S kako plastiko se ne bi igral, ker tudi pri visokih temperaturah nastajajo razni dioksini, ki za zdravje niso ravno koristni.Po pravic povedano ne vem. Sem pa slišal, da poje vse, kar vanjo zabrišeš. Sam to je rekla kazala.
16500 EUR pa 4000 EUR je subvencija. Peč je 20kw.
Seveda sem. 14 jurjev dobra. Sam morš vedet, da živim v bajti iz 80tih let, tko da nism nič narrdu s TČ brez vlozka 20 jurjev v fasado. Plus tega bi mogla bit TČ orenk pod ugodno, da bi dal to ropotalo pred hišo.Lahko vprasam, ce si sploh kaj gledal v to smer. koliko bi te prisla investicija v TČ. Ker meni so tole nore cifre. Resda imam v glavi samo mojo izpred let, zato sprasujem, kako je danes.
Lahko vprasam, ce si sploh kaj gledal v to smer. koliko bi te prisla investicija v TČ. Ker meni so tole nore cifre. Resda imam v glavi samo mojo izpred let, zato sprasujem, kako je danes.
Pred petimi sem imel jaz ponudbo KWB classicfire, zalogovnik 2k litrov in vkomponiranje obstoječih toplovodnih kolektorjev v nov sistem za 13k.Seveda sem. 14 jurjev dobra. Sam morš vedet, da živim v bajti iz 80tih let, tko da nism nič narrdu s TČ brez vlozka 20 jurjev v fasado. Plus tega bi mogla bit TČ orenk pod ugodno, da bi dal to ropotalo pred hišo.
Edit: Pred desetimi leti je bla moja investicija nekih 13 jurjev.
Se prav čajna sistem.Rizevka. 5Kw. 9kw bila točno 2k€ dražja... Pol so bile pa manjse razlike dalje.
Rizevka. 5Kw. 9kw bila točno 2k€ dražja... Pol so bile pa manjse razlike dalje.