Telemach!!!

javr

Guru
6. dec 2011
1.915
1.140
113
podaljšal sem televizijo-internet-telefon in mobi za 2 leti, dobil nekaj popusta, brezplačni tretji TV in hitrejši internet. Problem: internet. Še nikoli prej nisem videl da bi se zadeva tako zatikala. Prej sem na fast.com dosegal max. 90 Mbps in tudi redkokdaj meril ker je vse večinoma delovalo; npr. nikoli nisem opazil da bi ogled kamere na telefonu kaj vplival na gledanje TV na računalniku.
Zdaj dosegam 200 Mbps, a se zadeva močno zatika; ali je vklopljena kamera na mobiju, ali TV na računalniku; oboje ne gre.
Ali ima še kdo takšno uporabniško izkušnjo in kako jo je rešil?

frenk_v

Pripravnik
4. dec 2011
141
4
18
mi je potekla vezava mobilnega paketa ŠE VEČ, nova ponudba je prav ponizujoca, 25% popusta za 3 mesece,
sem se odlocil, da grem drugam.

Kaj priporocate?

• Všeč mi je
Reactions: fonza12

frenk_v

Pripravnik
4. dec 2011
141
4
18
vsi ti ponujajo popuste, ce gre za prehod k njim, za "stare" pa jih boli k...

sem zahteval ponudbe preko Optispin, sta se javila A1 in T2,
kar je dejansko podobno, saj ima T2 po novem nacionalni roaming preko A1.
Kar nekaj kolegov ima tezave pri A1 zaradi prekinitev, nedosegljivosti itd

Kaksne izkusnje?

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.750
3.368
113
podaljšal sem televizijo-internet-telefon in mobi za 2 leti, dobil nekaj popusta, brezplačni tretji TV in hitrejši internet. Problem: internet. Še nikoli prej nisem videl da bi se zadeva tako zatikala. Prej sem na fast.com dosegal max. 90 Mbps in tudi redkokdaj meril ker je vse večinoma delovalo; npr. nikoli nisem opazil da bi ogled kamere na telefonu kaj vplival na gledanje TV na računalniku.
Zdaj dosegam 200 Mbps, a se zadeva močno zatika; ali je vklopljena kamera na mobiju, ali TV na računalniku; oboje ne gre.
Ali ima še kdo takšno uporabniško izkušnjo in kako jo je rešil?
Najprej ponovni zagon modema. Če to ne pomaga pa modem v bridge in uporaba lastne opreme za usmerjanje.

andyy

Pripravnik
17. avg 2007
46
5
8
vsi ti ponujajo popuste, ce gre za prehod k njim, za "stare" pa jih boli k...

sem zahteval ponudbe preko Optispin, sta se javila A1 in T2,
kar je dejansko podobno, saj ima T2 po novem nacionalni roaming preko A1.
Kar nekaj kolegov ima tezave pri A1 zaradi prekinitev, nedosegljivosti itd

Kaksne izkusnje?
Pazi, če so kakšne omejitve glede količin ob nacionalnem roamingu. Prav tako so hitrosti pri gostovanju običajno precej omejene, preveri. Vedno je neka skrb, da ti bo na območju, kjer je šibek signal T2, preferenčno izbral domače omrežje namesto roaminga, tako da bo delovalo za en klinc. Ob omenjenih omejitvah hitrosti vprašanje, kaj je zares bolje.

onlyme

Fizikalc
5. apr 2010
874
63
28
Jaz sem za novega uporabnika dobil ponudbo 24 mesecev 50% naročnine + brezplačen voyo paket pri Telemachu. Za to se že splača menjat obstoječega operaterja :D