Radar v "kanti"

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.609
710
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Prejle sem videl, da so pri lukovici montirali neki novi radar. Kot sem na hitro lahko videl - peljal sem se v LJ, radar pa je v smeri MB - ima dve luknji, stari je pa mel le eno.

A to majo kaj novega?

Tudi na Lopati je bila škatla pred kratkim zamenjana s točno takšno.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.940
6.981
113
Res je, sedaj samo moramo izvedeti čemu je tako
smile-1.gif

Če bi slučajno merili tudi drugo stran avtoceste, proti LJ, bi verjetno morali postaviti tudi opozorilne table?

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
Citat:
Uporabnik Srotko_Bos pravi:
Citat:
Uporabnik predator pravi:
ksz
kmalu dva nova stacionarna radarja na Primorski avtocesti
A1, Ljubljana - Koper, Sinja Gorica, pogled proti Ljubljani
A1, Ljubljana - Koper, viadukt Verd, pogled proti Ljubljani

Kdaj pa tole zakurblajo?

pa ne na sinjo gorico...đizs

Zakaj pa ne?
confused-1.gif

zato, ker se eni tam vsak dam vozmo tm...pa ponavad se zelooo mudi

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Kakšno urco prej ustat pa bo čas za rajhanje
wink-1.gif

Kje so sedaj tele premikajoče se smeti? Danes je v planu en izletek in bi šel v smeri postavljene škatle, da vidim kaj bo detektor našel. Anybody?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.940
6.981
113
Zakaj bi se izgubljal čas v vstajanjem prej, če se lahko enostavno pelje hitreje?

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Zakaj bi se izgubljal čas v vstajanjem prej, če se lahko enostavno pelje hitreje?

Zakaj bi zgubljal čas z odgovarjanjem Darjanu, ko je pa itak brezveze. Tako da ne bom nil napisal...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.940
6.981
113
Na cestninski postaji kompolje so v smeri LJ bili danes na delu DARS+smrkci. Eni so čekirali vinjete, drugi pa uporabljali laser. So pa zgleda merili le drugi pas, torej tisti, ki je bolj not, verjetno tudi ne bi skakali na prvega, če bi tam neko peljal prehitro, kajti na drugem so imeli že vse lepo pripravljeno.

Peljal sem malce več kot 60kmh, pa ni bilo problema, še pokimal sem jim
wink-1.gif

zajbel, sva se srečala?

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Saj ne lovijo prekrškarje, ki so šli 2 km/h na uro čez limit. Ker so kazni za prehitro vožnjo na avtocesti itak nizke, še posebej za manjše prekoračitve, da več stane državo policaj, ki piše formularje za to nizko kazen, kot pa je izplen od kazni. Se pa zato lovi folk, ki je pošteno šel čez omejitev.
Se pa s policaji na cesti tudi umirja promet in hitrostne ekstreme. V principu bi več policajev na avtocestah, ki se jih jasno vidi, da opravljajo svoje delo, pomenilo več za umirjanje, kot pa super duper rigorozne kazni.
wink-1.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
ksz

Lahko vas obvestim, da "radar v kanti" prav lepe slikce dela. Ostrina in kompozicija sta OK, pa še hitrost izmeri
wink-1.gif

Dobil me je na "kasirnici" - viadukt Podnart. Tistih 50 EUR (polovička) bom preživel.

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
ksz

Lahko vas obvestim, da "radar v kanti" prav lepe slikce dela. Ostrina in kompozicija sta OK, pa še hitrost izmeri
wink-1.gif

Dobil me je na "kasirnici" - viadukt Podnart. Tistih 50 EUR (polovička) bom preživel.

Koliko dni je minilo med zločinom in kaznijo?
evil.gif

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
12.3. zločin, 16.4. kazen

@darjan: obrisi se vidijo, vendar ni razpoznavno - vsaj na izpisku, ki sem ga dobil sam. Mogoče je original boljši?

Če mene vprašaš je to izredno dolga doba. V principu bi morali obvestilo o prekršku poslat v roku tedna dni. Tole je pa več kot mesec. Bo treba v kake pravne bukve pogledat, če se jih da sjebat ...