Potem ga pa kar vrni. Ne verjamem da nisi nikoli v življenju zapeljal v rdečo.Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Jaz pa priporočam da bedaki ki vozijo v rdečo vrnejo izpit.
Aha zdej razumem, zakaj želiš naj tisti, ki vozijo v rdečo vrnejo izpite.Citat:
V rumeno ja, ker sem ocenil da se ne bom mogel varno ustaviti kar je itak po cppju, v rdečo pa ne. Nimam navade pred semaforjem stisniti po gasu.
Pa nisem imel problema ne s utripanjem zelene, ne s neutripanjem zelene, ki je skoraj vsepovsod.
Citat:
Uporabnik garner pravi:
Ljubljančani se bodo sami ujel v te pasti, zadnjič za Bežigradom vidim, kako stanovalci parkirajo avte, po pločniku, travi, na sred ceste itd....
Jaz vedno plačam parkirnino do 1 ure ali 2 uri.
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Aha zdej razumem, zakaj želiš naj tisti, ki vozijo v rdečo vrnejo izpite.Citat:
V rumeno ja, ker sem ocenil da se ne bom mogel varno ustaviti kar je itak po cppju, v rdečo pa ne. Nimam navade pred semaforjem stisniti po gasu.
Pa nisem imel problema ne s utripanjem zelene, ne s neutripanjem zelene, ki je skoraj vsepovsod.
ker bi rad celo cesto samo zase.
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik garner pravi:
Ljubljančani se bodo sami ujel v te pasti, zadnjič za Bežigradom vidim, kako stanovalci parkirajo avte, po pločniku, travi, na sred ceste itd....
kaj pa ko morš plačat za 10 ur ali 12 ur? ali 500 ur na mesec?
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik garner pravi:
kaj pa ko morš plačat za 10 ur ali 12 ur? ali 500 ur na mesec?
Tisto zelenico, na kateri zdej parkirajo bi se se lahko spremenlo v večnadstropno v parkirno hišo, kaj misliš?Citat:
Uporabnik harigast pravi:
Seveda, takrat je nil normativ trije fičoti na stopnišče,problem pa je ker v večini starejših naselj parkirišč ni kje zgraditi in kaj naj se prbivalci zdaj izselijo v gmajno, v Ljubljani bo pa veliki Zoki kraljeval?
In zaradi takih, bi morala bit tud ureipajoča zelena. Jebiga, tud taki se vozijo pocestah ker imajo izpit.Citat:
Uporabnik sass pravi:
ograje na mostovih so zaradi voznikov, ki niso sposobni ustaviti pred semaforjem v treh sekundah. zaradi voznikov, ki se vozijo naokoli z umazanimi in nepreglednimi šipami. zaradi voznikov, ki so z mislimi drugje in zato povzročajo nesreče.Citat:
Zakaj je že ograja na vsakem mostu? Saj obstaja predpis, da ne smeš dol zapeljat, pa tud velika večina nima težav z vožnjo čez most točno po svojem pasu?
Če je res vse tako fajn, zakaj se potem pritožujejo trgovciu, stanovalci in še obiskovalci?Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Citat:
V Kranju so z povsod plačljivim in dragim parkiranjem okoli mesta (ter vestnimi redarji ki talajo kazni) že uspešno pregnali večino obiskovalcev starega mestnega jedra, tako danekatere trgovine le še životarijo, nekatere pa so že zaprle, ker ni kupcev.
Za Kranj ne rabiš parkirišč, ob robu mesta + več malih avtobusov....Kranj ima radij 2km....vse se da peš, s kolesom ali malim avtobusom. Samo ko jih je premalo in dragi so.
Ne, samo striktno kaznovat narobe parkirane.Citat:
Uporabnik harigast pravi:
Seveda, takrat je nil normativ trije fičoti na stopnišče,problem pa je ker v večini starejših naselj parkirišč ni kje zgraditi in kaj naj se prbivalci zdaj izselijo v gmajno, v Ljubljani bo pa veliki Zoki kraljeval?
Bi bilo tudi v redu, če bi se tista dodatna luč in številke videle tolk daleč, kot se je prej videla utripajoča zelena.Citat:
Uporabnik kazamurnik pravi:
Zakaj utripajočo zeleno luč....brzzveze.
Najbolje je dodatna luč v kateri se lepo odštevajo sekunde trajanja zelene in rdeče luči.