Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
12.3. zločin, 16.4. kazen
@darjan: obrisi se vidijo, vendar ni razpoznavno - vsaj na izpisku, ki sem ga dobil sam. Mogoče je original boljši?
Če mene vprašaš je to izredno dolga doba. V principu bi morali obvestilo o prekršku poslat v roku tedna dni. Tole je pa več kot mesec. Bo treba v kake pravne bukve pogledat, če se jih da sjebat ...
Zakaj le? Za 50 EUR kolikor me je stala polovička?
Zavestno sem peljal prehitro: 91 km/h (- 5km/h) na 60 km/h. A sedaj naj se pa izgovarjam na vse možne načine? Toliko ponosa pa še imam, da če sem kriv, da tudi priznam, da sem kriv. (Res bi bilo bolje, če bi na tistem viaduktu popravili diletacije, kot pa da kasirajo, ampak tako je.)
Ne razumem pizdekov, ki podolgem in počez kršijo prometne (in ostale) predpise, ko jih dobijo, pa naenkrat postanejo pametni in poznajo vse zakone. Zakaj se predpisov niso držali, če vse poznajo?
@darjan: torej naj bi to vlekel na US? US je prenasičeno ravno zaradi raznih sociopatov, ki kazen za napačno parkiranje gonijo do ustavnega sodišča. Take zadeve so padle od prve, do zadnje - ampak ne, pizdeki gonijo svoje, odvetniki pa služijo.
Kdor je pripravljen prometni prekršek(!) goniti do US, ni dovolj socializiran za sodelovanje v prometu. Pamagala bi takojšnja zaplemba vozila s katerim je bil prekršek narejen, prenehanje veljavnosti vozniškega dovoljenja in vsaj 5 let do ponovnega opravljanja vozniškega izpita - pod pogojem, da je kandidat uspešno test socializiranosti.
Don't do the crime, if you can't do the time.