preberi si vse skupaj še 1x, predno repilciraš!

In opravičilo? Očitno ga iz tvojih ust ne bo. Tudi toliko deca nisi, da bi se znal opravičiti.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:

Ali pa se odstrani iz foruma, če ne znaš spoštovati pravil, bontona in dostojanstva drugih!
Ti se odstrani pa s ceste, če ne znaš spoštovati pravil, bontona in dostojanstva drugih normalnih.
Kakopak, zdaj se bom jaz teb opravičeval, da boš lahko svojo bolno teorijo tukaj gor plozal. A nimaš še dovolj mrtvih na cestah?
Zahtevam da se mi opravičiš za svoje obtoževanje nedolžnih voznikov! Ti si prvi užalil normalne voznike. Cestne odpuljence pa opravičuješ!

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Ker sem v pustu #637806 - 15.04.2009 10:43 spraševal, zakaj je težko voziti na AC 130 km/h.
To je MAKSIMALNA dovoljena hitrost na AC. NE OBVEZNA. Lahko pa se vozi tudi počasneje in celo obvezno je da se vozi počasneje, kadar so razmere in psihofizične sposobnosti voznika take, da je varneje vozit manj kot 130.
Nisi ti tisti, ki boš vsakemu vozniku na cesti ukazoval, da mora zmeraj vozit z maksimalno hitrostjio. To ve vsak zase. NIHČE, pazi, NIHČE pa ne sme vozit (rezen policije, gasilcev, rešilcev itd...) več kot je maksimalna dovoljena hitrost.
Kapiš?

baufix

Pripravnik
5. nov 2008
155
0
16
Obala
Ponovi vajo in preberi še 1x. Tokrat bolj pazljivo (navajam kar tukaj):

Citat:

Uporabnik darjan pravi:
Na AC s solidnim avtom se je zelo težko voziti 130kmh. S kakšnim višjega razreda pa skoraj nemogoče.

Moj odgovor pa je bil: "Ker ???? "

Kje torej pišem, da moraš voziti 130 km/h? Sprašujem le, zakaj bi bilo s solidnim avtom težko voziti 130 km/h.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
60 km/h je minimalna.

Aja? Kako pa to, da so odseki na AC, kjer piše, da je minimalna hitrost 50kmh in je zato tretji pas, da se lahko tovornjai tam guzijo? To predvsem tam, kjer so klanci. Ali je tam 50 zato, ker je drugače že omejitev 100 in ne 130?

Zato ker recimo nekatere Raabe polno naložene v breg ne zmorejo več kot 50 km/h in je zato znak na kateri pas morajo.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Mene je v oči zbodlo to, ko si reku da je vzrok za nesrečo nekdo, ki vozi počasneje. TO NI RES!
Vzrok za nesrečo so slabi živci tistega, ki počasnejše ne trpijo par sekund pred sabo.

baufix

Pripravnik
5. nov 2008
155
0
16
Obala
Res škoda, da nekateri niti na forumu ne znajo priznati svojih prenagljenih izjav, kaj šele opravičiti se za žalitve.
Kako je šele v realnem svetu?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.497
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik baufix pravi:
Res škoda, da nekateri niti na forumu ne znajo priznati svojih prenagljenih izjav, kaj šele opravičiti se za žalitve.
Kako je šele v realnem svetu?

S Stardecom ne bos prisel do konca... zato je verjetno bolje, ce ga ignoriras
smile-1.gif
... On se drzi naslednjih pravil:

1. Stardec ima VEDNO prav
2. Ce Stardec NIMA prav, glej tocko 1
evil.gif
...

Tako, da o kaksnem opravicilu lahko samo sanjas
smile-1.gif