Jaz pa mislim, da tisti emođi v resnici pomeni jok, ne krohot. Direkt mi je že malo hudo za enega alteraša.Poglej priponko 95245
Tako si predstavljam tiste, ki se v tej temi krohotajo, ko omeniš, da je Golob propalica......
Jaz pa mislim, da tisti emođi v resnici pomeni jok, ne krohot. Direkt mi je že malo hudo za enega alteraša.Poglej priponko 95245
Tako si predstavljam tiste, ki se v tej temi krohotajo, ko omeniš, da je Golob propalica......
Golob je brez olepševanja povedal, da bo šel davek na nepremičnine za višje plače javnega sektorja.
Še vedno pa sanja o drugem mandatu, ko bodo pričeli delati. Čeprav se v koalicijski pogodbi drugi mandat ne omenja, programa gibanja Svoboda pa mi Svobodnjak še vedno ni poslal.
Robert Golob: "Za to sem pripravljen postaviti tudi položaj vlade na kocko!"
Predsednik vlade Robert Golob tudi o tem, ali se mu je vudu lutka zdela smešna.www.zurnal24.si
Do konca leta naj bi vlada razkrila tudi nepremičninski davek, ki ne bo obremenil prve nepremičnine, ampak vse ostale. Scenarijev za to, kako naj bi bile obdavčene nepremičnine, uje po besedah Goloba več. Prvi namen obdavčitve dodatnih nepremičnin je, da jih ljudje oddajo v najem, kar pomeni, da bi tržne najemnine postale nižje. Drugi namen pa je po besedah Goloba ta, da bodo sredstva, ki bodo zajeta z obdavčitvijo, namenjena za višje plače zaposlenih v javnem sektorju.
Glede Trumpa. Levaki so se pred 4 leti hihetali in valjali od smeha ko je Janša po njihovo prehitro čestital ob izvolitvi Trumpa za predsednika 2020. No izkazalo se je da je bil prerok..... Bil je prvi....Premier Golob v Parizu govoril tudi z Donaldom Trumpom
Premier Robert Golob, ki se je na povabilo francoskega predsednika Emmanuela Macrona v soboto udeležil slavnostnega odprtja prenovljene katedrale Notre-Dame v Parizu, se je srečal tudi z novoizvoljenim predsednikom ZDA Donaldom Trumpom.www.rtvslo.si
Elita = dvomljivi poslovneži, mafija in podobnoPravilno! Kaka elita, lepo vas prosim
Rim je pa res katastrofa. Jaz sem mislil da sem na vojnem področju.Nisem napisal, da si je želim, meni je to moteče. Ker, ko enkrat stojijo tako na vsakem vogalu veš, da z varnostjo nekaj ne štima. Ker tisti v Rimu, če se prav spomnim nimajo orožja za pasom ampak ga imajo kar spredaj. Nekako tako, kot na sliki, s tem, da niso bili samo okrog koloseja ampak povsod po mestu. Zgleda, da je to pravzaprav vojska. Smo pa bili posebej opozorjeni, naj ničesar ne nosimo izpostavljenega, ker kradejo kot srake.
volitve so kriveRim je pa res katastrofa. Jaz sem mislil da sem na vojnem področju.
Vojska z avtomatskim orožjem po celem mestu
Kaj je Golob prišepnil Macronu, da je le-ta čestital Tini? Sta se skrivaj poročila ali je noseča? Svobodnjak, ali ti kaj veš?