Ampak, da plin je peči pa ni ...Kaj ti bo plinska peč, če ni plina!
Se točno razbere s kako nizkimi pribitki so pred krizo prodajali.Tvoja trditev drži. Trgovci drugače razmišljajo. Prej so prodali napr.. sto peči.. Prodaja se ustavi in sedaj prodajo samo dve. Ceno postavijo tako, da s prodajo dveh zaslužijo, kot prej s stotimi.
Na kaj pa menjaš? DD2+ rabi samo dve žili za delovanje. Nekatere druge sobne enote hočjo met UTP. Delajo pa stvari čist brez težav brez sobnih enot samo v odvisnosti od zunanje temperature. Sam sem to rešil tako, da sem namest sobneh enot DD2+ montiral senzorje notranje temperature. KWBjeva avtomatika jih zazna in javi, da ni digitalni in serviser sam potrdi analogno merjenje. https://www.shoppster.si/p/0757095/...eltron-prostorsko-temperaturno-tipalo-ps10-ptRavno govorite o pečeh in regulacijah. Kaj bi lahko uporabil za nadomestilo sobnega termostata Seltron DD2+. Lahko priklopiš te nove sobne termostate ali je potrebno kaksno prilagajanje pri menjavi.
Zdej sem od srede dvakrat po manj ko eno tretjino kurišča. Mal me nese sam 150 litrski bojler. Pol se pa v zalogovniku voda zmeša in komplet zalogovnik pade pod 50, pa rata premal. Moram še to porihtat do pomladi.Potem kuris 2x tedensko?
kje pa piše, da jo vsi dobijo po enaki ceni?Maja sem kupil OLED 55 televizijo od Sonyja. Cena pri nas je bila od 2300 do 2400 Eur. V Avstriji od 1800 (Majdič) pa navzgor. Kupil v etech Graz za 1900. Torej si nekateri trgovci zlahka zaslužijo 500 Eur pri razliki cene. Pa tisti ki je prodajal za 1900 Eur ni delal z izgubo.
Kaj ga pa serjes...Zdej sem od srede dvakrat po manj ko eno tretjino kurišča. Mal me nese sam 150 litrski bojler. Pol se pa v zalogovniku voda zmeša in komplet zalogovnik pade pod 50, pa rata premal. Moram še to porihtat do pomladi.
Mislil sem menjati z nečim podobnim, ker se je ta začel malo čudno obnašati. Gumb malo spremeniš pa temperatura kr skače. Pa tudi odpira bolj slabo oziroma je treba skoz neki premikat. Prej teh problemov ni bilo.Na kaj pa menjaš? DD2+ rabi samo dve žili za delovanje. Nekatere druge sobne enote hočjo met UTP. Delajo pa stvari čist brez težav brez sobnih enot samo v odvisnosti od zunanje temperature. Sam sem to rešil tako, da sem namest sobneh enot DD2+ montiral senzorje notranje temperature. KWBjeva avtomatika jih zazna in javi, da ni digitalni in serviser sam potrdi analogno merjenje. https://www.shoppster.si/p/0757095/...eltron-prostorsko-temperaturno-tipalo-ps10-pt