Sem uspel dekodirati. Zaprosil jo je za roko in ona je rekla "ja".Kaj je Golob prišepnil Macronu, da je le-ta čestital Tini? Sta se skrivaj poročila ali je noseča? Svobodnjak, ali ti kaj veš?
Sem uspel dekodirati. Zaprosil jo je za roko in ona je rekla "ja".Kaj je Golob prišepnil Macronu, da je le-ta čestital Tini? Sta se skrivaj poročila ali je noseča? Svobodnjak, ali ti kaj veš?
Zakaj nismo slovekia takrat ko bi najbolj morali biti?... iz porocanja Slo medijev izvedeli da je Melanija iz Slovenije. Tudi nekaj.
..copy paste:
"Kot so zapisali v sporočilu za javnost, je pogovor s Trumpom potekal v prijaznem in prijateljskem duhu, novoizvoljeni ameriški predsednik "pa ni skrival navdušenja nad domovino svoje žene in njene družine". Trumpova žena Melania je Slovenka. "
Jaz pa 224 bab v pajkicah. Na Joštu vsak najde tisto kar išče.
20% klanec na biciklu...Na Joštu vsak najde tisto kar išče.
Mogoče bolj v stilu: who are you?Premier Golob v Parizu govoril tudi z Donaldom Trumpom
Premier Robert Golob, ki se je na povabilo francoskega predsednika Emmanuela Macrona v soboto udeležil slavnostnega odprtja prenovljene katedrale Notre-Dame v Parizu, se je srečal tudi z novoizvoljenim predsednikom ZDA Donaldom Trumpom.www.rtvslo.si
Sem mislil da je kaj resnega, pa sta imela pogovor v smislu lepo vreme ja ....
Me zanima, če imajo kmetije, kamor vodijo šolske otroke "dovoljenje za prikazovanje živali javnosti", pa RIC Sava v Ljubljani.Javna uprava v vsej svoji lepoti
Mogoče bolj v stilu: who are you?
Ko pada sneg, tudi pogledaš na 24ur če je res. Pa če je mraz, ti mora novinar povedat, da se topli obleci. Dafak
Ne. Ljudje pogrešajo samo dramatične naslove, že do podnaslova pride samo še vsak četrti, za skrolat čez članek pa že zmanjka volje in časa, ker v vrsti čakajo že joške, rit, čreva.Ko pada sneg, tudi pogledaš na 24ur če je res. Pa če je mraz, ti mora novinar povedat, da se topli obleci. Dafak
Agencija bi tudi odkupovala konopljo in skrbela za veleprodajo.
Ko pada sneg, tudi pogledaš na 24ur če je res. Pa če je mraz, ti mora novinar povedat, da se topli obleci. Dafak