Zanimivo. 20 milijončkov. Me zanima če bodo kaj raziskali.
da bi sami sebe preiskovali ?
Zanimivo. 20 milijončkov. Me zanima če bodo kaj raziskali.
Bodo. V Tarči.Zanimivo. 20 milijončkov. Me zanima če bodo kaj raziskali.
In pa seveda me zanima, kdo in koliko je zaslužil za izdelavo Erarja, katera firma.
E, pa smo tam. Komedija 1a.
Prenova aplikacije je stala 297.000 evrov.
Poglej priponko 97236
Tebi se prav nič ne vidi, da si kadarkoli uporabljal delovne zvezke, učbenike,.... Kot pripadnik socializma, komunizma in žlehtnobe si dobil vse podarjeno. Zdaj lepo sediš na nekem stolčku pridobljen po zvezah in poznanstvih in se norčuješ iz ljudi, ki so svoj uspeh dosegli z delom. Razumem povsem razumem tvojo nataliteto....Seveda. Še posebno tiste, ki si se jim ti uspešno izognil. Kot recimo delovni zvezki, učbeniki,...
tudi če bodo bo oblastniška drhal ugotovila, da je to povsem normalno.ne
da bi sami sebe preiskovali ?
Ker si že pozabil(pač si butast), dajva obnoviti(do naslednjega pozabljanja v roku 15min).se norčuješ iz ljudi, ki so svoj uspeh dosegli z delom.
Ni drago, za tiste, ki ste navajeni na polizdelke, monopolni položaj, "vendor lock-in" pristop in podobne klošarske strategije slovenskih IT meneđerjev.Če so šli v zamenjavo host strežnika in nadgradnjo podatkovne baze, nakup licenc + programiranje ni niti toliko draga zadeva.
Razen če ne misliš, da bi to sosedov mulc v wordpresu skupaj sestavil.
Dokument na koncu vrstice pokaže podrobnosti računov.In pa seveda me zanima, kdo in koliko je zaslužil za izdelavo Erarja, katera firma.
E, pa smo tam. Komedija 1a.
Prenova aplikacije je stala 297.000 evrov.