on bolj malo razume tako da ne preveč upatRazumeš razliko med "plenilec" in "zabiti"? Vprašanje je retorično, saj odgovor že imamo.
Daj še kakšno "razliko" potegni iz riti-prav zabavaš me..Razumeš razliko med "plenilec" in "zabiti"? Vprašanje je retorično, saj odgovor že imamo.
Ti pa raje že enkrat spremeni nick, ker si s svojimi izjavami prav kontraindiktoren svojemu nazivu v profilu.on bolj malo razume tako da ne preveč upat
Ker sem opazil, da me večkrat naslavljaš za odgovor, ti ga tukaj podajam, ker imam ravno čas:
|
|
|
|
|
Mimogrede, kaj si mislil s "nataliteto?"
Zanimivo.....vsi smo mopede predelovali na predčasno paljenje....da je mel več navora...SDS-ovci imate "kasno paljenje"..vprašaj kameleona, kaj to pomeni pri mopedu..![]()
Torej poslanci v drugem mandatu niso politiki, poslanci svobode v prvem pa soKer sem opazil, da me večkrat naslavljaš za odgovor, ti ga tukaj podajam, ker imam ravno čas:
V Gibanju Svoboda se načeloma ne ukvarjamo z raznoraznimi izjavami posameznih politikov in oseb, ki to niso, posebej pa ne s tistimi, katerih izjave so neresnične, žaljive, diskriminatorne in podobno. Na sliki, ki si jo predstavil so pa ravno osebe, ki uživajo ta negativni sloves v domačem političnem prostoru.
Ker se pa moramo nekako obraniti širjenja neresnic, se pa raje poslužujemo omembe nekega skupnega imenovalca, od koder prihajajo ta negativna in neresnična sporočila, to pa sta seveda stranki SDS in NSi, najde se pa še kakšen njihov manjši satelit.
Zato bom raje predstavil nekaj utrinkov in dosežkov naše vlade iz preteklega tedna, ki so iz meni poznanih razlogov precej slabo predstavljeni v medijih:
Zloraba upokojencev in upokojenk za politične cilje
Poslanska skupina Gibanja Svoboda je vložitev interpelacije vlade dr. Roberta Goloba s strani SDS pospremila z besedami, da SDS upokojenke in upokojence znova zlorablja za svoje politične cilje.
SDS in Janez Janša sta se odločila, da bosta upokojence in upokojenke znova uporabila kot orodje svoje politične propagande. Zakaj? Ker v SDS dobro vedo, da so upokojenci volivci, ki v največjem številu pridejo na volišča. In ko SDS nima resničnih rešitev, poseže po svoji že preverjeni taktiki: strahu, manipulaciji in lažeh.
Tale afera z Erarje bo vedno bolj zašla v t.i. "teorije zarote".
Ampak po tem ko je Gen-i res opravičil 20 milijonov, se je izkazalo da obstaja še desetine nakazil fizičnim osebam čez milijon. Tam pa "morda" so krivi.a v tem primeru res ni Golob ali GEN-i kriv; v tem
"Morda".Ampak po tem ko je Gen-i res opravičil 20 milijonov, se je izkazalo da obstaja še desetine nakazil fizičnim osebam čez milijon. Tam pa "morda" so krivi.
Ajde ne seri.Ampak po tem ko je Gen-i res opravičil 20 milijonov, se je izkazalo da obstaja še desetine nakazil fizičnim osebam čez milijon. Tam pa "morda" so krivi.