star si cca 75+let? pa praviš, da si definiran in bi rad malo mase dodal? Če je tako, bi ti moral nas učiti kako biti tako fit pri teh letihsamo ko gres enkrat proti 80, je potrebno malo bolj pazit in ne pretiravat
Samo rekel sem, da ko gres proti 80star si cca 75+let? pa praviš, da si definiran in bi rad malo mase dodal? Če je tako, bi ti moral nas učiti kako biti tako fit pri teh letih
prebral vseh 8 strani, pa nič ne piše o tem kdo so zanesljivi ponudniki prehranskih dopolnil, naj bo v SLO ali v tujini - kdo ve kaj prodaja, kdo samo prepakira in prodaja za 14€ nekaj kar je na Alibabi nabavil za 14 centov...
Kar se da, kupim v najbližjem "dm", ostalo pa na slepo preko interneta. Zanima me predvsem:
vitamin C
vitamin D
B-Kompleks
natrijev askorbat
magnezijev bisglicinat
magnezijevo olje
cink
silicij
in še kaj bi se našlo.
Nekateri hvalijo iHerb, pa poskusiš tam poiskati npr. vitamin C: 465 zadetkov. Katero je zdaj tapravo...
Sej ni težko https://www.bizi.si/VITAMINKLINIK-D-O-O/od Biostile imam Crystal vision (nekaj za oči) in Omega 3 (ne vem točno kaj to je, še nisem odprl, je pa bilo v akciji skupaj s Crystal vision... ).
Od Lekarne Soča imam natrijev askorbat. Verjetno ga imajo v vsaki lekarni, a ker sem že nekaj nabavljal od Soče, sem pa še to vrgel zraven.
Magnezijev bisglicinat in magnezijevo olje nabavil pri Futunatura.
Sam silicij, brez nekih dodatkov, tudi nimajo v vsaki trgovini, je treba malo pobrskat.
V glavnem - razmetano je tole povsod naokoli, potem pa poštnina + poštnina + poštnina, se pa nabere.
Myprotein myvitamin - a to je tole ?
Mene vitaminklinik kjer je odzadaj vemo kdo zmaga. -> potem pa klikneš "o nas" da bi zvedel kaj več, pa eno samo nakladanje brez enega samega konkretnega imena Ni pa to edina spletna stran ki s klikom na "o nas" ali "kdo smo mi" ne pove nič konkretnega, kot da bi to bilo z zakonom prepovedano.
A "Life Extension" je tole ?