Bravo, bo stric liziko dal....Ampak Holoba pa vseen nisn obkrožu!
Bravo, bo stric liziko dal....Ampak Holoba pa vseen nisn obkrožu!
Kaj ma moja družina s tvojimi glupostmi?Izkušnje kalbove družine - tablete vsak dan.
Človek iz foha!
Tebi tiho nikoli! Si pa lepo napisal "feni heroja"!Še druga laž v istem postu. Ponavljaš za kolikecem. Zeh. V tej temi je 1104 strani, od tega 1103 strani kozlanja po trenitni vladi, niti na eno nisem odreagiral, niti eno. Če jo najdeš prosim na plan z njim.
Reagiram pa na vsako 300-to ponovitev hvale heroja. In fašem herojeve fene za vrat. Recimo danes imajo spet vsi rdečo, ker si izmenjujem drisko s tabo.
Moj post, ki bi hvalil trenutno ali katerokoli oblast pa ne obstaja. Če najdeš postrezi sicer pa stfu.
Kakšni okusi pa so na izbiro? Sm 105% da si že lizal!Bravo, bo stric liziko dal....
Daj oba podatka. Zdaj še mene zanima...Manj jih je kot si misliš.
Gorgonzola....Kakšni okusi pa so na izbiro? Sm 105% da si že lizal!
Tebi tiho nikoli! Si pa lepo napisal "feni heroja"!
Manj jih je kot si misliš. Je pa dobro zate ko posplošuješ da seješ po folku. To ti gre res dobro. Ko pa že omenjaš 1104 verjetno je kar nekaj tvojih postov.......sranja.
Se pravi ven iz Evrope.In kdo nas bo rešil, Stevanović? Preden se sprijaznimo z dejstvom, da je s to državo konec, prej nam bo lažje. Ker elita si bo z dviganjem plač JS zagotavljala izvolitve praktično do takrat, ko v državi ne bo ostalo nič več drugega kot uradniki, nadzor, birokracija in evidence. Vse ostalo bo šlo, dokler še ima možnost pobegniti kam drugam in si ustvariti življenje nekje, kjer politike ne narekujejo ljudje, ki nikoli v življenju niso zares delali in njihove NVO izpostave.
Tale Spirit je leglo lahkokruharjev.A to je še ena agencija za skladiščenje odsluženih politikov? Ker ITjevcev očitno nimajo.
Eni boljši od mene!Kaj ma moja družina s tvojimi glupostmi?
No včasih se menimo, kdo razpihuje sobraštvo in dela kregarijo med levimi in desnimi gor dol...
Razlaga na 7:10
Svetlana Makarovič le sprejela Prešernovo nagrado: Nikoli se ji nisem odpovedala
Svetlana Makarovič je danes sprejela Prešernovo nagrado, ki jo je leta 2000 zavrnila, ker jo je takrat prejel tudi pater Marko Rupnik.n1info.si